Fantastische camping met staanplaatsen Sint-Katelijne-Waver

Een mooie camping met staanplaatsen bij Sint-Katelijne-Waver

 Diepvennen, de ideale camping met staanplaatsen met zwemparadijs prachtig gesitueerd bij Sint-Katelijne-Waver

Voor een zalige vakantieperiode voor het hele gezin nabij Sint-Katelijne-Waver moet u bij camping met staanplaatsen Diepvennen aankloppen. Op onze camping met staanplaatsen die enorm veel in huis heeft, kan u een schilderachtige vakantie doormaken. tafelen, al die dingen kunnen op de camping met staanplaatsen Diepvennen die uitgerust is met visvijver en zwempoel en gesitueerd in de inspirerende en betoverende buurt van Sint-Katelijne-Waver. Het kinderbad, de speeltuin en talloze mogelijke speelmogelijkheden staan er garant voor dat de ‘kids’ zich geen seconde vervelen op de camping met staanplaatsen. Daarenboven bieden wij horeca en animatie, in een fameuze locatie, en een gezellige sfeer.

Lees meer

Een camping met staanplaatsen met goede accommodatie en animatie op maat in een mooie omgeving bij Sint-Katelijne-Waver

Aan eet- en drankgelegenheden is er geen gebrek bij camping met staanplaatsen Diepvennen, want bovenop de 2 restaurant/tavernes bieden we drank- en snackautomaten die permanent tot uw beschikking zijn. In ons sfeervolle restaurant ‘Ter Wilgen’ kan u aangenaam genieten van overheerlijke schotels. Gedurende het kampeerseizoen zorgen enthousiaste recreatieverenigingen voor de nodige intermezzo’s door middel van een zeer gevarieerd animatieprogramma voor iedereen: jong of oud. Vermaak gegarandeerd. De minimarkt op onze kampeerterreinen zorgt ervoor dat u niet ver hoeft te lopen voor de broodnodige boodschappen. Wanneer u niet op het terrein wilt tafelen, kunt u een paar puike herbergen vinden op korte afstand. De wasinfrastructuur is bij ons schoon en zeer goed onderhouden: zowel warme douches, sanitair en een wasserette zijn tot uw beschikking op de camping met staanplaatsen.

Met zowel vaste staanplaatsen op seizoens-of jaarbasis en uitstekende toeristische kampeerplaatsen is Diepvennen een zeer veelzijdige camping met staanplaatsen. Bovendien verhuren wij op het terrein verschillende trekkershutten, chalets en caravans. Overal is er elektriciteit. Waterputten zijn op de terreinen aanwezig. Geen beter uitgeruste camping met staanplaatsen is er te vinden in de buurt van Sint-Katelijne-Waver!

Centraal gelokaliseerde Diepvennen, camping met staanplaatsen ideaal geschikt voor uitstapjes naar Sint-Katelijne-Waver

Onze camping met staanplaatsen, centraal gelegen in het land, bij Sint-Katelijne-Waver is zeer vlot bereikbaar via autosnelweg de A12. Ook met per trein is de camping met staanplaatsen makkelijk te bereiken. Het kampeerterrein ligt op 2 km van Londerzeel centrum en op 3 km van Willebroek centrum. De bus ‘Brussel-Boom’ (nr.360) stopt pal aan de camping (rijdt niet op zaterdag en zondag). De halte ‘Londerzeel-Brussel’ en het station bevinden zich in het centrum van Londerzeel op 2km van de camping.

De supermooie stad Mechelen bevindt zich op fietsafstand. U fietst dan tussen de velden en langs de weiden naar de prachtige monumenten. Nog verdere oorden bezoeken is ook een optie als u graag fietst. De centra van de twee grootste steden van het land, Brussel en Antwerpen, liggen op geen 20 km van de camping verwijderd en zijn zeer de moeite waard als daguitstap. Tussen al die trotse topsteden valt ook heel wat natuurschoon te ontdekken. De nabije omgeving van Londerzeel is een van de groenste stukjes van de provincie en u kunt al wandelend, lopend of fietsend de prachtige, lichtjes glooiende natuurlandschappen ontdekken.

Diepvennen, camping met staanplaatsen eindeloze mogelijkheden voor waterpret in de veelzijdige recreatieplas bij Sint-Katelijne-Waver

Onze recreatieplas van maar liefst 3 ha groot is iets tussen een zwemvijver en een openluchtzwembad in. Het water is maximaal 2,5 meter diep en het ondiepe deel is afgespannen met een lint. In het afgescheiden plonsbadje kunnen de kleintjes zich op een veilige manier uitleven. Op het terrein, vlakbij de plas, staan prima onderhouden en nette kleedhokjes en douches. De oever is omgevormd tot een heerlijk zandstrand. De redders houden altijd een oogje in het zeil zodat iedereen zich volledig veilig kan voelen. Talrijke uurtjes waterpret gegarandeerd in het grote buitenzwembad en het kinderbad. Het zwemgedeelte van het natuurbad haalt ieder jaar weer de Europese Blauwe Vlag voor goede waterkwaliteit. Handige tip voor als het iets minder goed weer is en u toch wilt plonzen: op 1 km van het kampeerverblijfpark is er een groot overdekt tropisch zwembad.

Kortom, een succesformule voor een camping met staanplaatsen bij Sint-Katelijne-Waver!