Unieke camping met zwemvijver Bornem

Een prachtige camping met zwemvijver bij Bornem

 Diepvennen, de perfecte camping met zwemvijver met zwemparadijs schitterend gelegen in de buurt van Bornem

Voor een onvergetelijke kampeervakantie voor het ganse gezin vlakbij Bornem moet u echt bij camping met zwemvijver Diepvennen langskomen. In onze camping met zwemvijver die zeer veel in huis heeft, kan u een wondermooie campingtijd meemaken. Tafelen, uitrusten, sporten, dat alles kan in onze camping met zwemvijver Diepvennen die beschikt over zwem- en visvijver en daarenboven gelegen in de inspirerende en ronduit prachtige buurt in de omgeving van Bornem. Het kinderbad, de speeltuin en andere vormen van kinderentertainment staan er garant voor dat de kleintjes zich geen enkel moment zullen vervelen op de camping met zwemvijver. Voorts leveren wij animatie en horeca, in een grandioze buurt, en een gezellige sfeer.

Lees meer

Een camping met zwemvijver met prima voorzieningen en animatie voor jong en oud in een prachtbuurt vlakbij Bornem

Met 2 restaurant-tavernes en een automatenhoek (snack- en drankautomaten) zal u op onze %1 s van Diepvennen absoluut geen honger lijden. In het sfeervolle restaurant ‘Ter Wilgen’ kan u genieten van heerlijke gerechten. Gedurende het seizoen zorgen recreatieverenigingen voor de zeer welkome en aangename ontspanning met een enorm gevarieerd animatie-aanbod voor enerzijds kinderen en anderzijds volwassenen. Dolle pret gegarandeerd. De minimarkt op onze camping maakt dat u niet ver moet lopen voor de nodige inkopen. Wanneer u niet op het terrein wilt eten, kunt u 2 prima gezellige herbergen uitproberen op wandelafstand. Daarnaast kan u gebruik maken van prima hygiënisch toiletten, lekker warme douches en een wasserette.

Met zowel vaste staanplaatsen op seizoens-of jaarbasis en uitstekende toeristische kampeerplaatsen is Diepvennen een heel veelzijdige camping met zwemvijver. Daarbovenop verhuren wij op het kampeerterrein meerdere chalets, trekkershutten en caravans. Als gast kampeert u op ruime plaatsen waar aansluiting op het elektriciteitsnet mogelijk is. Waterputten zijn op de kampeerterreinen aanwezig. Kortom, Diepvennen nabij Bornem is een prima toegeruste camping met zwemvijver!

Centraal gelegen Diepvennen, camping met zwemvijver ideaal geschikt voor uitstapjes naar Bornem

U kan Diepvennen, vlakbij Bornem, vlot bereiken met de wagen via de A12. Ook met tram, trein of bus is Diepvennen bij %2 supervlot bereikbaar. Gelegen op 2 à 3km van het centrum van Londerzeel en Willbebroek. De bus ‘Brussel-Boom’ (nr.360) stopt vlak aan de camping (rijdt niet op zaterdag en zondag). De halte ‘Londerzeel-Brussel’ en het station bevinden zich in het centrum van Londerzeel op 2km van de camping.

De historische stad Mechelen bevindt zich op fietsafstand. U fietst dan doorheen de velden en langs de weiden naar de prachtige monumenten. Nog verdere oorden opzoeken is ook een optie als u graag fietst. De centra van de 2 grootste steden van het land, Brussel en Antwerpen, liggen op geen 20 km van de camping verwijderd en zijn zeer de moeite waard als daguitstap. Tussen al dat stadsgeweld bevindt zich ook veel goed verscholen natuurschoon. De nabije omgeving van Bornem is één van de groenste stukjes van de provincie en u kan al wandelend, lopend of fietsend de prachtige, lichtjes glooiende natuurlandschappen ontdekken.

Diepvennen, camping met zwemvijver onbegrensd kansen tot waterpret in de veelzijdige recreatieplas bij Bornem

Onze recreatiewaterplas van liefst 3 ha groot is iets tussen een zwemvijver en een openluchtzwembad in. Het water is maximaal 2,5 meter diep en het ondiepe deel is afgespannen met een lint. In het afgescheiden plonsbad kunnen de kleintjes zich op een veilige manier uitleven. Op het terrein, vlakbij de plas, staan goed onderhouden en nette kleedhokjes en douches. De oever is omgevormd tot een subliem zandstrand. De redders houden permanent een oogje in het zeil zodat iedereen zich helemaal veilig voelt. Talrijke uurtjes waterpret gegarandeerd in het grote buitenzwembad en het kinderbad. Het zwemgedeelte van het natuurbad haalt ieder jaar weer de Europese Blauwe Vlag voor goede waterkwaliteit. Leuke tip voor als het iets minder goed weer is en u toch wilt plonzen: op 1km van het kampeerverblijfpark is er een groot overdekt tropisch zwembad.

Kortom, een succesformule voor een camping met zwemvijver bij Bornem!