Fantastische camping met staanplaatsen Rumst

Een unieke camping met staanplaatsen bij Rumst

 Diepvennen, de ideale camping met staanplaatsen met zwemparadijs wondermooi gelegen bij Rumst

Eén topper voor een geweldige kampeerperiode vlakbij Rumst: het camping met staanplaatsen Diepvennen. Op de camping met staanplaatsen die enorm wat dingen in huis heeft, kunt u een grandioze vakantie meemaken. tafelen, dat alles kan op onze camping met staanplaatsen Diepvennen voorzien van vijver om in te zwemmen en vijver om in te vissen en gesitueerd in de kansrijke en grandioze omgevingskader bij Rumst. Het kinderbad, het speelparadijs en talloze mogelijke vormen van kinderentertainment maken dat de kinderen zich geen enkel moment zullen vervelen op de camping met staanplaatsen. Voorts bieden we bij Diepvennen horeca en animatie, middenin een sublieme omgeving, aangename sfeer.

Lees meer

Een camping met staanplaatsen met goede accommodatie en topanimatie in een prachtbuurt bij Rumst

Met twee tavernes/restaurants en een paar automaten (snack- en drankautomaten) zult u op de %1 s in Diepvennen geen honger hebben. De heerlijke keuken in het knusse restaurant Ter Wilgen is van hoge kwaliteit. Enthousiaste medewerkers van de recreatieverenigingen plezieren onze gasten met een geweldig gesmaakt animatieprogramma waarbij zowel de jongeren als de iets oudere mensen aan hun trekken komen. Toffe toestanden gegarandeerd. Voor de dagelijkse boodschappen hoeft u niet ver weg, want op het terrein zelf van de camping met staanplaatsen staat een goed uitgeruste minimarkt. In de directe omgeving vindt u verder enkele gezellige herbergen. De wasinfrastructuur is bij Diepvennen proper en goed onderhouden: zowel toiletten, sanitair en wasserettes zijn voorzien op de camping met staanplaatsen.

De goed uitgeruste camping met staanplaatsen Diepvennen biedt prima toeristische kampeerplaatsen en vaste staanplaatsen op jaar- of seizoensbasis met alle nodige comfort. Verder verhuren wij op het terrein verschillende trekkershutten, caravans en chalets. Als gast kampeert u op ruime plaatsen waar aansluiting op het elektriciteitsnet mogelijk is. Uiteraard zijn ook waterputten beschikbaar. Kortom, Diepvennen nabij Rumst is een zeer goed uitgeruste camping met staanplaatsen!

Centraal gelokaliseerde Diepvennen, camping met staanplaatsen ideaal geschikt voor uitjes naar Rumst

Onze camping met staanplaatsen, strategisch gesitueerd in het land, bij Rumst is heel goed bereikbaar via autosnelweg de A12. Ook met het openbaar vervoer is Diepvennen bij %2 heel goed bereikbaar. Gelegen op 2 à 3km van het centrum van Londerzeel en Willbebroek. Als u de busdienst van De Lijn checkt, zult u zien dat bus 360 vlak aan de camping stopt.

De supermooie stad Mechelen bevindt zich op fietsafstand. Via een mooie route door de natuur bent u zo in het stadscentrum van Mechelen. Nog verdere oorden opzoeken is ook een optie indien u graag fietst. De centra van de twee grootste steden van het land, Brussel en Antwerpen, liggen op geen 20km van de camping verwijderd en zijn zeer de moeite waard als daguitstap. Tussen al dat stadsgeweld is ook veel goed verscholen natuurschoon. De nabije omgeving van Rumst is een van de groenste stukjes van de provincie en u kunt al wandelend, lopend of fietsend de prachtige, lichtjes glooiende natuurlandschappen ontdekken.

Diepvennen, camping met staanplaatsen zalige kansen tot waterpret in de veelzijdige recreatieplas bij Rumst

Onze recreatieplas van maar liefst 3 ha groot is iets tussen een zwemvijver en een openluchtzwembad in. Het water is maximaal 2,5 meter diep en het ondiepe deel is afgespannen met een lint. In het afgescheiden plonsbad kunnen de allerkleinsten zich op een veilige manier uitleven. Op het terrein, vlakbij de plas, staan goed onderhouden en propere kleedhokjes en douches. De oever is omgevormd tot een zalig zandstrand. De redders houden continu een oogje in het zeil zodat iedereen zich volledig veilig voelt. Talrijke uurtjes waterpret gegarandeerd in het grote buitenzwembad en het kinderbad. Het zwemgedeelte van het natuurbad haalt elk jaar weer de Europese Blauwe Vlag voor goede waterkwaliteit. Nuttige tip voor als het iets minder goed weer is en u toch wilt plonzen: op 1km van het kampeerverblijfpark is er een groot overdekt tropisch zwembad.

Kortom, een succesformule voor een camping met staanplaatsen bij Rumst!