Unieke camping met jaarplaatsen Antwerpen

Een mooie camping met jaarplaatsen bij Antwerpen

 Diepvennen, de allerbeste camping met jaarplaatsen met zwemparadijs wondermooi gesitueerd nabij Antwerpen

Voor een onvergetelijke vakantie voor het ganse gezin nabij Antwerpen moet je echt bij camping met jaarplaatsen Diepvennen zijn. Wij hebben alles in huis om u een onvergetelijk verblijf te geven. Op het camping met jaarplaatsen vlakbij Antwerpen kunt u een zwempje doen in de verkwikkende zwemvijver, vissen in de visvijver, afreageren op de sportvelden (tennisvelden, tafeltennis, petanque,… ) of aangenaam heerlijk relaxen. Het kinderbad, het speelparadijs en talrijke andere speelmogelijkheden zorgen ervoor dat de kinderen zich geen enkel moment vervelen op de camping met jaarplaatsen. Uiteraard voorzien wij eveneens animatiemogelijkheden, een zeer mooi horeca-aanbod en naast de kampeerterreinen is er een beeldige omgeving te verkennen nabij Antwerpen.

Lees meer

Een camping met jaarplaatsen met prima voorzieningen en leuke animatie in een topomgeving bij Antwerpen

Aan eet- en drankgelegenheden absoluut geen tekort in camping met jaarplaatsen Diepvennen, want naast onze 2 eethuis/taverne-restaurants bieden we drank- en snackautomaten die 24/24 beschikbaar staan. In ons gezellige restaurant ”Ter Wilgen” kan u aangenaam genieten van lekkere gastronomie. Gedurende het volledige seizoen zorgen enthousiaste mensen van recreatieverenigingen voor de immer aangename ontspanning met een uiterst gevarieerd animatie-aanbod voor zowel jong als oud. Zodat u zich geen seconde verveelt op de camping met jaarplaatsen. Voor uw nodige inkopen hoeft u niet kilometers ver weg, want pal op het terrein van de camping met jaarplaatsen staat een prima gesorteerde supermarkt/minimarkt. In de nabije buurt vindt u voorts een tweetal knusse herbergen. Bovendien kan u gebruik maken van zeer goed verzorgd toiletten, lekker warme douches en een handige wasserette.

De goed uitgeruste camping met jaarplaatsen Diepvennen heeft prima toeristische kampeerplaatsen en vaste staanplaatsen op jaar- of seizoensbasis met alle wensbare comfort. Op het terrein staan er twee trekkershutten, chalets en caravans te huur. Op heel het terrein is er elektriciteit. Waterputten zijn op de terreinen aanwezig. Geen beter uitgeruste camping met jaarplaatsen vindbaar in de buurt van Antwerpen!

Centraal gesitueerde Diepvennen, camping met jaarplaatsen ideaal geschikt voor tripjes naar Antwerpen

U kunt Diepvennen, bij Antwerpen, vlot bereiken met de auto via de A12. Ook met per trein is de camping met jaarplaatsen makkelijk te bereiken. Gelegen op 2 à 3km van het centrum van Londerzeel en Willbebroek. Als u de busdienst van De Lijn checkt, zult u zien dat bus 360 vlak aan de camping stopt.

Vanuit onze camping met jaarplaatsen kan u zeer vlot een fietstrip ondernemen maar het magistrale Mechelen. Via een wondermooie route door de natuur bent u zo in het stadscentrum van Mechelen. Gaat u even verder weg, dan zijn de mogelijkheden onbegrensd. Antwerpen en Brussel zijn twee steden die zeker een tripje waard zijn op een doenbare afstand van 20km. Tussen al die fiere topsteden valt ook heel wat natuurschoon te ontdekken. De oogverblindende natuur bij Antwerpen kunt&kan u fietsend of wandelend ontdekken.

Diepvennen, camping met jaarplaatsen zalige kansen tot waterpret in de veelzijdige recreatieplas bij Antwerpen

Onze recreatiewaterplas van liefst 3 ha groot is iets tussen een zwemvijver en een openluchtzwembad in. Het water is maximaal 2,5 meter diep en het ondiepe deel is afgespannen met een lint. In het gescheiden plonsbadje kunnen de kleintjes zich op een veilige manier uitleven. Op het terrein, vlakbij de plas, staan prima onderhouden en nette kleedhokjes en douches. De oever is omgevormd tot een subliem zandstrand. De redders houden altijd een oogje in het zeil zodat iedereen zich helemaal veilig mag voelen. Talrijke uurtjes waterplezier gegarandeerd in het grote buitenzwembad en het kinderbad. Het zwemgedeelte van het natuurbad haalt ieder jaar weer de Europese Blauwe Vlag voor goede waterkwaliteit. Leuke tip voor als het iets minder goed weer is en u toch wilt plonzen: op 1km van het kampeerverblijfpark bevindt zich een groot overdekt tropisch zwembad.

Kortom, een succesformule voor een camping met jaarplaatsen bij Antwerpen!