Leuke camping met staanplaatsen Merchtem

Een magnifieke camping met staanplaatsen bij Merchtem

 Diepvennen, de perfecte camping met staanplaatsen met zwemparadijs wondermooi gelegen in de buurt van Merchtem

1 adres voor een heerlijke kampeerperiode nabij Merchtem: het camping met staanplaatsen Diepvennen. Wij hebben werkelijk alles in petto om iedereen een onvergetelijk verblijf te geven. In het camping met staanplaatsen bij Merchtem kan u zwemmen in de verkwikkende zwemvijver, vissen in de rustgevende visvijver, genieten van de sportvelden (tennisvelden, petanque, tafeltennis,… ) of doodleuk lekker luieren. Het kinderbad, de speeltuin en andere kinderamusement zoals gezelschapsspellen bij slecht weer verzekeren dat de jongste kinderen zich geen seconde vervelen op de camping met staanplaatsen. Daarbovenop leveren we bij Diepvennen horeca, animatie, een fraaie locatie, en een rustige sfeer.

Lees meer

Een camping met staanplaatsen met prima voorzieningen en animatie op maat in een leuke buurt bij Merchtem

Met 2 tavernes/restaurants en een paar automaten (drank- en snackautomaten) zal u op onze %1 s in Diepvennen geen honger hebben. In ons sfeervolle restaurant Ter Wilgen kunt u ten volle genieten van overheerlijke schotels. Enthousiaste recreatieverenigingen amuseren al onze kampeergasten met een bijzonder tof animatieprogramma waarin zowel de jongeren en kinderen als de volwassenen en senioren zich zullen amuseren. Met als doel dat u zich geen enkele minuut verveelt op onze camping met staanplaatsen. Voor uw dagelijkse boodschappen en inkopen hoeft u niet ver te lopen, want op de kampeerterreinen van de camping met staanplaatsen staat er een degelijk voorziene minimarkt. In de directe omgeving vindt u voorts 2 gezellige herbergen. De wasfaciliteiten zijn bij Diepvennen proper en zeer goed onderhouden: zowel sanitair, een wasserette en warme douches zijn aanwezig op de camping met staanplaatsen.

Met zowel vaste staanplaatsen op seizoens-of jaarbasis en uitstekende toeristische kampeerplaatsen is Diepvennen een bijzonder veelzijdige camping met staanplaatsen. Op het terrein staan er twee trekkershutten, chalets en caravans te huur. Als gast kampeert u op zeer ruime plaatsen waar aansluiting op het elektriciteitsnet mogelijk is. Waterputten zijn op de terreinen aanwezig. Geen beter gefaciliteerde camping met staanplaatsen vindbaar in de omgeving van Merchtem!

Centraal gelegen Diepvennen, camping met staanplaatsen perfect geschikt voor uitjes naar Merchtem

Onze camping met staanplaatsen, centraal gelegen in het land, vlakbij Merchtem is heel vlot bereikbaar via autosnelweg de A12. Ook met het openbaar vervoer is de camping met staanplaatsen makkelijk te bereiken. Gelegen op 2 à 3km van het centrum van Londerzeel en Willbebroek. Als u de busdienst van De Lijn raadpleegt, zult u zien dat bus 360 vlak aan de camping halt houdt.

Vanuit onze camping met staanplaatsen kunt u zeer vlot een fietstrip maken maar het mooie Mechelen. U fietst dan doorheen de velden en langs de weiden naar de mooie monumenten. Nog verdere oorden bezoeken is ook een optie als u graag fietst. De centra van de 2 grootste steden van het land, Brussel en Antwerpen, liggen op geen 20km van de camping verwijderd en zijn de moeite waard als daguitstap. Tussen al die knappe topsteden valt ook heel wat natuurschoon te ontdekken. De nabije omgeving van Londerzeel is één van de groenste stukjes van de provincie en u kan al wandelend, lopend of fietsend de mooie, lichtjes glooiende natuurlandschappen ontdekken.

Diepvennen, camping met staanplaatsen eindeloze kansen tot waterpret in de veelzijdige recreatieplas bij Merchtem

Onze recreatieplas van liefst 3 ha groot is iets tussen een zwemvijver en een openluchtzwembad in. Het water is maximaal 2,5 meter diep en het ondiepe deel is afgespannen met een lint. In het afgescheiden plonsbad kunnen de allerkleinsten zich op een veilige manier uitleven. Op het terrein, vlakbij de plas, staan goed onderhouden en nette kleedhokjes en douches. De oever is omgevormd tot een zalig zandstrand. De redders houden altijd een oogje in het zeil zodat iedereen zich volledig veilig voelt. Vele uurtjes waterpret gegarandeerd in het grote buitenzwembad en het kinderbad. Het zwemgedeelte van het natuurbad haalt ieder jaar weer de Europese Blauwe Vlag voor goede waterkwaliteit. Leuke tip voor als het iets minder goed weer is en u toch wilt plonzen: op 1km van het kampeerverblijfpark is er een groot overdekt tropisch zwembad.

Kortom, een succesformule voor een camping met staanplaatsen bij Merchtem!