Prachtige camping met chalets Mechelen

Een kostelijke camping met chalets bij Mechelen

 Diepvennen, de gedroomde camping met chalets met zwemparadijs schitterend gelegen in de buurt van Mechelen

Voor een mooie vakantieperiode voor de hele familie bij Mechelen moet u bij Diepvennen aankloppen. Op onze camping met chalets die enorm veel in huis heeft, kunt u een grandioze vakantieperiode beleven. Sporten, tafelen of uitrusten, het kan allemaal in de camping met chalets Diepvennen uitgerust met visvijver en zwempoel en daarenboven gelegen in de veelzijdige en schilderachtige buurt in de buurt van Mechelen. Kinderen kunnen als ze willen op de terreinen van de camping met chalets hun hartje ophalen in de speeltuin of het goed onderhouden kinderbad. Voorts hebben we bij Diepvennen horeca en animatie, middenin een ronduit prachtige omgeving, en een rustige sfeer.

Lees meer

Een camping met chalets met goede accommodatie en animatie op maat in een topomgeving vlakbij Mechelen

Aan drank- en eetmogelijkheden is er absoluut geen tekort in camping met chalets Diepvennen, want bovenop de 2 eethuis/taverne-restaurants hebben we zowel snack- als drankautomaten die 24/24 beschikbaar staan. In ons restaurant ”Ter Wilgen” kunt u aangenaam genieten van fijne gerechten. Tijdens het kampeerseizoen zorgen enthousiaste mensen van recreatieverenigingen voor de zeer welkome en aangename intermezzo’s door middel van een heel tof animatieprogramma voor zowel jong als oud. Dat alles zodat u zich geen ogenblik verveelt op de camping met chalets. Voor uw doordeweekse boodschappen hoeft u niet kilometers ver weg, want pal op het terrein zelf van de camping met chalets is er een uitstekend geëquipeerde minimarkt/supermarkt. In de directe omtrek vindt u bovendien twee sfeervolle herbergen. Daarnaast kunt u permanent gebruik maken van netjes verzorgd sanitair, hete douches en een handige wasserette.

Met zowel vaste staanplaatsen op seizoens-of jaarbasis en uitstekende toeristische kampeerplaatsen is Diepvennen een zeer veelzijdige camping met chalets. Verder verhuren wij op het kampeerterrein meerdere caravans, trekkershutten en chalets. Als gast kampeert u op ruime plaatsen waar aansluiting op het elektriciteitsnet mogelijk is. Daarnaast zijn ook waterputten beschikbaar. Kortom, Diepvennen nabij Mechelen is een zeer goed uitgeruste camping met chalets!

Centraal gesitueerde Diepvennen, camping met chalets ideaal geschikt voor uitjes naar Mechelen

U kan Diepvennen, bij Mechelen, vlot bereiken met de wagen via de A12. Ook met het openbaar vervoer is Diepvennen nabij %2 vlot bereikbaar. Het terrein ligt op 2 km van Londerzeel centrum en op 3 km van Willebroek centrum. De bus ‘Brussel-Boom’ (nr.360) stopt pal aan de camping (rijdt niet op zaterdag en zondag). De halte ‘Londerzeel-Brussel’ en het station bevinden zich in het centrum van Londerzeel op 2km van de camping.

Vanuit onze camping met chalets kunt u perfect een fietstripje ondernemen maar het mooie Mechelen. Via een beeldige route door de natuur bent u zo in het stadscentrum van Mechelen. Gaat u iets verder weg, dan zijn de mogelijkheden onbegrensd. De centra van de 2 grootste steden van het land, Brussel en Antwerpen, liggen op geen 20km van de camping verwijderd en zijn de moeite waard als daguitstap. Tussen al die fiere topsteden valt ook heel wat natuurschoon te ontdekken. De nabije omgeving van Mechelen is één van de groenste stukjes van de provincie en u kan al wandelend, lopend of fietsend de mooie, lichtjes glooiende natuurlandschappen ontdekken.

Diepvennen, camping met chalets onbegrensd mogelijkheden voor waterpret in de veelzijdige recreatieplas bij Mechelen

Onze recreatiewaterplas van liefst 3 hectare groot is iets tussen een zwemvijver en een openluchtzwembad in. Het water is maximaal 2,5 meter diep en het ondiepe deel is afgespannen met een lint. In het gescheiden plonsbad kunnen de kleine kinderen zich op een veilige manier uitleven. Op het terrein, vlakbij de plas, staan goed onderhouden en propere kleedhokjes en douches. De oever is omgevormd tot een magistraal zandstrand. De redders houden permanent een oogje in het zeil zodat iedereen zich helemaal veilig voelt. Talrijke uurtjes waterplezier gegarandeerd in het grote buitenzwembad en het kinderbad. Het zwemgedeelte van het natuurbad haalt ieder jaar weer de Europese Blauwe Vlag voor goede waterkwaliteit. Nuttige tip voor als het iets minder goed weer is en u toch wilt plonzen: op 1km van het kampeerverblijfpark is er een groot overdekt tropisch zwembad.

Kortom, een succesformule voor een camping met chalets bij Mechelen!