Leuke camping met jaarplaatsen Mechelen

Een schitterende camping met jaarplaatsen bij Mechelen

 Diepvennen, de beste camping met jaarplaatsen met zwemparadijs fantastisch gelegen vlakbij Mechelen

Eén topper voor een heerlijke kampeerperiode in de buurt van Mechelen: camping met jaarplaatsen Diepvennen. We hebben alles in huis om u een onvergetelijk logement te geven. In de camping met jaarplaatsen in de omgeving van Mechelen kan u een zwempje doen in de verkwikkende zwemvijver, een hengel uitgooien in de visvijver, genieten van de sportvelden (tennisveld, ping pong,… ) of doodeenvoudig heerlijk rusten. Kinderen kunnen als ze willen op onze camping met jaarplaatsen zich uitleven op de mooie speeltuin of het kleurrijke kinderband. Voorts hebben we bij Diepvennen horeca, animatie, middenin een heerlijke setting, aangename sfeer.

Lees meer

Een camping met jaarplaatsen met degelijke faciliteiten en topanimatie in een topomgeving vlakbij Mechelen

Aan drank- en eetmogelijkheden geen tekort bij camping met jaarplaatsen Diepvennen, want naast de twee restaurant/tavernes voorzien we snack- en drankautomaten die permanent beschikbaar zijn. De topkeuken in ons sfeervolle restaurant ‘Ter Wilgen’ is van enorm goede kwaliteit. Enthousiaste medewerkers van de recreatieverenigingen entertainen al onze gasten met een geweldig tof animatie-aanbod waarin zowel de jeugd als de iets oudere mensen zich zullen vermaken. Zodat u zich geen ogenblik verveelt op de camping met jaarplaatsen. Voor de nodige boodschappen en inkopen hoeft u niet kilometers ver weg, want pal op de kampeerterreinen van de camping met jaarplaatsen staat een prima gesorteerde minimarkt. In de directe omtrek vindt u trouwens twee knusse herbergen. De wasfaciliteiten zijn op onze camping schoon en goed onderhouden: zowel een wasserette, toiletten en warme douches zijn aanwezig op de camping met jaarplaatsen.

Met zowel vaste staanplaatsen op seizoens-of jaarbasis en uitstekende toeristische kampeerplaatsen is Diepvennen een bijzonder veelzijdige camping met jaarplaatsen. Op het kampeerterrein staan er twee trekkershutten, chalets en caravans te huur. Als gast kampeert u op zeer ruime plaatsen waar aansluiting op het elektriciteitsnet mogelijk is. Waterputten zijn op de kampeervelden aanwezig. Geen beter gefaciliteerde camping met jaarplaatsen is er te vinden in de buurt van Mechelen!

Strategisch en centraal gelegen Diepvennen, camping met jaarplaatsen ideaal geschikt voor tripjes naar Mechelen

Onze camping met jaarplaatsen, centraal gesitueerd in het land, bij Mechelen is zeer goed bereikbaar via autosnelweg de A12. Ook met per trein is de camping met jaarplaatsen makkelijk te bereiken. Het kampeerterrein ligt op 2 km van Londerzeel centrum en op 3 km van Willebroek centrum. De bus ‘Brussel-Boom’ (nr.360) stopt pal aan de camping (rijdt niet op zaterdag en zondag). De halte ‘Londerzeel-Brussel’ en het station bevinden zich in het centrum van Londerzeel op 2km van de camping.

Vanuit onze camping met jaarplaatsen kunt u perfect een fietstripje ondernemen maar het magistrale Mechelen. U fietst dan doorheen de velden en langs de weiden naar de mooie monumenten. Nog verdere oorden bezoeken is ook een optie als u graag fietst. Antwerpen en Brussel zijn twee steden die absoluut een tripje waard zijn op een doenbare afstand van 20km. Tussen al dat stadsgeweld bevindt zich ook veel goed verscholen natuurschoon. De directe omgeving van Londerzeel is een van de groenste stukjes van de provincie en u kunt al wandelend, lopend of fietsend de prachtige, lichtjes glooiende natuurlandschappen ontdekken.

Diepvennen, camping met jaarplaatsen eindeloze kansen tot waterpret in de veelzijdige recreatieplas bij Mechelen

Onze recreatiewaterplas van liefst 3 hectare groot is iets tussen een zwemvijver en een openluchtzwembad in. Het water is maximaal 2,5 meter diep en het ondiepe deel is afgespannen met een lint. In het afgescheiden plonsbadje kunnen de kleine kinderen zich op een veilige manier uitleven. Op het terrein, vlakbij de plas, staan prima onderhouden en propere kleedhokjes en douches. De oever is omgevormd tot een mooi zandstrand. De redders houden continu een oogje in het zeil zodat iedereen zich helemaal veilig kan voelen. Vele uurtjes waterpret gegarandeerd in het grote buitenzwembad en het kinderbad. Het zwemgedeelte van het natuurbad haalt elk jaar weer de Europese Blauwe Vlag voor goede waterkwaliteit. Handige tip voor als het iets minder goed weer is en u toch wilt plonzen: op 1km van het kampeerverblijfpark bevindt zich een groot overdekt tropisch zwembad.

Kortom, een succesformule voor een camping met jaarplaatsen bij Mechelen!