Fantastische camping met stacaravans Puurs

Een magnifieke camping met stacaravans bij Puurs

 Diepvennen, de allerbeste camping met stacaravans met zwemparadijs beeldig gesitueerd in de omgeving van Puurs

Voor een mooie kampeervakantie voor de ganse familie in de omgeving van Puurs moet u echt bij Diepvennen zijn. In onze camping met stacaravans die heel wat dingen in huis heeft, kan u een schitterende kampeervakantie doormaken. uitrusten, al dat kan op onze camping met stacaravans die uitgerust is met zwempoel en visvijver en gesitueerd in de kansrijke en fraaie setting bij Puurs. De allerkleinsten kunnen op de terreinen van de camping met stacaravans hun hartje ophalen in de mooie speeltuin of het propere kinderbad. Daarenboven hebben wij animatie en horeca, middenin een fraaie buurt, en een gezellige sfeer.

Lees meer

Een camping met stacaravans met goede accommodatie en animatie voor jong en oud in een topomgeving bij Puurs

Met een tweetal restaurants/tavernes en een paar automaten (snack- en drankautomaten) zal u op de %1 s in Diepvennen zeker geen honger lijden. In ons fijne restaurant ‘Ter Wilgen’ kan u genieten van lekkere schotels. Tijdens het kampeerseizoen zorgen enthousiaste mensen van recreatieverenigingen voor de immer aangename intermezzo’s dankzij een zeer tof animatie-aanbod voor iedereen: jong of oud. Fun gegarandeerd. De minimarkt op de kampeerterreinen maakt dat u niet ver moet lopen voor de onmisbare aankopen. Als u buiten de camping wilt eten, kan u 2 puike herbergen vinden op wandelafstand. De wasfaciliteiten zijn bij ons netjes en goed onderhouden: zowel een wasserette, toiletten en warme douches zijn tot uw beschikking op de camping met stacaravans.

De goed uitgeruste camping met stacaravans Diepvennen heeft prima toeristische kampeerplaatsen en vaste staanplaatsen op jaar- of seizoensbasis met alle wensbare luxe. Bovendien verhuren wij op het kampeerterrein verschillende chalets, trekkershutten en caravans. Op heel het terrein is er elektriciteit. Waterputten zijn op de kampeerterreinen aanwezig. Geen beter gefaciliteerde camping met stacaravans vindbaar in de buurt van Puurs!

Centraal gesitueerde Diepvennen, camping met stacaravans ideaal geschikt voor tripjes naar Puurs

Onze camping met stacaravans, centraal gelegen in het land, vlakbij Puurs is zeer goed bereikbaar via autosnelweg de A12. Ook met het openbaar vervoer is Diepvennen bij %2 heel goed bereikbaar. Het kampeerterrein ligt op 2 km van Londerzeel centrum en op 3 km van Willebroek centrum. Als u de busdienst van De Lijn checkt, zult u zien dat bus 360 vlak aan de camping halt houdt.

Vanuit onze camping met stacaravans kan u perfect een fietstripje ondernemen maar het mooie Mechelen. U fietst dan doorheen de velden en langs de weiden naar de prachtige monumenten. Gaat u iets verder weg, dan zijn de mogelijkheden onbegrensd. Antwerpen en Brussel zijn enkele steden die absoluut een tripje waard zijn op een doenbare afstand van 20km. Tussen al die trotse topsteden valt ook heel wat natuurschoon te ontdekken. De betoverende natuur bij Puurs kunt&kan u fietsend of wandelend ontdekken.

Diepvennen, camping met stacaravans zalige kansen tot waterpret in de veelzijdige recreatieplas bij Puurs

Onze recreatiewaterplas van liefst 3 ha groot is iets tussen een zwemvijver en een openluchtzwembad in. Het water is maximaal 2,5 meter diep en het ondiepe deel is afgespannen met een lint. In het afgescheiden plonsbadje kunnen de kleintjes zich op een veilige manier uitleven. Op het terrein, vlakbij de plas, staan prima onderhouden en propere kleedhokjes en douches. De oever is omgevormd tot een fraai zandstrand. De redders houden continu een oogje in het zeil zodat iedereen zich helemaal veilig mag voelen. Vele uurtjes waterpret gegarandeerd in het grote buitenzwembad en het kinderbad. Het zwemgedeelte van het natuurbad haalt ieder jaar weer de Europese Blauwe Vlag voor goede waterkwaliteit. Leuke tip voor als het iets minder goed weer is en u toch wilt plonzen: op 1 km van het kampeerverblijfpark is er een groot overdekt tropisch zwembad.

Kortom, een succesformule voor een camping met stacaravans bij Puurs!