Fantastische camping met toeristische plaatsen Mechelen

Een luisterrijke camping met toeristische plaatsen bij Mechelen

 Diepvennen, de beste camping met toeristische plaatsen met zwemparadijs beeldig gesitueerd op korte afstand van Mechelen

1 topadres voor een ongeëvenaarde kampeerperiode in de buurt van Mechelen: het camping met toeristische plaatsen Diepvennen. Wij hebben werkelijk alles in petto om u een geweldig verblijf te verschaffen. Sporten, dat alles kan op onze camping met toeristische plaatsen Diepvennen die uitgerust is met visvijver en zwemvijver en gelegen in de uitmuntende en beeldige omgevingskader in de omgeving van Mechelen. Het kinderbad, de speeltuin en andere kinderamusement zoals gezelschapsspellen bij slecht weer maken dat de ‘kids’ zich geen enkel moment vervelen op de camping met toeristische plaatsen. Uiteraard verschaffen we daarnaast ook animatie, een zeer uitgebreid horeca-aanbod en vlak naast de kampeerterreinen is er een heerlijke buurt te verkennen vlakbij Mechelen.

Lees meer

Een camping met toeristische plaatsen met topvoorzieningen en leuke animatie in een prachtomgeving bij Mechelen

Aan eet-en drankmogelijkheden is er absoluut geen gebrek bij camping met toeristische plaatsen Diepvennen, want naast onze 2 eethuis/taverne-restaurants staan er zowel snack- als drankautomaten die 24/24 tot uw beschikking zijn. In ons fijne restaurant ”Ter Wilgen” kunt u ten volle genieten van fijne gerechten. Recreatieverenigingen plezieren onze kampeergasten met een enorm gevuld animatieprogramma waarbij zowel de jeugd als de volwassenen hun gading vinden. Zodat u zich geen seconde verveelt op de camping met toeristische plaatsen. De minimarkt op de kampeerterreinen maakt dat u niet ver hoeft te gaan voor de dagelijkse aankopen. Als u niet op de campingplaats wilt eten, kan u een paar uitstekende herbergen vinden op bewandelbare afstand. De was- en sanitaire voorzieningen zijn bij Diepvennen netjes en uitstekend onderhouden: zowel een wasserette, warme douches en sanitair zijn tot uw beschikking op de camping met toeristische plaatsen.

Met zowel vaste staanplaatsen op seizoens-of jaarbasis en degelijke toeristische kampeerplaatsen is Diepvennen een heel veelzijdige camping met toeristische plaatsen. Op het kampeerterrein zijn er twee trekkershutten, caravans en chalets te huur. Als gast kampeert u op zeer ruime plaatsen waar aansluiting op het elektriciteitsnet mogelijk is. Natuurlijk zijn ook waterputten beschikbaar. Kortom, Diepvennen nabij Mechelen is een uitstekend uitgeruste camping met toeristische plaatsen!

Strategisch en centraal gelokaliseerde Diepvennen, camping met toeristische plaatsen ideaal geschikt voor uitstapjes naar Mechelen

U kan Diepvennen, bij Mechelen, vlot bereiken met de auto via de A12. Ook met het openbaar vervoer is Diepvennen nabij %2 supervlot bereikbaar. Het kampeerterrein ligt op 2 km van Londerzeel centrum en op 3 km van Willebroek centrum. De bus ‘Brussel-Boom’ (nr.360) stopt vlak aan de camping (rijdt niet op zaterdag en zondag). De halte ‘Londerzeel-Brussel’ en het station bevinden zich in het centrum van Londerzeel op 2km van de camping.

De historische stad Mechelen bevindt zich op fietsafstand. U fietst dan tussen de velden en langs de weiden naar de mooie monumenten. Nog verdere oorden bezoeken is ook een optie als u graag fietst. Brussel en Antwerpen zijn twee steden die zeker een bezoekje waard zijn op een doenbare afstand van 20km. Tussen al dat stadsgeweld is ook veel goed verscholen natuurschoon. De directe omgeving van Londerzeel is een van de groenste stukjes van de provincie en u kunt al wandelend, lopend of fietsend de prachtige, lichtjes glooiende natuurlandschappen ontdekken.

Diepvennen, camping met toeristische plaatsen zalige waterpretmogelijkheden in de veelzijdige recreatieplas bij Mechelen

Onze recreatieplas van liefst 3 ha groot is iets tussen een zwemvijver en een openluchtzwembad in. Het water is maximaal 2,5 meter diep en het ondiepe deel is afgespannen met een lint. In het afgescheiden plonsbad kunnen de kleintjes zich op een veilige manier uitleven. Op het terrein, vlakbij de plas, staan prima onderhouden en nette kleedhokjes en douches. De oever is omgevormd tot een zalig zandstrand. De redders houden continu een oogje in het zeil zodat iedereen zich helemaal veilig mag voelen. Vele uurtjes waterpret gegarandeerd in het grote buitenzwembad en het kinderbad. Het zwemgedeelte van het natuurbad haalt ieder jaar weer de Europese Blauwe Vlag voor goede waterkwaliteit. Leuke tip voor als het iets minder goed weer is en u toch wilt plonzen: op 1 km van het kampeerverblijfpark is er een groot overdekt tropisch zwembad.

Kortom, een succesformule voor een camping met toeristische plaatsen bij Mechelen!