Prachtige camping met jaarplaatsen Mechelen

Een luisterrijke camping met jaarplaatsen bij Mechelen

 Diepvennen, de gedroomde camping met jaarplaatsen met zwemparadijs mooi gesitueerd op korte afstand van Mechelen

Eén topadres voor een ongeëvenaarde kampeertijd in de nabije omgeving van Mechelen: het camping met jaarplaatsen Diepvennen. We hebben alles in (ons gastvrije) huis om ieder een onvergetelijk logement te verschaffen. tafelen, al die dingen kunnen op onze camping met jaarplaatsen die beschikt over zwemvijver en visvijver en genesteld in de uitmuntende en heerlijke buurt in de buurt van Mechelen. De allerkleinsten kunnen op de terreinen van onze camping met jaarplaatsen hun hartje ophalen op de mooie speeltuin of het populaire kinderbad. Vanzelfsprekend verschaffen wij ook animatie, een zeer uitgebreid horeca-assortiment en vlak naast de kampeerterreinen is er een fraaie omgeving te ontdekken nabij Mechelen.

Lees meer

Een camping met jaarplaatsen met prima voorzieningen en animatie op maat in een mooie omgeving nabij Mechelen

Aan gelegenheden voor drank en eten absoluut geen gebrek bij camping met jaarplaatsen Diepvennen, want bovenop de 2 taverne/restaurants hebben we zowel drank- als snackautomaten die 24/24 goed gevuld en beschikbaar zijn. In het restaurant ‘Ter Wilgen’ kan u rustig genieten van heerlijke schotels. Tijdens het volledige seizoen zorgen enthousiaste mensen van recreatieverenigingen voor de nodige ontspanning door middel van een zeer afwisselend animatie-aanbod voor enerzijds kinderen en anderzijds volwassenen. Zodat u zich geen minuut verveelt op de camping met jaarplaatsen. Voor de dagelijkse boodschappen en inkopen hoeft u niet kilometers ver weg, want pal op het terrein van de camping met jaarplaatsen is een prima gesorteerde supermarkt/minimarkt. In de nabije buurt vindt u voorts een tweetal gezellige herbergen. De wasfaciliteiten zijn bij ons proper en uitstekend onderhouden: zowel warme douches, sanitair en een wasserette zijn aanwezig op de camping met jaarplaatsen.

De goed toegeruste camping met jaarplaatsen Diepvennen biedt uitstekende toeristische kampeerplaatsen en vaste staanplaatsen op seizoens- of jaarbasis met alle wensbare luxe. Op het kampeerterrein staan er twee trekkershutten, chalets en caravans te huur. Als gast kampeert u op ruime plaatsen waar aansluiting op het elektriciteitsnet mogelijk is. Waterputten zijn op de kampeervelden aanwezig. Geen beter gefaciliteerde camping met jaarplaatsen is er te vinden in de ruime omgeving van Mechelen!

Centraal gelokaliseerde Diepvennen, camping met jaarplaatsen perfect geschikt voor uitstapjes naar Mechelen

Onze camping met jaarplaatsen, centraal gelegen in het land, vlakbij Mechelen is zeer vlot bereikbaar via autosnelweg de A12. Ook met het openbaar vervoer is Diepvennen bij %2 vlot bereikbaar. Gelegen op 2 à 3km van het centrum van Londerzeel en Willbebroek. Als u de busdienst van De Lijn raadpleegt, zult u zien dat bus 360 vlak aan de camping stopt.

Vanuit onze camping met jaarplaatsen kunt u perfect een fietstripje maken maar het mooie Mechelen. Via een mooie route door de natuur bent u zo in het stadscentrum van Mechelen. Gaat u even verder weg, dan zijn de mogelijkheden onbegrensd. Brussel en Antwerpen zijn enkele steden die zeker een tripje waard zijn op een doenbare afstand van 20km. Tussen al dat stadsgeweld ligt ook heel wat goed verscholen natuurschoon. De directe omgeving van Londerzeel is één van de groenste stukjes van de provincie en u kunt al wandelend, lopend of fietsend de prachtige, lichtjes glooiende natuurlandschappen ontdekken.

Diepvennen, camping met jaarplaatsen zalige waterpretmogelijkheden in de veelzijdige recreatieplas bij Mechelen

Onze recreatieplas van maar liefst 3 ha groot is iets tussen een zwemvijver en een openluchtzwembad in. Het water is maximaal 2,5 meter diep en het ondiepe deel is afgespannen met een lint. In het gescheiden plonsbadje kunnen de allerkleinsten zich op een veilige manier uitleven. Op het terrein, vlakbij de plas, staan goed onderhouden en nette kleedhokjes en douches. De oever is omgevormd tot een knap zandstrand. De redders houden continu een oogje in het zeil zodat iedereen zich helemaal veilig kan voelen. Vele uurtjes waterplezier gegarandeerd in het grote buitenzwembad en het kinderbad. Het zwemgedeelte van het natuurbad haalt elk jaar weer de Europese Blauwe Vlag voor goede waterkwaliteit. Leuke tip voor als het iets minder goed weer is en u toch wilt plonzen: op 1 km van het kampeerverblijfpark is er een groot overdekt tropisch zwembad.

Kortom, een succesformule voor een camping met jaarplaatsen bij Mechelen!