Leuke camping met trekkershutten Bornem

Een unieke camping met trekkershutten bij Bornem

 Diepvennen, de allerbeste camping met trekkershutten met zwemparadijs mooi gelegen op korte afstand van Bornem

1 perfect adres voor een fantastische kampeerperiode bij Bornem: camping met trekkershutten Diepvennen. We hebben alles in ons arsenaal om ieder een heuglijk verblijf te verschaffen. Relaxen, tafelen of sporten, al die dingen kunnen op onze camping met trekkershutten Diepvennen die voorzien is van visvijver en zwemvijver en daarenboven gelegen in de veelzijdige en heerlijke buurt vlakbij Bornem. Het kinderbad, het speelparadijs en vele andere kindervermaak maken dat de jongste kinderen zich geen enkel moment zullen vervelen op de camping met trekkershutten. Uiteraard voorzien wij eveneens animatiemogelijkheden, een zeer goed horeca-assortiment en buiten de camping is er een oogverblindende buurt te verkennen nabij Bornem.

Lees meer

Een camping met trekkershutten met degelijke faciliteiten en animatie op maat in een topomgeving nabij Bornem

Met 2 taverne-restaurtants en een paar automaten (snack- en drankautomaten) zal u op de %1 s in Diepvennen zeker geen honger hebben. In ons restaurant ‘Ter Wilgen’ kunt u rustig genieten van lekkere gastronomie. Tijdens het volledige seizoen zorgen gespecialiseerde recreatieverenigingen voor de nodige ontspanning dankzij een uiterst tof animatie-aanbod voor zowel jong als oud. Dat alles zodat u zich geen enkel ogenblik verveelt op onze camping met trekkershutten. De minimarkt op onze camping maakt dat u niet ver hoeft te zoeken voor de dagelijkse aankopen. Indien u buiten de camping wilt tafelen, kunt u enkele puike herbergen vinden op bewandelbare afstand. Voorts kunt u dag en nacht gebruik maken van zeer goed onderhouden sanitair, lekker warme douches en een handige wasserette.

Met zowel vaste staanplaatsen op seizoens-of jaarbasis en zeer goede toeristische kampeerplaatsen is Diepvennen een zeer veelzijdige camping met trekkershutten. Op het kampeerterrein staan er 2 trekkershutten, chalets en caravans te huur. Als gast kampeert u op zeer ruime plaatsen waar aansluiting op het elektriciteitsnet mogelijk is. Daarnaast zijn ook waterputten beschikbaar. Geen beter gefaciliteerde camping met trekkershutten is er te vinden in de omgeving van Bornem!

Centraal gelokaliseerde Diepvennen, camping met trekkershutten perfect geschikt voor uitstapjes naar Bornem

U kan Diepvennen, vlakbij Bornem, vlot bereiken met de auto via de A12. Ook met het openbaar vervoer is de camping met trekkershutten makkelijk te bereiken. Gelegen op 2 à 3km van het centrum van Londerzeel en Willbebroek. De bus ‘Brussel-Boom’ (nr.360) stopt pal aan de camping (rijdt niet op zaterdag en zondag). De halte ‘Londerzeel-Brussel’ en het station bevinden zich in het centrum van Londerzeel op 2km van de camping.

De supermooie stad Mechelen bevindt zich op fietsafstand. U fietst dan tussen de velden en langs de weiden naar de prachtige monumenten. Gaat u even verder weg, dan zijn de mogelijkheden onbegrensd. Antwerpen en Brussel zijn enkele steden die zeker een tripje waard zijn op een doenbare afstand van 20km. Tussen al dat stadsgeweld bevindt zich ook veel goed verscholen natuurschoon. De nabije omgeving van Londerzeel is één van de groenste stukjes van de provincie en u kan al wandelend, lopend of fietsend de prachtige, lichtjes glooiende natuurlandschappen ontdekken.

Diepvennen, camping met trekkershutten onbegrensd kansen tot waterpret in de veelzijdige recreatieplas bij Bornem

Onze recreatiewaterplas van maar liefst 3 hectare groot is iets tussen een zwemvijver en een openluchtzwembad in. Het water is maximaal 2,5 meter diep en het ondiepe deel is afgespannen met een lint. In het afgescheiden plonsbadje kunnen de kleine kinderen zich op een veilige manier uitleven. Op het terrein, vlakbij de plas, staan prima onderhouden en propere kleedhokjes en douches. De oever is omgevormd tot een subliem zandstrand. De redders houden altijd een oogje in het zeil zodat iedereen zich volledig veilig mag voelen. Vele uurtjes waterpret gegarandeerd in het grote buitenzwembad en het kinderbad. Het zwemgedeelte van het natuurbad haalt ieder jaar weer de Europese Blauwe Vlag voor goede waterkwaliteit. Leuke tip voor als het iets minder goed weer is en u toch wilt plonzen: op 1km van het kampeerverblijfpark bevindt zich een groot overdekt tropisch zwembad.

Kortom, een succesformule voor een camping met trekkershutten bij Bornem!