Unieke camping met trekkershutten Lebbeke

Een fraaie camping met trekkershutten bij Lebbeke

 Diepvennen, de allerbeste camping met trekkershutten met zwemparadijs schitterend gelegen bij Lebbeke

Eén perfecte locatie voor een geweldige kampeervakantie in de omgeving van Lebbeke: het camping met trekkershutten Diepvennen. Wij hebben absoluut alles in huis om ieder een heuglijk verblijf te verschaffen. Sporten, tafelen of uitrusten, het kan allemaal bij onze camping met trekkershutten Diepvennen uitgerust met vis- en zwemvijver en gelegen in de interessante en ronduit prachtige omgeving nabij Lebbeke. Het kinderbad, de speeltuin en andere vormen van kinderentertainment maken dat de jongste kinderen zich geen enkele seconde vervelen op de camping met trekkershutten. Uiteraard bieden wij eveneens animatie op maat, een zeer ruim horeca-assortiment en buiten de camping is er een ronduit prachtige omgeving te ontdekken rondom Lebbeke.

Lees meer

Een camping met trekkershutten met topvoorzieningen en animatie voor jong en oud in een leuke buurt bij Lebbeke

Met twee restaurant-tavernes en een automatenshop (drank- en snackautomaten) zult u op de %1 s in Diepvennen geen moment honger hebben. In het restaurant ‘Ter Wilgen’ kunt u genieten van overheerlijke gastronomie. Gedurende het kampeerseizoen zorgen enthousiaste recreatieverenigingen voor de zeer welkome en aangename intermezzo’s dmv een heel leuk animatieprogramma voor alle leeftijden. Vermaak gegarandeerd. Voor uw doordeweekse boodschappen hoeft u niet kilometers ver weg, want pal op het terrein van de camping met trekkershutten is er een prima gesorteerde minimarkt/supermarkt. Als u niet op het kampeerterrein wilt eten, kan u een paar puike herbergen uitproberen op korte afstand. Voorts kunt u gebruik maken van goed hygiënisch toiletten, hete douches en een handige wasserette.

Met zowel vaste staanplaatsen op seizoens-of jaarbasis en degelijke toeristische kampeerplaatsen is Diepvennen een zeer veelzijdige camping met trekkershutten. Op het terrein staan er 2 trekkershutten, caravans en chalets te huur. Als gast kampeert u op zeer ruime plaatsen waar aansluiting op het elektriciteitsnet mogelijk is. Uiteraard zijn ook waterputten beschikbaar. Kortom, Diepvennen nabij Lebbeke is een prima toegeruste camping met trekkershutten!

Centraal gelegen Diepvennen, camping met trekkershutten ideaal geschikt voor uitstapjes naar Lebbeke

Onze camping met trekkershutten, centraal gesitueerd in het land, bij Lebbeke is zeer vlot bereikbaar via autosnelweg de A12. Ook met met de trein is de camping met trekkershutten makkelijk te bereiken. Het kampeerterrein ligt op 2 km van Londerzeel centrum en op 3 km van Willebroek centrum. De bus ‘Brussel-Boom’ (nr.360) stopt vlak aan de camping (rijdt niet op zaterdag en zondag). De halte ‘Londerzeel-Brussel’ en het station bevinden zich in het centrum van Londerzeel op 2km van de camping.

De statige stad Mechelen bevindt zich op fietsafstand. U fietst dan tussen de velden en langs de weiden naar de machtige monumenten. Nog verdere oorden bezoeken is ook een optie indien u graag fietst. Brussel en Antwerpen zijn enkele steden die zeker een bezoekje waard zijn op een doenbare afstand van 20km. Tussen al die fiere topsteden valt ook heel wat natuurschoon te ontdekken. De heerlijke natuur bij Lebbeke kunt&kan u fietsend of wandelend ontdekken.

Diepvennen, camping met trekkershutten onbegrensd mogelijkheden voor waterpret in de veelzijdige recreatieplas bij Lebbeke

Onze recreatieplas van liefst 3 ha groot is iets tussen een zwemvijver en een openluchtzwembad in. Het water is maximaal 2,5 meter diep en het ondiepe deel is afgespannen met een lint. In het gescheiden plonsbad kunnen de kleintjes zich op een veilige manier uitleven. Op het terrein, vlakbij de plas, staan goed onderhouden en propere kleedhokjes en douches. De oever is omgevormd tot een fraai zandstrand. De redders houden continu een oogje in het zeil zodat iedereen zich volledig veilig voelt. Talrijke uurtjes waterpret gegarandeerd in het grote buitenzwembad en het kinderbad. Het zwemgedeelte van het natuurbad haalt elk jaar weer de Europese Blauwe Vlag voor goede waterkwaliteit. Handige tip voor als het iets minder goed weer is en u toch wilt plonzen: op 1 km van het kampeerverblijfpark bevindt zich een groot overdekt tropisch zwembad.

Kortom, een succesformule voor een camping met trekkershutten bij Lebbeke!