Leuke camping met jaarplaatsen Lebbeke

Een schitterende camping met jaarplaatsen bij Lebbeke

 Diepvennen, de allerbeste camping met jaarplaatsen met zwemparadijs prachtig gelegen bij Lebbeke

Voor een fantastische vakantie voor de hele familie vlakbij Lebbeke moet u echt bij Diepvennen aankloppen. We hebben alles in ons arsenaal om iedereen een onvergetelijk logement te geven. In het camping met jaarplaatsen bij Lebbeke kan u zwemmen in de zwemvijver, een hengel uitgooien in de visvijver, u sportief uitleven op de sportvelden (tennisveld, tafeltennis, petanque,… ) of doodleuk aangenaam nietsdoen. De speeltuin, het kinderbad en talloze mogelijke mogelijkheden tot kinderamusement verzekeren dat de kinderen zich geen enkele seconde zullen vervelen op de camping met jaarplaatsen. Daarenboven hebben wij animatie, horeca, in een grandioze locatie, en een gezellige sfeer.

Lees meer

Een camping met jaarplaatsen met degelijke faciliteiten en leuke animatie in een prachtbuurt nabij Lebbeke

Aan eet-en drankmogelijkheden is er geen tekort in camping met jaarplaatsen Diepvennen, want naast de twee restaurant-taverenes bieden we zowel drank- als snackautomaten die constant beschikbaar zijn. In het restaurant Ter Wilgen kunt u ten volle genieten van fijne gerechten. Tijdens het vakantieseizoen zorgen enthousiaste mensen van recreatieverenigingen voor de nodige intermezzo’s door middel van een uiterst afwisselend animatie-aanbod voor enerzijds kinderen en anderzijds volwassenen. Plezier gegarandeerd. De supermarkt op de camping maakt dat u niet ver moet hollen voor de broodnodige boodschappen. In de nabije omtrek vindt u daarbovenop enkele sfeervolle herbergen. Voorts kunt u permanent gebruik maken van netjes onderhouden toiletten, lekker warme douches en een handige wasserette.

De goed uitgeruste camping met jaarplaatsen Diepvennen biedt prima toeristische kampeerplaatsen en vaste staanplaatsen op seizoens- of jaarbasis met alle wensbare comfort. Op het terrein staan er twee trekkershutten, chalets en caravans te huur. Als gast kampeert u op ruime plaatsen waar aansluiting op het elektriciteitsnet mogelijk is. Waterputten zijn op de kampeervelden aanwezig. Kortom, Diepvennen nabij Lebbeke is een prima toegeruste camping met jaarplaatsen!

Strategisch en centraal gesitueerde Diepvennen, camping met jaarplaatsen ideaal geschikt voor uitjes naar Lebbeke

Onze camping met jaarplaatsen, strategisch gesitueerd in het land, vlakbij Lebbeke is heel goed bereikbaar via autosnelweg de A12. Ook met per trein is de camping met jaarplaatsen makkelijk te bereiken. Gelegen op 2 à 3km van het centrum van Londerzeel en Willbebroek. De bus ‘Brussel-Boom’ (nr.360) stopt vlak aan de camping (rijdt niet op zaterdag en zondag). De halte ‘Londerzeel-Brussel’ en het station bevinden zich in het centrum van Londerzeel op 2km van de camping.

Vanuit onze camping met jaarplaatsen kan u perfect een fietstripje maken maar het magistrale Mechelen. Via een ronduit prachtige route door de natuur bent u zo in het stadscentrum van Mechelen. Nog verdere oorden bezoeken is ook een optie als u graag fietst. De centra van de twee grootste steden van het land, Brussel en Antwerpen, liggen op geen 20 km van de camping verwijderd en zijn zeer de moeite waard als daguitstap. Tussen al die knappe topsteden valt ook heel wat natuurschoon te ontdekken. De betoverende natuur bij Lebbeke kunt&kan u fietsend of wandelend ontdekken.

Diepvennen, camping met jaarplaatsen zalige kansen tot waterpret in de veelzijdige recreatieplas bij Lebbeke

Onze recreatiewaterplas van maar liefst 3 ha groot is iets tussen een zwemvijver en een openluchtzwembad in. Het water is maximaal 2,5 meter diep en het ondiepe deel is afgespannen met een lint. In het afgescheiden plonsbad kunnen de allerkleinsten zich op een veilige manier uitleven. Op het terrein, vlakbij de plas, staan prima onderhouden en propere kleedhokjes en douches. De oever is omgevormd tot een knap zandstrand. De redders houden altijd een oogje in het zeil zodat iedereen zich helemaal veilig voelt. Talrijke uurtjes waterplezier gegarandeerd in het grote buitenzwembad en het kinderbad. Het zwemgedeelte van het natuurbad haalt ieder jaar weer de Europese Blauwe Vlag voor goede waterkwaliteit. Leuke tip voor als het iets minder goed weer is en u toch wilt plonzen: op 1 km van het kampeerverblijfpark is er een groot overdekt tropisch zwembad.

Kortom, een succesformule voor een camping met jaarplaatsen bij Lebbeke!