Prachtige camping met jaarplaatsen Willebroek

Een unieke camping met jaarplaatsen bij Willebroek

 Diepvennen, de ideale camping met jaarplaatsen met zwemparadijs fraai gesitueerd bij Willebroek

Slechts één goed adres voor een onvergetelijke kampeervakantie vlakbij Willebroek: camping met jaarplaatsen Diepvennen. Op de camping met jaarplaatsen die heel veel in huis heeft, kunt u een sublieme kampeervakantie meemaken. Sporten, zwemmen, relaxen, dat alles kan op de camping met jaarplaatsen voorzien van vis- en zwemvijver en gelegen in de interessante en sublieme omgeving van Willebroek. De actieve kinderen kunnen op onze camping met jaarplaatsen hun hartje ophalen op de mooie speeltuin of het kleurrijke kinderband. Daarenboven hebben wij animatie en horeca, middenin een heerlijke setting, en een aangename sfeer.

Lees meer

Een camping met jaarplaatsen met goede accommodatie en animatie op maat in een leuke buurt nabij Willebroek

Met 2 restaurant-tavernes en een automatenhoek (drank- en snackautomaten) zult u op de %1 s van Diepvennen absoluut geen honger hebben. De keuken in ons sfeervolle restaurant ‘Ter Wilgen’ is van hoge kwaliteit. Tijdens het kampeerseizoen zorgen enthousiaste recreatieverenigingen voor de zeer welkome en aangename intermezzo’s met een uiterst afwisselend animatie-aanbod voor alle leeftijden. Dat alles zodat u zich geen seconde verveelt op onze camping met jaarplaatsen. Voor uw nodige kleine winkelaankopen hoeft u niet kilometers ver weg, want op de kampeerterreinen van de camping met jaarplaatsen is een uitstekend voorziene minimarkt/supermarkt. In de nabije omtrek vindt u voorts een tweetal knusse herbergen. Voorts kunt u gebruik maken van goed onderhouden toiletten, hete douches en een handige wasserette.

De prima toegeruste camping met jaarplaatsen Diepvennen biedt prima toeristische kampeerplaatsen en vaste staanplaatsen op jaar- of seizoensbasis met alle nodige comfort. Op het terrein zijn er twee trekkershutten, chalets en caravans te huur. Als gast kampeert u op ruime plaatsen waar aansluiting op het elektriciteitsnet mogelijk is. Waterputten zijn op de kampeervelden aanwezig. Kortom, Diepvennen nabij Willebroek is een prima uitgeruste camping met jaarplaatsen!

Centraal gesitueerde Diepvennen, camping met jaarplaatsen perfect geschikt voor tripjes naar Willebroek

U kan Diepvennen, vlakbij Willebroek, vlot bereiken met de wagen via de A12. Ook met per trein is de camping met jaarplaatsen makkelijk te bereiken. Gelegen op 2 à 3km van het centrum van Londerzeel en Willbebroek. Als u de busdienst van De Lijn raadpleegt, zult u zien dat bus 360 vlak aan de camping stopt.

Vanuit onze camping met jaarplaatsen kunt u perfect een fietstrip ondernemen maar het mooie Mechelen. U fietst dan doorheen de velden en langs de weiden naar de machtige monumenten. Gaat u iets verder weg, dan zijn de mogelijkheden onbegrensd. Brussel en Antwerpen zijn twee steden die absoluut een bezoekje waard zijn op een doenbare afstand van 20km. Tussen al die fiere topsteden valt ook heel wat natuurschoon te ontdekken. De directe omgeving van Willebroek is een van de groenste stukjes van de provincie en u kunt al wandelend, lopend of fietsend de prachtige, lichtjes glooiende natuurlandschappen ontdekken.

Diepvennen, camping met jaarplaatsen eindeloze mogelijkheden voor waterpret in de veelzijdige recreatieplas bij Willebroek

Onze recreatieplas van liefst 3 ha groot is iets tussen een zwemvijver en een openluchtzwembad in. Het water is maximaal 2,5 meter diep en het ondiepe deel is afgespannen met een lint. In het gescheiden plonsbadje kunnen de kleintjes zich op een veilige manier uitleven. Op het terrein, vlakbij de plas, staan prima onderhouden en propere kleedhokjes en douches. De oever is omgevormd tot een heerlijk zandstrand. De redders houden altijd een oogje in het zeil zodat iedereen zich volledig veilig voelt. Talrijke uurtjes waterpret gegarandeerd in het grote buitenzwembad en het kinderbad. Het zwemgedeelte van het natuurbad haalt elk jaar weer de Europese Blauwe Vlag voor goede waterkwaliteit. Handige tip voor als het iets minder goed weer is en u toch wilt plonzen: op 1 km van het kampeerverblijfpark is er een groot overdekt tropisch zwembad.

Kortom, een succesformule voor een camping met jaarplaatsen bij Willebroek!