Prachtige camping met jaarplaatsen Grimbergen

Een schitterende camping met jaarplaatsen bij Grimbergen

 Diepvennen, de allerbeste camping met jaarplaatsen met zwemparadijs mooi gesitueerd vlakbij Grimbergen

Slechts één topadres voor een geweldige vakantie bij Grimbergen: het camping met jaarplaatsen Diepvennen. Op de camping met jaarplaatsen die heel wat dingen in huis heeft, kunt u een fabuleuze kampeertijd beleven. Sporten, al die dingen kunnen op onze camping met jaarplaatsen die beschikt over visvijver en zwempoel en bovendien gelegen in de kansrijke en fabuleuze setting nabij Grimbergen. De speeltuin, het kinderbad en talloze mogelijke kindervermaak maken dat de allerkleinsten zich geen enkele seconde zullen vervelen op de camping met jaarplaatsen. Natuurlijk verschaffen wij daarnaast ook animatie op maat, een mooi horeca-aanbod en vlak naast de camping is er een beeldige omgeving te verkennen nabij Grimbergen.

Lees meer

Een camping met jaarplaatsen met degelijke faciliteiten en leuke animatie in een topomgeving vlakbij Grimbergen

Met een tweetal restaurants/tavernes en een automatenshop (snack- en drankautomaten) zult u op onze %1 s van Diepvennen geen honger hebben. De heerlijke keuken in ons restaurant Ter Wilgen is van enorm goede kwaliteit. Enthousiaste recreatieverenigingen amuseren onze kampeerders met een geweldig gevuld animatieluik waarbij zowel de jongeren en kinderen als de iets oudere mensen zich zullen vermaken. Dat alles zodat u zich geen enkele minuut verveelt op onze camping met jaarplaatsen. Voor uw nodige boodschappen en inkopen hoeft u niet ver weg, want pal op het terrein zelf van de camping met jaarplaatsen is een uitstekend voorziene minimarkt/supermarkt. Wanneer u buiten het kampeerterrein wilt eten, kunt u twee puike herbergen uitproberen op bewandelbare afstand. De was- en sanitaire voorzieningen zijn op onze camping proper en zeer goed onderhouden: zowel sanitair, een wasserette en warme douches zijn tot uwer beschikking op de camping met jaarplaatsen.

Met zowel vaste staanplaatsen op seizoens-of jaarbasis en degelijke toeristische kampeerplaatsen is Diepvennen een heel veelzijdige camping met jaarplaatsen. Bovendien verhuren wij op het kampeerterrein meerdere chalets, trekkershutten en caravans. Als gast kampeert u op zeer ruime plaatsen waar aansluiting op het elektriciteitsnet mogelijk is. Waterputten zijn op de kampeerterreinen aanwezig. Geen beter gefaciliteerde camping met jaarplaatsen vindbaar in de buurt van Grimbergen!

Centraal gesitueerde Diepvennen, camping met jaarplaatsen ideaal geschikt voor tripjes naar Grimbergen

U kan Diepvennen, vlakbij Grimbergen, vlot bereiken met de auto via de A12. Ook met het openbaar vervoer is de camping met jaarplaatsen makkelijk te bereiken. Het terrein ligt op 2 km van Londerzeel centrum en op 3 km van Willebroek centrum. De bus ‘Brussel-Boom’ (nr.360) stopt pal aan de camping (rijdt niet op zaterdag en zondag). De halte ‘Londerzeel-Brussel’ en het station bevinden zich in het centrum van Londerzeel op 2km van de camping.

Vanuit onze camping met jaarplaatsen kunt u perfect een fietstripje maken maar het mooie Mechelen. U fietst dan doorheen de velden en langs de weiden naar de prachtige monumenten. Nog verdere oorden bezoeken is ook een optie indien u graag fietst. De centra van de twee grootste steden van het land, Antwerpen en Brussel, liggen op geen 20 km van de camping verwijderd en zijn zeer de moeite waard als daguitstap. Tussen al dat stadsgeweld ligt ook veel goed verscholen natuurschoon. De nabije omgeving van Grimbergen is een van de groenste stukjes van de provincie en u kunt al wandelend, lopend of fietsend de mooie, lichtjes glooiende natuurlandschappen ontdekken.

Diepvennen, camping met jaarplaatsen eindeloze waterpretmogelijkheden in de veelzijdige recreatieplas bij Grimbergen

Onze recreatieplas van liefst 3 ha groot is iets tussen een zwemvijver en een openluchtzwembad in. Het water is maximaal 2,5 meter diep en het ondiepe deel is afgespannen met een lint. In het afgescheiden plonsbad kunnen de kleintjes zich op een veilige manier uitleven. Op het terrein, vlakbij de plas, staan goed onderhouden en propere kleedhokjes en douches. De oever is omgevormd tot een knap zandstrand. De redders houden altijd een oogje in het zeil zodat iedereen zich volledig veilig kan voelen. Talrijke uurtjes waterpret gegarandeerd in het grote buitenzwembad en het kinderbad. Het zwemgedeelte van het natuurbad haalt elk jaar weer de Europese Blauwe Vlag voor goede waterkwaliteit. Handige tip voor als het iets minder goed weer is en u toch wilt plonzen: op 1km van het kampeerverblijfpark is er een groot overdekt tropisch zwembad.

Kortom, een succesformule voor een camping met jaarplaatsen bij Grimbergen!