Prachtige camping met jaarplaatsen Meise

Een oogverblindende camping met jaarplaatsen bij Meise

 Diepvennen, de allerbeste camping met jaarplaatsen met zwemparadijs fraai gelegen vlakbij Meise

Slechts één topper voor een formidabele kampeervakantie bij Meise: het camping met jaarplaatsen Diepvennen. Op de camping met jaarplaatsen die enorm wat dingen te bieden heeft, kunt u een fabuleuze vakantieperiode doormaken. Op de camping met jaarplaatsen vlakbij Meise kan u zwemmen in de zwemvijver, een hengel uitgooien in de visvijver, u sportief uitleven op de sportterreinen (tennisvelden, petanque, tafeltennis,… ) of simpelweg zalig relaxen. De allerkleinsten kunnen op de terreinen van onze camping met jaarplaatsen hun hartje ophalen in de mooie speeltuin of het kleurrijke kinderband. Natuurlijk verschaffen we daarnaast ook animatie voor jong en oud, een zeer ruim horeca-assortiment en naast de kampeerterreinen valt er een oogverblindende buurt te verkennen nabij Meise.

Lees meer

Een camping met jaarplaatsen met topvoorzieningen en topanimatie in een topomgeving bij Meise

Aan mogelijkheden om te eten en te drinken is er geen gebrek bij camping met jaarplaatsen Diepvennen, want naast onze twee taverne/restaurants staan er snack- en drankautomaten die 24/24 beschikbaar zijn. In ons sfeervolle restaurant ”Ter Wilgen” kan u genieten van heerlijke schotels. Medewerkers van de recreatieploeg plezieren de kampeerders met een enorm tof animatieprogramma waarbij zowel de jeugd als de iets oudere mensen zich zullen amuseren. Fun en plezier gegarandeerd. De supermarkt/minimarkt op de camping zorgt ervoor dat u niet ver hoeft te zoeken voor de nodige inkopen. In de nabije omtrek vindt u bovendien een paar gezellige herbergen. De wasfaciliteiten zijn bij Diepvennen proper en goed onderhouden: zowel toiletten, warme douches en een wasserette zijn aanwezig op de camping met jaarplaatsen.

Met zowel vaste staanplaatsen op seizoens-of jaarbasis en zeer goede toeristische kampeerplaatsen is Diepvennen een heel veelzijdige camping met jaarplaatsen. Bovendien verhuren wij op het kampeerterrein meerdere trekkershutten, chalets en caravans. Als gast kampeert u op ruime plaatsen waar aansluiting op het elektriciteitsnet mogelijk is. Waterputten zijn op de terreinen aanwezig. Kortom, Diepvennen nabij Meise is een prima uitgeruste camping met jaarplaatsen!

Centraal gelegen Diepvennen, camping met jaarplaatsen ideaal geschikt voor uitjes naar Meise

Onze camping met jaarplaatsen, centraal gesitueerd in het land, bij Meise is zeer goed bereikbaar via autosnelweg de A12. Ook met het openbaar vervoer is Diepvennen nabij %2 supervlot bereikbaar. Het kampeerterrein ligt op 2 km van Londerzeel centrum en op 3 km van Willebroek centrum. Als u de busdienst van De Lijn checkt, zult u zien dat bus 360 vlak aan de camping stopt.

Vanuit onze camping met jaarplaatsen kan u perfect een fietstrip maken maar het mooie Mechelen. Via een fameuze route door de natuur bent u zo in het stadscentrum van Mechelen. Nog verdere oorden bezoeken is ook een optie indien u graag fietst. Brussel en Antwerpen zijn enkele steden die absoluut een bezoekje waard zijn op een doenbare afstand van 20km. Tussen al die fiere topsteden valt ook heel wat natuurschoon te ontdekken. De beeldige natuur bij Meise kunt&kan u fietsend of wandelend ontdekken.

Diepvennen, camping met jaarplaatsen eindeloze waterpretmogelijkheden in de veelzijdige recreatieplas bij Meise

Onze recreatieplas van maar liefst 3 ha groot is iets tussen een zwemvijver en een openluchtzwembad in. Het water is maximaal 2,5 meter diep en het ondiepe deel is afgespannen met een lint. In het gescheiden plonsbad kunnen de kleintjes zich op een veilige manier uitleven. Op het terrein, vlakbij de plas, staan prima onderhouden en nette kleedhokjes en douches. De oever is omgevormd tot een fraai zandstrand. De redders houden continu een oogje in het zeil zodat iedereen zich helemaal veilig kan voelen. Talrijke uurtjes waterplezier gegarandeerd in het grote buitenzwembad en het kinderbad. Het zwemgedeelte van het natuurbad haalt elk jaar weer de Europese Blauwe Vlag voor goede waterkwaliteit. Handige tip voor als het iets minder goed weer is en u toch wilt plonzen: op 1km van het kampeerverblijfpark bevindt zich een groot overdekt tropisch zwembad.

Kortom, een succesformule voor een camping met jaarplaatsen bij Meise!