Leuke camping met trekkershutten Brussel

Een unieke camping met trekkershutten bij Brussel

 Diepvennen, de perfecte camping met trekkershutten met zwemparadijs geweldig gelegen op korte afstand van Brussel

Eén toplocatie voor een onovertroffen vakantie in de buurt van Brussel: het camping met trekkershutten Diepvennen. Wij hebben absoluut alles in huis om ieder een formidabel logement te verschaffen. Op het camping met trekkershutten niet ver van Brussel kunt u zwemmen in de zwemvijver, een hengel uitgooien in de visvijver, u sportief uitleven op de sportvelden (tennisterrein, tafeltennis of petanque,… ) of doodeenvoudig heerlijk luieren. Het kinderbad, het speelparadijs en talrijke andere vormen van kinderentertainment maken dat de allerkleinsten zich geen seconde zullen vervelen op de camping met trekkershutten. Natuurlijk garanderen we daarnaast ook animatie, een zeer mooi horeca-aanbod en buiten de camping is er een grandioze buurt te verkennen nabij Brussel.

Lees meer

Een camping met trekkershutten met topvoorzieningen en animatie op maat in een mooie omgeving vlakbij Brussel

Aan drank- en eetgelegenheden absoluut geen tekort bij camping met trekkershutten Diepvennen, want naast onze 2 taverne/restaurants voorzien we snack- en drankautomaten die permanent beschikbaar zijn. In het restaurant ‘Ter Wilgen’ kunt u genieten van heerlijke schotels. Tijdens het seizoen zorgen enthousiaste mensen van recreatieverenigingen voor de zeer welkome en aangename ontspanning dankzij een uiterst afwisselend animatieprogramma voor enerzijds kinderen en anderzijds volwassenen. Dat alles zodat u zich geen enkele minuut verveelt op de camping met trekkershutten. De supermarkt/minimarkt op de kampeerterreinen maakt dat u niet ver hoeft te hollen voor de onmisbare boodschappen. Wanneer u niet op de camping wilt eten, kan u een tweetal uitstekende herbergen vinden op korte afstand. Daarnaast kunt u op ieder moment van de dag gebruik maken van zeer goed hygiënisch toiletten, hete douches en een wasserette.

Met zowel vaste staanplaatsen op seizoens-of jaarbasis en zeer goede toeristische kampeerplaatsen is Diepvennen een heel veelzijdige camping met trekkershutten. Op het kampeerterrein staan er twee trekkershutten, chalets en caravans te huur. Als gast kampeert u op ruime plaatsen waar aansluiting op het elektriciteitsnet mogelijk is. Waterputten zijn op de kampeervelden aanwezig. Geen beter gefaciliteerde camping met trekkershutten is er te vinden in de ruime omgeving van Brussel!

Centraal gelegen Diepvennen, camping met trekkershutten perfect geschikt voor uitjes naar Brussel

U kunt Diepvennen, bij Brussel, vlot bereiken met de wagen via de A12. Ook met het openbaar vervoer is de camping met trekkershutten makkelijk te bereiken. Het kampeerterrein ligt op 2 km van Londerzeel centrum en op 3 km van Willebroek centrum. De bus ‘Brussel-Boom’ (nr.360) stopt vlak aan de camping (rijdt niet op zaterdag en zondag). De halte ‘Londerzeel-Brussel’ en het station bevinden zich in het centrum van Londerzeel op 2km van de camping.

De mooie stad Mechelen bevindt zich op fietsafstand. Via een schitterende route door de natuur bent u zo in het stadscentrum van Mechelen. Nog verdere oorden opzoeken is ook een optie indien u graag fietst. De centra van de twee grootste steden van het land, Antwerpen en Brussel, liggen op geen 20 km van de camping verwijderd en zijn de moeite waard als daguitstap. Tussen al dat stadsgeweld bevindt zich ook veel goed verscholen natuurschoon. De nabije omgeving van Brussel is een van de groenste stukjes van de provincie en u kunt al wandelend, lopend of fietsend de prachtige, lichtjes glooiende natuurlandschappen ontdekken.

Diepvennen, camping met trekkershutten zalige mogelijkheden voor waterpret in de veelzijdige recreatieplas bij Brussel

Onze recreatieplas van maar liefst 3 ha groot is iets tussen een zwemvijver en een openluchtzwembad in. Het water is maximaal 2,5 meter diep en het ondiepe deel is afgespannen met een lint. In het gescheiden plonsbad kunnen de kleintjes zich op een veilige manier uitleven. Op het terrein, vlakbij de plas, staan prima onderhouden en propere kleedhokjes en douches. De oever is omgevormd tot een fraai zandstrand. De redders houden altijd een oogje in het zeil zodat iedereen zich helemaal veilig voelt. Talrijke uurtjes waterpret gegarandeerd in het grote buitenzwembad en het kinderbad. Het zwemgedeelte van het natuurbad haalt ieder jaar weer de Europese Blauwe Vlag voor goede waterkwaliteit. Handige tip voor als het iets minder goed weer is en u toch wilt plonzen: op 1km van het kampeerverblijfpark is er een groot overdekt tropisch zwembad.

Kortom, een succesformule voor een camping met trekkershutten bij Brussel!