Unieke camping met seizoensplaatsen Meise

Een luisterrijke camping met seizoensplaatsen bij Meise

 Diepvennen, de gedroomde camping met seizoensplaatsen met zwemparadijs schitterend gesitueerd nabij Meise

Slechts één topadres voor een fabuleuze kampeerperiode bij Meise: het camping met seizoensplaatsen Diepvennen. We hebben absoluut alles in ons arsenaal om ieder een heuglijk logement aan te bieden. tafelen, al die dingen kunnen bij de camping met seizoensplaatsen die uitgerust is met zwem- en visvijver en bovendien gelegen in de inspirerende en betoverende buurt nabij Meise. Het kinderbad, de speeltuin en talrijke andere mogelijkheden tot kinderamusement staan er garant voor dat de kleintjes zich geen seconde zullen vervelen op de camping met seizoensplaatsen. Voorts leveren wij animatie, horeca, in een sublieme locatie, en een rustige sfeer.

Lees meer

Een camping met seizoensplaatsen met degelijke faciliteiten en animatie voor jong en oud in een prachtbuurt vlakbij Meise

Aan eet-en drankmogelijkheden is er geen tekort in camping met seizoensplaatsen Diepvennen, want bovenop de 2 eethuis/taverne-restaurants voorzien we snack- en drankautomaten die altijd beschikbaar staan. In het sfeervolle restaurant ‘Ter Wilgen’ kunt u genieten van overheerlijke gerechten. Enthousiaste recreatieverenigingen plezieren de gasten met een geweldig gesmaakt animatie-aanbod waarin zowel de jongeren als de volwassenen zich zullen amuseren. Fun gegarandeerd. Voor uw dagelijks nodige boodschappen en inkopen hoeft u niet kilometers ver te lopen, want op het terrein zelf van de camping met seizoensplaatsen is een degelijk voorziene supermarkt. In de directe buurt vindt u trouwens een paar knusse herbergen. De wasinfrastructuur is op onze camping proper en goed onderhouden: zowel een wasserette, toiletten en warme douches zijn tot uwer beschikking op de camping met seizoensplaatsen.

De prima toegeruste camping met seizoensplaatsen Diepvennen biedt uitstekende toeristische kampeerplaatsen en vaste staanplaatsen op jaar- of seizoensbasis met alle nodige luxe. Op het terrein zijn er 2 trekkershutten, caravans en chalets te huur. Als gast kampeert u op zeer ruime plaatsen waar aansluiting op het elektriciteitsnet mogelijk is. Waterputten zijn op de kampeerterreinen aanwezig. Kortom, Diepvennen nabij Meise is een uitstekend uitgeruste camping met seizoensplaatsen!

Centraal gelokaliseerde Diepvennen, camping met seizoensplaatsen ideaal geschikt voor uitjes naar Meise

U kunt Diepvennen, bij Meise, vlot bereiken met de auto via de A12. Ook met het openbaar vervoer is Diepvennen bij %2 vlot bereikbaar. Gelegen op 2 à 3km van het centrum van Londerzeel en Willbebroek. Als u de busdienst van De Lijn raadpleegt, zult u zien dat bus 360 vlak aan de camping halt houdt.

De statige stad Mechelen bevindt zich op fietsafstand. U fietst dan tussen de velden en langs de weiden naar de prachtige monumenten. Nog verdere oorden bezoeken is ook een optie indien u graag fietst. De centra van de 2 grootste steden van het land, Brussel en Antwerpen, liggen op geen 20km van de camping verwijderd en zijn zeer de moeite waard als daguitstap. Tussen al die fiere topsteden valt ook heel wat natuurschoon te ontdekken. De beeldige natuur bij Meise kunt&kan u fietsend of wandelend ontdekken.

Diepvennen, camping met seizoensplaatsen onbegrensd kansen tot waterpret in de veelzijdige recreatieplas bij Meise

Onze recreatieplas van maar liefst 3 hectare groot is iets tussen een zwemvijver en een openluchtzwembad in. Het water is maximaal 2,5 meter diep en het ondiepe deel is afgespannen met een lint. In het gescheiden plonsbadje kunnen de kleine kinderen zich op een veilige manier uitleven. Op het terrein, vlakbij de plas, staan prima onderhouden en propere kleedhokjes en douches. De oever is omgevormd tot een knap zandstrand. De redders houden continu een oogje in het zeil zodat iedereen zich volledig veilig mag voelen. Vele uurtjes waterpret gegarandeerd in het grote buitenzwembad en het kinderbad. Het zwemgedeelte van het natuurbad haalt ieder jaar weer de Europese Blauwe Vlag voor goede waterkwaliteit. Handige tip voor als het iets minder goed weer is en u toch wilt plonzen: op 1 km van het kampeerverblijfpark bevindt zich een groot overdekt tropisch zwembad.

Kortom, een succesformule voor een camping met seizoensplaatsen bij Meise!