Prachtige camping met chalets Rumst

Een oogverblindende camping met chalets bij Rumst

 Diepvennen, de perfecte camping met chalets met zwemparadijs geweldig gesitueerd nabij Rumst

1 perfect adres voor een geweldige kampeervakantie in de nabije omgeving van Rumst: camping met chalets Diepvennen. We hebben absoluut alles in petto om u een onvergetelijk verblijf te bezorgen. Op het camping met chalets vlakbij Rumst kan u zwemmen in de zwemvijver, vissen in de visvijver, genieten van de sportvelden (tennisterrein, tafeltennis of petanque,… ) of doodleuk heerlijk rusten. De speeltuin, het kinderbad en talrijke andere mogelijkheden tot kinderamusement staan er garant voor dat de allerkleinsten zich geen enkel moment zullen vervelen op de camping met chalets. Daarenboven bieden we bij Diepvennen animatie, horeca, een fameuze buurt, en een rustige sfeer.

Lees meer

Een camping met chalets met goede accommodatie en topanimatie in een topomgeving bij Rumst

Met twee taverne-restaurtants en een automatenshop (drank- en snackautomaten) zal u op de %1 s in Diepvennen absoluut geen honger lijden. De topkeuken in het sfeervolle restaurant Ter Wilgen is van onbetwiste topkwaliteit. Gedurende het seizoen zorgen enthousiaste mensen van recreatieverenigingen voor de zeer welkome en aangename intermezzo’s dmv een enorm tof animatieprogramma voor zowel kinderen als volwassen. Met als doel dat u zich geen enkele seconde verveelt op onze camping met chalets. De supermarkt/minimarkt op onze kampeerterreinen maakt dat u niet ver moet hollen voor de broodnodige inkopen. Wanneer u buiten het terrein wilt eten, kan u een paar uitstekende herbergen uitproberen op korte afstand. Voorts kan u permanent gebruik maken van goed hygiënisch sanitair, hete douches en een handige wasserette.

De prima uitgeruste camping met chalets Diepvennen biedt uitstekende toeristische kampeerplaatsen en vaste staanplaatsen op jaar- of seizoensbasis met alle nodige luxe. Daarbovenop verhuren wij op het kampeerterrein meerdere trekkershutten, caravans en chalets. Op heel het terrein is er elektriciteit. Natuurlijk zijn ook waterputten beschikbaar. Kortom, Diepvennen nabij Rumst is een uitstekend toegeruste camping met chalets!

Strategisch en centraal gelokaliseerde Diepvennen, camping met chalets ideaal geschikt voor tripjes naar Rumst

U kan Diepvennen, bij Rumst, vlot bereiken met de auto via de A12. Ook met per trein is de camping met chalets makkelijk te bereiken. Gelegen op 2 à 3km van het centrum van Londerzeel en Willbebroek. De bus ‘Brussel-Boom’ (nr.360) stopt vlak aan de camping (rijdt niet op zaterdag en zondag). De halte ‘Londerzeel-Brussel’ en het station bevinden zich in het centrum van Londerzeel op 2km van de camping.

De statige stad Mechelen bevindt zich op fietsafstand. Via een wondermooie route door de natuur bent u zo in het stadscentrum van Mechelen. Gaat u even verder weg, dan zijn de mogelijkheden onbegrensd. De centra van de 2 grootste steden van het land, Brussel en Antwerpen, liggen op geen 20km van de camping verwijderd en zijn de moeite waard als daguitstap. Tussen al die trotse topsteden valt ook heel wat natuurschoon te ontdekken. De directe omgeving van Rumst is één van de groenste stukjes van de provincie en u kan al wandelend, lopend of fietsend de prachtige, lichtjes glooiende natuurlandschappen ontdekken.

Diepvennen, camping met chalets eindeloze mogelijkheden voor waterpret in de veelzijdige recreatieplas bij Rumst

Onze recreatiewaterplas van liefst 3 ha groot is iets tussen een zwemvijver en een openluchtzwembad in. Het water is maximaal 2,5 meter diep en het ondiepe deel is afgespannen met een lint. In het afgescheiden plonsbadje kunnen de kleine kinderen zich op een veilige manier uitleven. Op het terrein, vlakbij de plas, staan prima onderhouden en nette kleedhokjes en douches. De oever is omgevormd tot een heerlijk zandstrand. De redders houden continu een oogje in het zeil zodat iedereen zich volledig veilig kan voelen. Vele uurtjes waterplezier gegarandeerd in het grote buitenzwembad en het kinderbad. Het zwemgedeelte van het natuurbad haalt ieder jaar weer de Europese Blauwe Vlag voor goede waterkwaliteit. Handige tip voor als het iets minder goed weer is en u toch wilt plonzen: op 1 km van het kampeerverblijfpark bevindt zich een groot overdekt tropisch zwembad.

Kortom, een succesformule voor een camping met chalets bij Rumst!