Leuke camping met jaarplaatsen Zemst

Een fantastische camping met jaarplaatsen bij Zemst

 Diepvennen, de gedroomde camping met jaarplaatsen met zwemparadijs knap gesitueerd vlakbij Zemst

1 perfecte locatie voor een fabuleuze vakantie vlakbij Zemst: camping met jaarplaatsen Diepvennen. Wij hebben absoluut alles in huis om ieder een fantastisch logement aan te bieden. Op het camping met jaarplaatsen in de omgeving van Zemst kan u zwemmen in de zwemvijver, vissen in de rustgevende visvijver, u sportief uitleven op de sportterreinen (tennisterrein, tafeltennis of petanque,… ) of simpelweg lekker nietsdoen. Het kinderbad, de speeltuin en talloze mogelijke mogelijkheden tot kinderamusement zorgen ervoor dat de kinderen zich geen enkel moment vervelen op de camping met jaarplaatsen. Vanzelfsprekend verschaffen wij eveneens animatiemogelijkheden, een top horeca-assortiment en buiten de kampeerterreinen valt er een schilderachtige omgeving te verkennen op korte afstand van Zemst.

Lees meer

Een camping met jaarplaatsen met prima voorzieningen en leuke animatie in een mooie omgeving vlakbij Zemst

Met twee taverne-restaurtants en een automatenhoek (drank- en snackautomaten) zult u op de %1 s in Diepvennen absoluut geen honger lijden. In ons fijne restaurant Ter Wilgen kan u rustig genieten van overheerlijke gastronomie. Recreatieverenigingen verwennen al onze gasten met een geweldig leuk animatie-aanbod waarbij zowel de jeugd als de iets oudere mensen aan hun trekken komen. Dat alles zodat u zich geen enkel ogenblik verveelt op onze camping met jaarplaatsen. Voor de nodige boodschappen en inkopen hoeft u niet ver te lopen, want op het terrein van de camping met jaarplaatsen is een uitstekend voorziene supermarkt/minimarkt. In de directe omtrek vindt u verder twee sfeervolle herbergen. De was- en sanitaire voorzieningen zijn bij Diepvennen proper en zeer goed onderhouden: zowel een wasserette, warme douches en toiletten zijn aanwezig op de camping met jaarplaatsen.

Met zowel vaste staanplaatsen op seizoens-of jaarbasis en uitstekende toeristische kampeerplaatsen is Diepvennen een zeer veelzijdige camping met jaarplaatsen. Op het terrein staan er twee trekkershutten, chalets en caravans te huur. Overal is er elektriciteit. Waterputten zijn op de kampeerterreinen aanwezig. Kortom, Diepvennen nabij Zemst is een uitstekend toegeruste camping met jaarplaatsen!

Centraal gelokaliseerde Diepvennen, camping met jaarplaatsen ideaal geschikt voor uitjes naar Zemst

Onze camping met jaarplaatsen, centraal gesitueerd in het land, bij Zemst is zeer goed bereikbaar via autosnelweg de A12. Ook met met de trein is de camping met jaarplaatsen makkelijk te bereiken. Gelegen op 2 à 3km van het centrum van Londerzeel en Willbebroek. De bus ‘Brussel-Boom’ (nr.360) stopt pal aan de camping (rijdt niet op zaterdag en zondag). De halte ‘Londerzeel-Brussel’ en het station bevinden zich in het centrum van Londerzeel op 2km van de camping.

Vanuit onze camping met jaarplaatsen kunt u zeer vlot een fietstrip maken maar het magistrale Mechelen. Via een schitterende route door de natuur bent u zo in het stadscentrum van Mechelen. Nog verdere oorden opzoeken is ook een optie als u graag fietst. Brussel en Antwerpen zijn twee steden die zeker een bezoekje waard zijn op een doenbare afstand van 20km. Tussen al dat stadsgeweld ligt ook veel goed verscholen natuurschoon. De grandioze natuur bij Zemst kunt&kan u fietsend of wandelend ontdekken.

Diepvennen, camping met jaarplaatsen onbegrensd waterpretmogelijkheden in de veelzijdige recreatieplas bij Zemst

Onze recreatiewaterplas van liefst 3 ha groot is iets tussen een zwemvijver en een openluchtzwembad in. Het water is maximaal 2,5 meter diep en het ondiepe deel is afgespannen met een lint. In het afgescheiden plonsbad kunnen de kleintjes zich op een veilige manier uitleven. Op het terrein, vlakbij de plas, staan prima onderhouden en nette kleedhokjes en douches. De oever is omgevormd tot een fraai zandstrand. De redders houden continu een oogje in het zeil zodat iedereen zich volledig veilig kan voelen. Vele uurtjes waterplezier gegarandeerd in het grote buitenzwembad en het kinderbad. Het zwemgedeelte van het natuurbad haalt elk jaar weer de Europese Blauwe Vlag voor goede waterkwaliteit. Handige tip voor als het iets minder goed weer is en u toch wilt plonzen: op 1 km van het kampeerverblijfpark is er een groot overdekt tropisch zwembad.

Kortom, een succesformule voor een camping met jaarplaatsen bij Zemst!