Unieke camping met chalets Zemst

Een schitterende camping met chalets bij Zemst

 Diepvennen, de perfecte camping met chalets met zwemparadijs geweldig gelegen nabij Zemst

1 goed adres voor een onovertroffen vakantie in de nabije omgeving van Zemst: het camping met chalets Diepvennen. Wij hebben alles in (ons gastvrije) huis om iedereen een fantastisch logement aan te bieden. In de camping met chalets in de buurt van Zemst kunt u een zwempje doen in de verkwikkende zwemvijver, een hengel uitgooien in de rustgevende visvijver, u sportief uitleven op de sportvelden (tennisvelden, tafeltennis, petanque,… ) of ongegeneerd zalig relaxen. De speeltuin, het kinderbad en talloze mogelijke kinderamusement zoals gezelschapsspellen bij slecht weer staan er garant voor dat de ‘kids’ zich geen enkel moment zullen vervelen op de camping met chalets. Vanzelfsprekend voorzien wij ook animatie, een zeer goed horeca-aanbod en buiten de camping valt er een schilderachtige omgeving te ontdekken vlakbij Zemst.

Lees meer

Een camping met chalets met topvoorzieningen en animatie op maat in een prachtbuurt bij Zemst

Met een tweetal restaurants/tavernes en een paar automaten (drank- en snackautomaten) zult u op onze %1 s in Diepvennen geen honger hebben. De keuken in het sfeervolle restaurant ”Ter Wilgen” is van onbetwiste topkwaliteit. Tijdens het vakantieseizoen zorgen gespecialiseerde recreatieverenigingen voor de nodige ontspanning door middel van een uiterst leuk animatie-aanbod voor alle leeftijdscategorieën. Plezier gegarandeerd. Voor de dagelijkse kleine winkelaankopen hoeft u niet kilometers ver weg, want op het terrein van de camping met chalets staat een goed uitgeruste minimarkt/supermarkt. Als u buiten de campingplaats wilt tafelen, kan u enkele puike herbergen uitproberen op wandelafstand. Daarbovenop kan u dag en nacht gebruik maken van netjes in orde gehouden sanitair, lekker warme douches en een handige wasserette.

Met zowel vaste staanplaatsen op seizoens-of jaarbasis en zeer goede toeristische kampeerplaatsen is Diepvennen een bijzonder veelzijdige camping met chalets. Bovendien verhuren wij op het terrein verschillende trekkershutten, caravans en chalets. Als gast kampeert u op ruime plaatsen waar aansluiting op het elektriciteitsnet mogelijk is. Waterputten zijn op de kampeervelden aanwezig. Geen beter uitgeruste camping met chalets vindbaar in de ruime omgeving van Zemst!

Strategisch en centraal gelokaliseerde Diepvennen, camping met chalets ideaal geschikt voor uitjes naar Zemst

U kan Diepvennen, vlakbij Zemst, vlot bereiken met de wagen via de A12. Ook met het openbaar vervoer is de camping met chalets makkelijk te bereiken. Gelegen op 2 à 3km van het centrum van Londerzeel en Willbebroek. De bus ‘Brussel-Boom’ (nr.360) stopt vlak aan de camping (rijdt niet op zaterdag en zondag). De halte ‘Londerzeel-Brussel’ en het station bevinden zich in het centrum van Londerzeel op 2km van de camping.

De supermooie stad Mechelen bevindt zich op fietsafstand. U fietst dan doorheen de velden en langs de weiden naar de machtige monumenten. Gaat u even verder weg, dan zijn de mogelijkheden onbegrensd. Antwerpen en Brussel zijn enkele steden die zeker een tripje waard zijn op een doenbare afstand van 20km. Tussen al die fiere topsteden valt ook heel wat natuurschoon te ontdekken. De beeldige natuur bij Zemst kunt&kan u fietsend of wandelend ontdekken.

Diepvennen, camping met chalets eindeloze mogelijkheden voor waterpret in de veelzijdige recreatieplas bij Zemst

Onze recreatieplas van maar liefst 3 hectare groot is iets tussen een zwemvijver en een openluchtzwembad in. Het water is maximaal 2,5 meter diep en het ondiepe deel is afgespannen met een lint. In het afgescheiden plonsbad kunnen de allerkleinsten zich op een veilige manier uitleven. Op het terrein, vlakbij de plas, staan prima onderhouden en nette kleedhokjes en douches. De oever is omgevormd tot een mooi zandstrand. De redders houden altijd een oogje in het zeil zodat iedereen zich volledig veilig voelt. Vele uurtjes waterplezier gegarandeerd in het grote buitenzwembad en het kinderbad. Het zwemgedeelte van het natuurbad haalt elk jaar weer de Europese Blauwe Vlag voor goede waterkwaliteit. Nuttige tip voor als het iets minder goed weer is en u toch wilt plonzen: op 1km van het kampeerverblijfpark bevindt zich een groot overdekt tropisch zwembad.

Kortom, een succesformule voor een camping met chalets bij Zemst!