Fantastische camping met stacaravans Mechelen

Een magnifieke camping met stacaravans bij Mechelen

 Diepvennen, de gedroomde camping met stacaravans met zwemparadijs knap gesitueerd op korte afstand van Mechelen

1 perfect adres voor een ongeëvenaarde vakantie in de buurt van Mechelen: camping met stacaravans Diepvennen. Wij hebben alles in huis om ieder een fantastisch logement aan te bieden. uitrusten, al dat kan in de camping met stacaravans Diepvennen voorzien van vijver om in te zwemmen en vijver om in te vissen en gesitueerd in de veelzijdige en ronduit prachtige omgevingskader van Mechelen. De actieve kinderen kunnen op de camping met stacaravans zich uitleven op de speeltuin of het kleurrijke kinderband. Uiteraard voorzien wij daarnaast ook animatie voor jong en oud, een zeer mooi horeca-assortiment en naast de camping valt er een fraaie omgeving te ontdekken rondom Mechelen.

Lees meer

Een camping met stacaravans met topvoorzieningen en animatie op maat in een leuke buurt bij Mechelen

Aan gelegenheden voor drank en eten is er absoluut geen tekort bij camping met stacaravans Diepvennen, want bovenop de twee taverne/restaurants staan er drank- en snackautomaten die 24/24 goed gevuld en beschikbaar zijn. In het gezellige restaurant ”Ter Wilgen” kan u aangenaam genieten van fijne gerechten. Gedurende het volledige seizoen zorgen enthousiaste recreatieverenigingen voor de nodige intermezzo’s dankzij een uiterst tof animatieprogramma voor alle leeftijdscategorieën. Met als doel dat u zich geen enkele minuut verveelt op de camping met stacaravans. Voor uw dagelijks nodige boodschappen en inkopen hoeft u niet kilometers ver te lopen, want op het terrein zelf van de camping met stacaravans staat er een uitstekend gesorteerde supermarkt/minimarkt. Wanneer u buiten de camping wilt tafelen, kan u een paar uitstekende herbergen vinden op bewandelbare afstand. De wasfaciliteiten zijn op onze camping schoon en goed onderhouden: zowel een wasserette, warme douches en sanitair zijn tot uw beschikking op de camping met stacaravans.

Met zowel vaste staanplaatsen op seizoens-of jaarbasis en zeer goede toeristische kampeerplaatsen is Diepvennen een heel veelzijdige camping met stacaravans. Op het terrein staan er twee trekkershutten, chalets en caravans te huur. Overal is er elektriciteit. Uiteraard zijn ook waterputten beschikbaar. Geen beter gefaciliteerde camping met stacaravans is er te vinden in de omgeving van Mechelen!

Centraal gelegen Diepvennen, camping met stacaravans perfect geschikt voor tripjes naar Mechelen

U kunt Diepvennen, vlakbij Mechelen, vlot bereiken met de auto via de A12. Ook met het openbaar vervoer is de camping met stacaravans makkelijk te bereiken. Gelegen op 2 à 3km van het centrum van Londerzeel en Willbebroek. De bus ‘Brussel-Boom’ (nr.360) stopt pal aan de camping (rijdt niet op zaterdag en zondag). De halte ‘Londerzeel-Brussel’ en het station bevinden zich in het centrum van Londerzeel op 2km van de camping.

Vanuit onze camping met stacaravans kan u perfect een fietstripje ondernemen maar het mooie Mechelen. U fietst dan doorheen de velden en langs de weiden naar de mooie monumenten. Gaat u even verder weg, dan zijn de mogelijkheden onbegrensd. De centra van de 2 grootste steden van het land, Brussel en Antwerpen, liggen op geen 20 km van de camping verwijderd en zijn zeer de moeite waard als daguitstap. Tussen al die trotse topsteden valt ook heel wat natuurschoon te ontdekken. De nabije omgeving van Londerzeel is een van de groenste stukjes van de provincie en u kan al wandelend, lopend of fietsend de prachtige, lichtjes glooiende natuurlandschappen ontdekken.

Diepvennen, camping met stacaravans eindeloze waterpretmogelijkheden in de veelzijdige recreatieplas bij Mechelen

Onze recreatiewaterplas van liefst 3 hectare groot is iets tussen een zwemvijver en een openluchtzwembad in. Het water is maximaal 2,5 meter diep en het ondiepe deel is afgespannen met een lint. In het afgescheiden plonsbadje kunnen de kleine kinderen zich op een veilige manier uitleven. Op het terrein, vlakbij de plas, staan prima onderhouden en propere kleedhokjes en douches. De oever is omgevormd tot een magistraal zandstrand. De redders houden altijd een oogje in het zeil zodat iedereen zich helemaal veilig kan voelen. Vele uurtjes waterpret gegarandeerd in het grote buitenzwembad en het kinderbad. Het zwemgedeelte van het natuurbad haalt ieder jaar weer de Europese Blauwe Vlag voor goede waterkwaliteit. Leuke tip voor als het iets minder goed weer is en u toch wilt plonzen: op 1 km van het kampeerverblijfpark is er een groot overdekt tropisch zwembad.

Kortom, een succesformule voor een camping met stacaravans bij Mechelen!