Fantastische camping met staanplaatsen Opwijk

Een mooie camping met staanplaatsen bij Opwijk

 Diepvennen, de beste camping met staanplaatsen met zwemparadijs mooi gesitueerd op korte afstand van Opwijk

Voor een zalige vakantieperiode voor het ganse gezin bij Opwijk moet u bij camping met staanplaatsen Diepvennen aankloppen. Wij hebben werkelijk alles in (ons gastvrije) huis om iedereen een geweldig verblijf te verschaffen. Sporten, tafelen of uitrusten, al dat kan op de camping met staanplaatsen die voorzien is van vijver om in te zwemmen en vijver om in te vissen en gelokaliseerd in de uitmuntende en betoverende setting bij Opwijk. Kinderen kunnen als ze willen op de terreinen van de camping met staanplaatsen zich uitleven in de speeltuin of het kleurrijke kinderband. Vanzelfsprekend verschaffen wij ook animatie voor jong en oud, een zeer goed horeca-aanbod en naast de kampeerterreinen is er een schitterende omgeving te ontdekken rondom Opwijk.

Lees meer

Een camping met staanplaatsen met goede accommodatie en topanimatie in een mooie omgeving nabij Opwijk

Aan drank- en eetmogelijkheden is er geen gebrek in camping met staanplaatsen Diepvennen, want naast de 2 taverne/restaurants voorzien we zowel drank- als snackautomaten die permanent beschikbaar staan. De heerlijke keuken in ons restaurant ‘Ter Wilgen’ is van onbetwiste topkwaliteit. Gedurende het volledige seizoen zorgen gespecialiseerde recreatieverenigingen voor de immer aangename intermezzo’s dmv een enorm afwisselend animatieprogramma voor jong en oud. Toffe toestanden gegarandeerd. Voor uw dagelijkse inkopen en boodschappen hoeft u niet ver te lopen, want op de kampeerterreinen van de camping met staanplaatsen staat er een prima geëquipeerde minimarkt/supermarkt. Indien u niet op de campingplaats wilt tafelen, kunt u enkele uitstekende herbergen vinden op wandelafstand. De wasfaciliteiten zijn bij Diepvennen proper en zeer goed onderhouden: zowel warme douches, sanitair en een wasserette zijn tot uwer beschikking op de camping met staanplaatsen.

Met zowel vaste staanplaatsen op seizoens-of jaarbasis en zeer goede toeristische kampeerplaatsen is Diepvennen een bijzonder veelzijdige camping met staanplaatsen. Voorts verhuren wij op het kampeerterrein meerdere trekkershutten, caravans en chalets. Overal is er elektriciteit. Waterputten zijn op de kampeerterreinen aanwezig. Kortom, Diepvennen nabij Opwijk is een prima toegeruste camping met staanplaatsen!

Centraal gelegen Diepvennen, camping met staanplaatsen ideaal geschikt voor uitjes naar Opwijk

U kunt Diepvennen, vlakbij Opwijk, vlot bereiken met de auto via de A12. Ook met tram, trein of bus is Diepvennen bij %2 vlot bereikbaar. Gelegen op 2 à 3km van het centrum van Londerzeel en Willbebroek. De bus ‘Brussel-Boom’ (nr.360) stopt vlak aan de camping (rijdt niet op zaterdag en zondag). De halte ‘Londerzeel-Brussel’ en het station bevinden zich in het centrum van Londerzeel op 2km van de camping.

Vanuit onze camping met staanplaatsen kan u perfect een fietstripje ondernemen maar het mooie Mechelen. Via een grandioze route door de natuur bent u zo in het stadscentrum van Mechelen. Nog verdere oorden bezoeken is ook een optie indien u graag fietst. De centra van de twee grootste steden van het land, Brussel en Antwerpen, liggen op geen 20 km van de camping verwijderd en zijn de moeite waard als daguitstap. Tussen al dat stadsgeweld is ook heel wat goed verscholen natuurschoon. De directe omgeving van Opwijk is één van de groenste stukjes van de provincie en u kunt al wandelend, lopend of fietsend de mooie, lichtjes glooiende natuurlandschappen ontdekken.

Diepvennen, camping met staanplaatsen onbegrensd waterpretmogelijkheden in de veelzijdige recreatieplas bij Opwijk

Onze recreatieplas van maar liefst 3 ha groot is iets tussen een zwemvijver en een openluchtzwembad in. Het water is maximaal 2,5 meter diep en het ondiepe deel is afgespannen met een lint. In het gescheiden plonsbadje kunnen de allerkleinsten zich op een veilige manier uitleven. Op het terrein, vlakbij de plas, staan goed onderhouden en propere kleedhokjes en douches. De oever is omgevormd tot een heerlijk zandstrand. De redders houden altijd een oogje in het zeil zodat iedereen zich volledig veilig kan voelen. Talrijke uurtjes waterpret gegarandeerd in het grote buitenzwembad en het kinderbad. Het zwemgedeelte van het natuurbad haalt elk jaar weer de Europese Blauwe Vlag voor goede waterkwaliteit. Leuke tip voor als het iets minder goed weer is en u toch wilt plonzen: op 1 km van het kampeerverblijfpark bevindt zich een groot overdekt tropisch zwembad.

Kortom, een succesformule voor een camping met staanplaatsen bij Opwijk!