Fantastische camping met stacaravans Vilvoorde

Een mooie camping met stacaravans bij Vilvoorde

 Diepvennen, de allerbeste camping met stacaravans met zwemparadijs wondermooi gelegen in de buurt van Vilvoorde

Voor een heerlijke vakantie voor de ganse familie in de omgeving van Vilvoorde moet je echt bij camping met stacaravans Diepvennen langskomen. Wij hebben alles in petto om u een fantastisch verblijf aan te bieden. In de camping met stacaravans in de omgeving van Vilvoorde kunt u zich aan een zwempartijtje wagen in de zwemvijver, een hengel uitgooien in de rustgevende visvijver, genieten van de sportvelden (tennisveld, petanque of tafeltennis,… ) of doodeenvoudig heerlijk relaxen. Kinderen kunnen als ze willen op de terreinen van onze camping met stacaravans zich uitleven op de speeltuin of het populaire kinderbad. Verder bieden we bij Diepvennen horeca, animatie, in een fameuze buurt, en een aangename sfeer.

Lees meer

Een camping met stacaravans met degelijke faciliteiten en animatie op maat in een topomgeving nabij Vilvoorde

Aan mogelijkheden om te eten en te drinken absoluut geen tekort bij camping met stacaravans Diepvennen, want bovenop onze 2 taverne-restaurants staan er drank- en snackautomaten die permanent goed gevuld en beschikbaar staan. De keuken in het sfeervolle restaurant Ter Wilgen is van zeer hoge kwaliteit. Enthousiaste medewerkers van de recreatieverenigingen plezieren al onze gasten met een enorm geslaagd animatieprogramma waarin zowel de jongeren als de iets oudere mensen aan hun trekken komen. Dat alles zodat u zich geen enkele minuut verveelt op onze camping met stacaravans. De minimarkt op de kampeerterreinen maakt dat u niet ver hoeft te zoeken voor de onmisbare aankopen. Wanneer u niet op het kampeerterrein wilt eten, kunt u 2 puike gezellige herbergen vinden op korte afstand. Bovendien kan u dag en nacht gebruik maken van netjes hygiënisch toiletten, warme douches en een handige wasserette.

De goed toegeruste camping met stacaravans Diepvennen biedt uitstekende toeristische kampeerplaatsen en vaste staanplaatsen op seizoens- of jaarbasis met alle wensbare comfort. Op het kampeerterrein zijn er 2 trekkershutten, caravans en chalets te huur. Als gast kampeert u op zeer ruime plaatsen waar aansluiting op het elektriciteitsnet mogelijk is. Daarnaast zijn ook waterputten beschikbaar. Kortom, Diepvennen nabij Vilvoorde is een prima toegeruste camping met stacaravans!

Centraal gesitueerde Diepvennen, camping met stacaravans ideaal geschikt voor uitjes naar Vilvoorde

U kunt Diepvennen, vlakbij Vilvoorde, vlot bereiken met de wagen via de A12. Ook met het openbaar vervoer is de camping met stacaravans makkelijk te bereiken. Het kampeerterrein ligt op 2 km van Londerzeel centrum en op 3 km van Willebroek centrum. Als u de busdienst van De Lijn checkt, zult u zien dat bus 360 vlak aan de camping stopt.

Vanuit onze camping met stacaravans kan u zeer vlot een fietstrip ondernemen maar het mooie Mechelen. Via een betoverende route door de natuur bent u zo in het stadscentrum van Mechelen. Nog verdere oorden opzoeken is ook een optie als u graag fietst. De centra van de twee grootste steden van het land, Antwerpen en Brussel, liggen op geen 20km van de camping verwijderd en zijn zeer de moeite waard als daguitstap. Tussen al dat stadsgeweld is ook heel wat goed verscholen natuurschoon. De nabije omgeving van Londerzeel is een van de groenste stukjes van de provincie en u kunt al wandelend, lopend of fietsend de mooie, lichtjes glooiende natuurlandschappen ontdekken.

Diepvennen, camping met stacaravans zalige waterpretmogelijkheden in de veelzijdige recreatieplas bij Vilvoorde

Onze recreatiewaterplas van liefst 3 ha groot is iets tussen een zwemvijver en een openluchtzwembad in. Het water is maximaal 2,5 meter diep en het ondiepe deel is afgespannen met een lint. In het gescheiden plonsbadje kunnen de kleine kinderen zich op een veilige manier uitleven. Op het terrein, vlakbij de plas, staan goed onderhouden en propere kleedhokjes en douches. De oever is omgevormd tot een zalig zandstrand. De redders houden continu een oogje in het zeil zodat iedereen zich volledig veilig kan voelen. Vele uurtjes waterpret gegarandeerd in het grote buitenzwembad en het kinderbad. Het zwemgedeelte van het natuurbad haalt ieder jaar weer de Europese Blauwe Vlag voor goede waterkwaliteit. Handige tip voor als het iets minder goed weer is en u toch wilt plonzen: op 1km van het kampeerverblijfpark is er een groot overdekt tropisch zwembad.

Kortom, een succesformule voor een camping met stacaravans bij Vilvoorde!