Fantastische camping Oppuurs

Een fraaie camping bij Oppuurs

 Diepvennen, de ideale camping met zwemparadijs mooi gesitueerd op korte afstand van Oppuurs

Voor een zalige vakantieperiode voor de ganse familie bij Oppuurs moet u bij Diepvennen aankloppen. In onze camping die heel veel te bieden heeft, kan u een fabuleuze kampeervakantie meemaken. Sporten, relaxen, zwemmen, dat alles kan op onze camping Diepvennen die voorzien is van zwem- en visvijver en genesteld in de kansrijke en heerlijke setting in de omgeving van Oppuurs. Het kinderbad, de speeltuin en andere mogelijkheden tot kinderamusement verzekeren dat de jongste kinderen zich geen seconde zullen vervelen op de camping. Uiteraard voorzien wij daarnaast ook animatie op maat, een zeer ruim horeca-assortiment en vlak naast de camping is er een fabuleuze buurt te ontdekken vlakbij Oppuurs.

Lees meer

Een camping met topvoorzieningen en animatie voor jong en oud in een prachtomgeving nabij Oppuurs

Aan gelegenheden voor drank en eten absoluut geen tekort in camping Diepvennen, want bovenop onze twee eethuis/taverne-restaurants hebben we zowel drank- als snackautomaten die 24/24 beschikbaar zijn. In het restaurant ‘Ter Wilgen’ kunt u aangenaam genieten van fijne gastronomie. Medewerkers van de recreatieploeg plezieren alle gasten met een enorm gevuld animatieluik waarbij zowel de jongeren en kinderen als de volwassenen en senioren aan hun trekken komen. Dat alles zodat u zich geen ogenblik verveelt op onze camping. De minimarkt op de kampeerterreinen maakt dat u niet ver hoeft te hollen voor de dagelijkse inkopen. In de directe buurt vindt u voorts twee herbergen. Daarnaast kunt u gebruik maken van zeer goed verzorgd toiletten, lekker warme douches en een handige wasserette.

De prima toegeruste camping Diepvennen heeft uitstekende toeristische kampeerplaatsen en vaste staanplaatsen op jaar- of seizoensbasis met alle nodige luxe. Bovendien verhuren wij op het terrein verschillende caravans, trekkershutten en chalets. Overal is er elektriciteit. Uiteraard zijn ook waterputten beschikbaar. Kortom, Diepvennen nabij Oppuurs is een zeer goed uitgeruste camping!

Strategisch en centraal gelokaliseerde Diepvennen, camping ideaal geschikt voor tripjes naar Oppuurs

Onze camping, centraal gelegen in het land, bij Oppuurs is heel goed bereikbaar via autosnelweg de A12. Ook met het openbaar vervoer is de camping makkelijk te bereiken. Gelegen op 2 à 3km van het centrum van Londerzeel en Willbebroek. De bus ‘Brussel-Boom’ (nr.360) stopt pal aan de camping (rijdt niet op zaterdag en zondag). De halte ‘Londerzeel-Brussel’ en het station bevinden zich in het centrum van Londerzeel op 2km van de camping.

Vanuit onze camping kan u perfect een fietstripje maken maar het magistrale Mechelen. U fietst dan doorheen de velden en langs de weiden naar de machtige monumenten. Nog verdere oorden opzoeken is ook een optie als u graag fietst. Brussel en Antwerpen zijn twee steden die zeker een tripje waard zijn op een doenbare afstand van 20km. Tussen al dat stadsgeweld is ook heel wat goed verscholen natuurschoon. De betoverende natuur bij Oppuurs kunt&kan u fietsend of wandelend ontdekken.

Diepvennen, camping eindeloze waterpretmogelijkheden in de veelzijdige recreatieplas bij Oppuurs

Onze recreatieplas van maar liefst 3 hectare groot is iets tussen een zwemvijver en een openluchtzwembad in. Het water is maximaal 2,5 meter diep en het ondiepe deel is afgespannen met een lint. In het gescheiden plonsbadje kunnen de allerkleinsten zich op een veilige manier uitleven. Op het terrein, vlakbij de plas, staan goed onderhouden en propere kleedhokjes en douches. De oever is omgevormd tot een fraai zandstrand. De redders houden permanent een oogje in het zeil zodat iedereen zich helemaal veilig kan voelen. Vele uurtjes waterpret gegarandeerd in het grote buitenzwembad en het kinderbad. Het zwemgedeelte van het natuurbad haalt elk jaar weer de Europese Blauwe Vlag voor goede waterkwaliteit. Nuttige tip voor als het iets minder goed weer is en u toch wilt plonzen: op 1km van het kampeerverblijfpark bevindt zich een groot overdekt tropisch zwembad.

Kortom, een succesformule voor een camping bij Oppuurs!