Leuke camping met jaarplaatsen Nieuwenrode

Een magnifieke camping met jaarplaatsen bij Nieuwenrode

 Diepvennen, de allerbeste camping met jaarplaatsen met zwemparadijs knap gelegen bij Nieuwenrode

Voor een heuglijke vakantie voor het ganse gezin vlakbij Nieuwenrode moet je echt bij onze camping met jaarplaatsen aankloppen. In onze camping met jaarplaatsen die zeer wat dingen te bieden heeft, kan u een sublieme campingtijd doormaken. Op de camping met jaarplaatsen niet ver van Nieuwenrode kunt u een zwempje doen in de zwemvijver, een hengel uitgooien in de visvijver, u sportief uitleven op de sportvelden (tennisterrein, tafeltennis, petanque,… ) of ongegeneerd lekker niksen. De allerkleinsten kunnen op de terreinen van onze camping met jaarplaatsen hun hartje ophalen in de speeltuin of het propere kinderbad. Verder hebben wij horeca, animatie, middenin een fraaie locatie, en een aangename sfeer.

Lees meer

Een camping met jaarplaatsen met topvoorzieningen en topanimatie in een prachtomgeving bij Nieuwenrode

Aan eet- en drankgelegenheden is er absoluut geen gebrek in camping met jaarplaatsen Diepvennen, want bovenop de twee taverne-restaurants hebben we snack- en drankautomaten die 24/24 goed gevuld en beschikbaar zijn. In het restaurant ‘Ter Wilgen’ kunt u aangenaam genieten van overheerlijke schotels. Enthousiaste medewerkers van de recreatieverenigingen entertainen alle gasten met een enorm geslaagd animatieprogramma waarin zowel de jongeren als de volwassenen zich zullen amuseren. Dat alles zodat u zich geen enkele minuut verveelt op de camping met jaarplaatsen. Voor de dagelijkse boodschappen hoeft u niet kilometers ver te lopen, want pal op het terrein van de camping met jaarplaatsen staat een degelijk voorziene supermarkt/minimarkt. Als u niet op de campingplaats wilt eten, kan u enkele degelijke herbergen vinden op wandelafstand. Daarbovenop kunt u op ieder moment van de dag gebruik maken van netjes verzorgd sanitair, warme douches en een handige wasserette.

Met zowel vaste staanplaatsen op seizoens-of jaarbasis en zeer goede toeristische kampeerplaatsen is Diepvennen een zeer veelzijdige camping met jaarplaatsen. Bovendien verhuren wij op het kampeerterrein meerdere trekkershutten, caravans en chalets. Als gast kampeert u op zeer ruime plaatsen waar aansluiting op het elektriciteitsnet mogelijk is. Uiteraard zijn ook waterputten beschikbaar. Kortom, Diepvennen nabij Nieuwenrode is een prima uitgeruste camping met jaarplaatsen!

Centraal gelegen Diepvennen, camping met jaarplaatsen perfect geschikt voor uitjes naar Nieuwenrode

Onze camping met jaarplaatsen, centraal gelegen in het land, vlakbij Nieuwenrode is zeer goed bereikbaar via autosnelweg de A12. Ook met tram, trein of bus is Diepvennen bij %2 vlot bereikbaar. Gelegen op 2 à 3km van het centrum van Londerzeel en Willbebroek. Als u de busdienst van De Lijn raadpleegt, zult u zien dat bus 360 vlak aan de camping halt houdt.

De supermooie stad Mechelen bevindt zich op fietsafstand. U fietst dan tussen de velden en langs de weiden naar de machtige monumenten. Gaat u iets verder weg, dan zijn de mogelijkheden onbegrensd. Antwerpen en Brussel zijn twee steden die zeker een bezoekje waard zijn op een doenbare afstand van 20km. Tussen al die fiere topsteden valt ook heel wat natuurschoon te ontdekken. De fabuleuze natuur bij Nieuwenrode kunt&kan u fietsend of wandelend ontdekken.

Diepvennen, camping met jaarplaatsen onbegrensd mogelijkheden voor waterpret in de veelzijdige recreatieplas bij Nieuwenrode

Onze recreatiewaterplas van maar liefst 3 ha groot is iets tussen een zwemvijver en een openluchtzwembad in. Het water is maximaal 2,5 meter diep en het ondiepe deel is afgespannen met een lint. In het gescheiden plonsbad kunnen de allerkleinsten zich op een veilige manier uitleven. Op het terrein, vlakbij de plas, staan prima onderhouden en nette kleedhokjes en douches. De oever is omgevormd tot een zalig zandstrand. De redders houden continu een oogje in het zeil zodat iedereen zich volledig veilig mag voelen. Vele uurtjes waterplezier gegarandeerd in het grote buitenzwembad en het kinderbad. Het zwemgedeelte van het natuurbad haalt elk jaar weer de Europese Blauwe Vlag voor goede waterkwaliteit. Handige tip voor als het iets minder goed weer is en u toch wilt plonzen: op 1 km van het kampeerverblijfpark is er een groot overdekt tropisch zwembad.

Kortom, een succesformule voor een camping met jaarplaatsen bij Nieuwenrode!