Leuke camping met jaarplaatsen Puurs

Een fantastische camping met jaarplaatsen bij Puurs

 Diepvennen, de ideale camping met jaarplaatsen met zwemparadijs schitterend gesitueerd in de omgeving van Puurs

Voor een heuglijke vakantie voor het ganse gezin vlakbij Puurs moet u echt bij Diepvennen aankloppen. We hebben absoluut alles in (ons gastvrije) huis om u een formidabel verblijf te geven. Op het camping met jaarplaatsen in de omgeving van Puurs kunt u een zwempje doen in de verkwikkende zwemvijver, een hengel uitgooien in de rustgevende visvijver, afreageren op de sportvelden (tennisvelden, petanque, tafeltennis,… ) of doodleuk zalig luieren. De actieve kinderen kunnen op onze camping met jaarplaatsen hun hartje ophalen in de speeltuin of het populaire kinderbad. Bovendien bieden we bij Diepvennen horeca en animatie, een mooie buurt, en een aangename sfeer.

Lees meer

Een camping met jaarplaatsen met goede accommodatie en animatie voor jong en oud in een mooie omgeving vlakbij Puurs

Met twee tavernes/restaurants en een automatenshop (drank- en snackautomaten) zult u op de %1 s in Diepvennen geen honger lijden. In ons gezellige restaurant ‘Ter Wilgen’ kunt u ten volle genieten van heerlijke schotels. Tijdens het volledige seizoen zorgen enthousiaste recreatieverenigingen voor de zeer welkome en aangename ontspanning door middel van een enorm gevarieerd animatieprogramma voor jong en oud. Dat alles zodat u zich geen minuut verveelt op onze camping met jaarplaatsen. De supermarkt op onze kampeerterreinen zorgt ervoor dat u niet ver moet lopen voor de nodige inkopen. Indien u niet op het kampeerterrein wilt tafelen, kan u 2 prima herbergen uitproberen op wandelafstand. De wasinfrastructuur is op onze camping schoon en zeer goed onderhouden: zowel toiletten, warme douches en een wasserette zijn tot uw beschikking op de camping met jaarplaatsen.

Met zowel vaste staanplaatsen op seizoens-of jaarbasis en degelijke toeristische kampeerplaatsen is Diepvennen een heel veelzijdige camping met jaarplaatsen. Daarbovenop verhuren wij op het kampeerterrein meerdere trekkershutten, chalets en caravans. Als gast kampeert u op ruime plaatsen waar aansluiting op het elektriciteitsnet mogelijk is. Waterputten zijn op de kampeerterreinen aanwezig. Kortom, Diepvennen nabij Puurs is een prima toegeruste camping met jaarplaatsen!

Centraal gelokaliseerde Diepvennen, camping met jaarplaatsen perfect geschikt voor tripjes naar Puurs

Onze camping met jaarplaatsen, strategisch gelegen in het land, bij Puurs is heel goed bereikbaar via autosnelweg de A12. Ook met het openbaar vervoer is de camping met jaarplaatsen makkelijk te bereiken. Het terrein ligt op 2 km van Londerzeel centrum en op 3 km van Willebroek centrum. Als u de busdienst van De Lijn raadpleegt, zult u zien dat bus 360 vlak aan de camping halt houdt.

De statige stad Mechelen bevindt zich op fietsafstand. Via een schilderachtige route door de natuur bent u zo in het stadscentrum van Mechelen. Gaat u iets verder weg, dan zijn de mogelijkheden onbegrensd. Antwerpen en Brussel zijn twee steden die absoluut een bezoekje waard zijn op een doenbare afstand van 20km. Tussen al dat stadsgeweld is ook veel goed verscholen natuurschoon. De fraaie natuur bij Puurs kunt&kan u fietsend of wandelend ontdekken.

Diepvennen, camping met jaarplaatsen onbegrensd waterpretmogelijkheden in de veelzijdige recreatieplas bij Puurs

Onze recreatieplas van liefst 3 ha groot is iets tussen een zwemvijver en een openluchtzwembad in. Het water is maximaal 2,5 meter diep en het ondiepe deel is afgespannen met een lint. In het afgescheiden plonsbad kunnen de kleine kinderen zich op een veilige manier uitleven. Op het terrein, vlakbij de plas, staan goed onderhouden en propere kleedhokjes en douches. De oever is omgevormd tot een knap zandstrand. De redders houden permanent een oogje in het zeil zodat iedereen zich helemaal veilig kan voelen. Vele uurtjes waterplezier gegarandeerd in het grote buitenzwembad en het kinderbad. Het zwemgedeelte van het natuurbad haalt ieder jaar weer de Europese Blauwe Vlag voor goede waterkwaliteit. Nuttige tip voor als het iets minder goed weer is en u toch wilt plonzen: op 1 km van het kampeerverblijfpark bevindt zich een groot overdekt tropisch zwembad.

Kortom, een succesformule voor een camping met jaarplaatsen bij Puurs!