Fantastische camping met stacaravans Dendermonde

Een mooie camping met stacaravans bij Dendermonde

 Diepvennen, de ideale camping met stacaravans met zwemparadijs fraai gesitueerd nabij Dendermonde

Slechts één topper voor een ongeëvenaarde vakantie in de omgeving van Dendermonde: het camping met stacaravans Diepvennen. Wij hebben alles in huis om ieder een geweldig logement te bezorgen. Sporten, relaxen, zwemmen, al die dingen kunnen in onze camping met stacaravans Diepvennen die beschikt over visvijver en zwemvijver en bovendien gelokaliseerd in de kansrijke en heerlijke omgevingskader bij Dendermonde. De allerkleinsten kunnen op de camping met stacaravans zich uitleven op de speeltuin of het kleurrijke kinderband. Natuurlijk bieden we eveneens animatie op maat, een uitgebreid horeca-aanbod en buiten de camping valt er een grandioze omgeving te verkennen rondom Dendermonde.

Lees meer

Een camping met stacaravans met degelijke faciliteiten en animatie voor jong en oud in een mooie omgeving vlakbij Dendermonde

Aan drank- en eetmogelijkheden geen gebrek in camping met stacaravans Diepvennen, want naast de 2 taverne-restaurants bieden we zowel snack- als drankautomaten die constant goed gevuld en beschikbaar staan. De topkeuken in het gezellige restaurant ‘Ter Wilgen’ is van onbetwiste topkwaliteit. Gedurende het kampeerseizoen zorgen gespecialiseerde recreatieverenigingen voor de nodige intermezzo’s dmv een enorm afwisselend animatieprogramma voor zowel jong als oud. Fun en plezier gegarandeerd. De winkel op de camping zorgt ervoor dat u niet ver hoeft te hollen voor de broodnodige inkopen. In de nabije omtrek vindt u trouwens 2 sfeervolle herbergen. Verder kan u gebruik maken van netjes hygiënisch sanitair, warme douches en een handige wasserette.

Met zowel vaste staanplaatsen op seizoens-of jaarbasis en zeer goede toeristische kampeerplaatsen is Diepvennen een zeer veelzijdige camping met stacaravans. Op het kampeerterrein staan er 2 trekkershutten, chalets en caravans te huur. Als gast kampeert u op ruime plaatsen waar aansluiting op het elektriciteitsnet mogelijk is. Waterputten zijn op de terreinen aanwezig. Geen beter gefaciliteerde camping met stacaravans is er te vinden in de ruime omgeving van Dendermonde!

Centraal gelegen Diepvennen, camping met stacaravans ideaal geschikt voor uitjes naar Dendermonde

Onze camping met stacaravans, centraal gesitueerd in het land, vlakbij Dendermonde is zeer goed bereikbaar via autosnelweg de A12. Ook met tram, trein of bus is Diepvennen nabij %2 supervlot bereikbaar. Het kampeerterrein ligt op 2 km van Londerzeel centrum en op 3 km van Willebroek centrum. De bus ‘Brussel-Boom’ (nr.360) stopt vlak aan de camping (rijdt niet op zaterdag en zondag). De halte ‘Londerzeel-Brussel’ en het station bevinden zich in het centrum van Londerzeel op 2km van de camping.

De historische stad Mechelen bevindt zich op fietsafstand. U fietst dan tussen de velden en langs de weiden naar de machtige monumenten. Nog verdere oorden bezoeken is ook een optie als u graag fietst. De centra van de 2 grootste steden van het land, Antwerpen en Brussel, liggen op geen 20 km van de camping verwijderd en zijn de moeite waard als daguitstap. Tussen al dat stadsgeweld bevindt zich ook veel goed verscholen natuurschoon. De nabije omgeving van Dendermonde is een van de groenste stukjes van de provincie en u kunt al wandelend, lopend of fietsend de prachtige, lichtjes glooiende natuurlandschappen ontdekken.

Diepvennen, camping met stacaravans eindeloze mogelijkheden voor waterpret in de veelzijdige recreatieplas bij Dendermonde

Onze recreatieplas van liefst 3 ha groot is iets tussen een zwemvijver en een openluchtzwembad in. Het water is maximaal 2,5 meter diep en het ondiepe deel is afgespannen met een lint. In het gescheiden plonsbadje kunnen de allerkleinsten zich op een veilige manier uitleven. Op het terrein, vlakbij de plas, staan goed onderhouden en propere kleedhokjes en douches. De oever is omgevormd tot een zalig zandstrand. De redders houden continu een oogje in het zeil zodat iedereen zich volledig veilig voelt. Vele uurtjes waterplezier gegarandeerd in het grote buitenzwembad en het kinderbad. Het zwemgedeelte van het natuurbad haalt ieder jaar weer de Europese Blauwe Vlag voor goede waterkwaliteit. Handige tip voor als het iets minder goed weer is en u toch wilt plonzen: op 1km van het kampeerverblijfpark bevindt zich een groot overdekt tropisch zwembad.

Kortom, een succesformule voor een camping met stacaravans bij Dendermonde!