Prachtige camping Opdorp

Een fraaie camping bij Opdorp

 Diepvennen, de ideale camping met zwemparadijs schitterend gelegen nabij Opdorp

Voor een fantastische vakantie voor het hele gezin in de omgeving van Opdorp moet je echt bij camping Diepvennen zijn. Op onze camping die zeer wat dingen te bieden heeft, kan u een sublieme kampeervakantie meemaken. Op het camping nabij Opdorp kunt u een zwempje doen in de zwemvijver, een hengel uitgooien in de rustgevende visvijver, afreageren op de sportvelden (tennisterrein, tafeltennis of petanque,… ) of doodeenvoudig zalig rusten. De actieve kinderen kunnen als ze willen op de camping hun hartje ophalen in de mooie speeltuin of het populaire kinderbad. Daarenboven leveren we bij Diepvennen animatie, horeca, middenin een oogverblindende setting, en een rustige sfeer.

Lees meer

Een camping met prima voorzieningen en topanimatie in een prachtomgeving nabij Opdorp

Met 2 tavernes/restaurants en een paar automaten (snack- en drankautomaten) zult u op de %1 s van Diepvennen zeker geen honger hebben. In het gezellige restaurant ‘Ter Wilgen’ kunt u ten volle genieten van overheerlijke schotels. Enthousiaste medewerkers van de recreatieverenigingen plezieren de kampeergasten met een zeer geslaagd animatie-aanbod waarbij zowel de jongere mensen als de volwassenen en senioren zich zullen vermaken. Dat alles zodat u zich geen minuut verveelt op de camping. Voor uw doordeweekse inkopen en boodschappen hoeft u niet kilometers ver te lopen, want pal op de kampeerterreinen van de camping staat er een degelijk uitgeruste minimarkt/supermarkt. In de directe omtrek vindt u trouwens 2 gezellige herbergen. Voorts kan u permanent gebruik maken van zeer goed hygiënisch toiletten, warme douches en een wasserette.

Met zowel vaste staanplaatsen op seizoens-of jaarbasis en zeer goede toeristische kampeerplaatsen is Diepvennen een heel veelzijdige camping. Op het terrein zijn er 2 trekkershutten, chalets en caravans te huur. Op heel het terrein is er elektriciteit. Uiteraard zijn ook waterputten beschikbaar. Geen beter gefaciliteerde camping is er te vinden in de omgeving van Opdorp!

Centraal gelegen Diepvennen, camping ideaal geschikt voor uitjes naar Opdorp

U kunt Diepvennen, vlakbij Opdorp, vlot bereiken met de wagen via de A12. Ook met het openbaar vervoer is Diepvennen bij %2 supervlot bereikbaar. Het terrein ligt op 2 km van Londerzeel centrum en op 3 km van Willebroek centrum. De bus ‘Brussel-Boom’ (nr.360) stopt vlak aan de camping (rijdt niet op zaterdag en zondag). De halte ‘Londerzeel-Brussel’ en het station bevinden zich in het centrum van Londerzeel op 2km van de camping.

Vanuit onze camping kan u zeer vlot een fietstripje maken maar het magistrale Mechelen. Via een fabuleuze route door de natuur bent u zo in het stadscentrum van Mechelen. Gaat u iets verder weg, dan zijn de mogelijkheden onbegrensd. Brussel en Antwerpen zijn enkele steden die zeker een tripje waard zijn op een doenbare afstand van 20km. Tussen al die knappe topsteden valt ook heel wat natuurschoon te ontdekken. De directe omgeving van Londerzeel is één van de groenste stukjes van de provincie en u kunt al wandelend, lopend of fietsend de mooie, lichtjes glooiende natuurlandschappen ontdekken.

Diepvennen, camping eindeloze mogelijkheden voor waterpret in de veelzijdige recreatieplas bij Opdorp

Onze recreatiewaterplas van maar liefst 3 ha groot is iets tussen een zwemvijver en een openluchtzwembad in. Het water is maximaal 2,5 meter diep en het ondiepe deel is afgespannen met een lint. In het afgescheiden plonsbad kunnen de allerkleinsten zich op een veilige manier uitleven. Op het terrein, vlakbij de plas, staan prima onderhouden en nette kleedhokjes en douches. De oever is omgevormd tot een zalig zandstrand. De redders houden continu een oogje in het zeil zodat iedereen zich volledig veilig voelt. Talrijke uurtjes waterpret gegarandeerd in het grote buitenzwembad en het kinderbad. Het zwemgedeelte van het natuurbad haalt ieder jaar weer de Europese Blauwe Vlag voor goede waterkwaliteit. Leuke tip voor als het iets minder goed weer is en u toch wilt plonzen: op 1km van het kampeerverblijfpark bevindt zich een groot overdekt tropisch zwembad.

Kortom, een succesformule voor een camping bij Opdorp!