Fantastische camping met toeristische plaatsen Opwijk

Een luisterrijke camping met toeristische plaatsen bij Opwijk

 Diepvennen, de gedroomde camping met toeristische plaatsen met zwemparadijs beeldig gesitueerd bij Opwijk

Voor een geweldige kampeervakantie voor het hele gezin in de buurt van Opwijk moet u bij Diepvennen zijn. Wij hebben werkelijk alles in petto om iedereen een onvergetelijk verblijf te verschaffen. In de camping met toeristische plaatsen in de omgeving van Opwijk kan u een zwempje doen in de verkwikkende zwemvijver, vissen in de visvijver, genieten van de sportterreinen (tennisterrein, petanque of tafeltennis,… ) of doodeenvoudig lekker relaxen. De speeltuin, het kinderbad en vele andere vormen van kinderentertainment zorgen ervoor dat de ‘kids’ zich geen enkel moment vervelen op de camping met toeristische plaatsen. Bovendien leveren we bij Diepvennen horeca en animatie, een grandioze omgeving, en een gezellige sfeer.

Lees meer

Een camping met toeristische plaatsen met degelijke faciliteiten en topanimatie in een leuke buurt bij Opwijk

Aan mogelijkheden om te eten en te drinken geen tekort in camping met toeristische plaatsen Diepvennen, want bovenop de 2 restaurant-taverenes hebben we snack- en drankautomaten die permanent goed gevuld en beschikbaar zijn. De topkeuken in ons sfeervolle restaurant Ter Wilgen is van hoge kwaliteit. Gedurende het kampeerseizoen zorgen enthousiaste mensen van recreatieverenigingen voor de immer aangename ontspanning door middel van een zeer tof animatie-aanbod voor mensen van alle leeftijden. Vermaak gegarandeerd. Voor de doordeweekse boodschappen en inkopen hoeft u niet ver te lopen, want op het terrein van de camping met toeristische plaatsen staat een degelijk gesorteerde minimarkt/supermarkt. Wanneer u niet op het kampeerterrein wilt eten, kunt u een tweetal prima herbergen uitproberen op bewandelbare afstand. Daarbovenop kunt u dag en nacht gebruik maken van prima hygiënisch toiletten, warme douches en een handige wasserette.

Met zowel vaste staanplaatsen op seizoens-of jaarbasis en degelijke toeristische kampeerplaatsen is Diepvennen een bijzonder veelzijdige camping met toeristische plaatsen. Verder verhuren wij op het kampeerterrein meerdere caravans, trekkershutten en chalets. Op heel het terrein is er elektriciteit. Natuurlijk zijn ook waterputten beschikbaar. Kortom, Diepvennen nabij Opwijk is een uitstekend toegeruste camping met toeristische plaatsen!

Strategisch en centraal gesitueerde Diepvennen, camping met toeristische plaatsen perfect geschikt voor tripjes naar Opwijk

U kan Diepvennen, vlakbij Opwijk, vlot bereiken met de wagen via de A12. Ook met tram, trein of bus is Diepvennen bij %2 heel goed bereikbaar. Het kampeerterrein ligt op 2 km van Londerzeel centrum en op 3 km van Willebroek centrum. De bus ‘Brussel-Boom’ (nr.360) stopt vlak aan de camping (rijdt niet op zaterdag en zondag). De halte ‘Londerzeel-Brussel’ en het station bevinden zich in het centrum van Londerzeel op 2km van de camping.

De statige stad Mechelen bevindt zich op fietsafstand. U fietst dan doorheen de velden en langs de weiden naar de machtige monumenten. Nog verdere oorden opzoeken is ook een optie indien u graag fietst. Antwerpen en Brussel zijn twee steden die zeker een tripje waard zijn op een doenbare afstand van 20km. Tussen al dat stadsgeweld bevindt zich ook heel wat goed verscholen natuurschoon. De fameuze natuur bij Opwijk kunt&kan u fietsend of wandelend ontdekken.

Diepvennen, camping met toeristische plaatsen onbegrensd mogelijkheden voor waterpret in de veelzijdige recreatieplas bij Opwijk

Onze recreatieplas van maar liefst 3 ha groot is iets tussen een zwemvijver en een openluchtzwembad in. Het water is maximaal 2,5 meter diep en het ondiepe deel is afgespannen met een lint. In het afgescheiden plonsbad kunnen de kleine kinderen zich op een veilige manier uitleven. Op het terrein, vlakbij de plas, staan prima onderhouden en propere kleedhokjes en douches. De oever is omgevormd tot een zalig zandstrand. De redders houden altijd een oogje in het zeil zodat iedereen zich helemaal veilig kan voelen. Vele uurtjes waterpret gegarandeerd in het grote buitenzwembad en het kinderbad. Het zwemgedeelte van het natuurbad haalt ieder jaar weer de Europese Blauwe Vlag voor goede waterkwaliteit. Nuttige tip voor als het iets minder goed weer is en u toch wilt plonzen: op 1km van het kampeerverblijfpark bevindt zich een groot overdekt tropisch zwembad.

Kortom, een succesformule voor een camping met toeristische plaatsen bij Opwijk!