Unieke camping met stacaravans Opwijk

Een mooie camping met stacaravans bij Opwijk

 Diepvennen, de allerbeste camping met stacaravans met zwemparadijs knap gelegen op korte afstand van Opwijk

Eén adres voor een ongeëvenaarde kampeerperiode bij Opwijk: het camping met stacaravans Diepvennen. We hebben werkelijk alles in huis om iedereen een fantastisch verblijf aan te bieden. Op de camping met stacaravans in de buurt van Opwijk kunt u zwemmen in de verkwikkende zwemvijver, een hengel uitgooien in de visvijver, u sportief uitleven op de sportterreinen (tennisterrein, ping pong,… ) of zorgeloos heerlijk relaxen. Het kinderbad, de speeltuin en andere kinderamusement zoals gezelschapsspellen bij slecht weer maken dat de allerkleinsten zich geen enkel moment vervelen op de camping met stacaravans. Daarbovenop hebben we bij Diepvennen animatie, horeca, middenin een fraaie locatie, en een rustige sfeer.

Lees meer

Een camping met stacaravans met degelijke faciliteiten en leuke animatie in een topomgeving bij Opwijk

Met een tweetal restaurant-tavernes en een automatenhoek (drank- en snackautomaten) zal u op de %1 s van Diepvennen zeker geen honger hebben. De keuken in ons sfeervolle restaurant ”Ter Wilgen” is van topkwaliteit. Gedurende het kampeerseizoen zorgen gespecialiseerde verenigingen voor de immer aangename intermezzo’s met een zeer tof animatie-aanbod voor enerzijds kinderen en anderzijds volwassenen. Vermaak gegarandeerd. Voor uw dagelijkse inkopen hoeft u niet ver weg, want op de kampeerterreinen van de camping met stacaravans is er een prima voorziene minimarkt. Als u buiten de camping wilt tafelen, kunt u twee puike gezellige herbergen uitproberen op wandelafstand. Bovendien kunt u gebruik maken van zeer goed hygiënisch sanitair, lekker warme douches en een wasserette.

De goed toegeruste camping met stacaravans Diepvennen heeft uitstekende toeristische kampeerplaatsen en vaste staanplaatsen op jaar- of seizoensbasis met alle nodige comfort. Verder verhuren wij op het terrein meerdere trekkershutten, caravans en chalets. Op heel het terrein is er elektriciteit. Natuurlijk zijn ook waterputten beschikbaar. Kortom, Diepvennen nabij Opwijk is een uitstekend toegeruste camping met stacaravans!

Centraal gelokaliseerde Diepvennen, camping met stacaravans perfect geschikt voor tripjes naar Opwijk

Onze camping met stacaravans, strategisch gelegen in het land, bij Opwijk is heel goed bereikbaar via autosnelweg de A12. Ook met tram, trein of bus is Diepvennen bij %2 heel goed bereikbaar. Gelegen op 2 à 3km van het centrum van Londerzeel en Willbebroek. Als u de busdienst van De Lijn checkt, zult u zien dat bus 360 vlak aan de camping halt houdt.

Vanuit onze camping met stacaravans kan u perfect een fietstripje ondernemen maar het mooie Mechelen. U fietst dan doorheen de velden en langs de weiden naar de machtige monumenten. Gaat u even verder weg, dan zijn de mogelijkheden onbegrensd. De centra van de twee grootste steden van het land, Antwerpen en Brussel, liggen op geen 20km van de camping verwijderd en zijn de moeite waard als daguitstap. Tussen al dat stadsgeweld bevindt zich ook veel goed verscholen natuurschoon. De directe omgeving van Londerzeel is een van de groenste stukjes van de provincie en u kunt al wandelend, lopend of fietsend de mooie, lichtjes glooiende natuurlandschappen ontdekken.

Diepvennen, camping met stacaravans eindeloze kansen tot waterpret in de veelzijdige recreatieplas bij Opwijk

Onze recreatieplas van maar liefst 3 ha groot is iets tussen een zwemvijver en een openluchtzwembad in. Het water is maximaal 2,5 meter diep en het ondiepe deel is afgespannen met een lint. In het afgescheiden plonsbad kunnen de kleine kinderen zich op een veilige manier uitleven. Op het terrein, vlakbij de plas, staan goed onderhouden en nette kleedhokjes en douches. De oever is omgevormd tot een magistraal zandstrand. De redders houden permanent een oogje in het zeil zodat iedereen zich helemaal veilig voelt. Talrijke uurtjes waterplezier gegarandeerd in het grote buitenzwembad en het kinderbad. Het zwemgedeelte van het natuurbad haalt ieder jaar weer de Europese Blauwe Vlag voor goede waterkwaliteit. Leuke tip voor als het iets minder goed weer is en u toch wilt plonzen: op 1 km van het kampeerverblijfpark bevindt zich een groot overdekt tropisch zwembad.

Kortom, een succesformule voor een camping met stacaravans bij Opwijk!