Fantastische camping met toeristische plaatsen Sint-Amands

Een unieke camping met toeristische plaatsen bij Sint-Amands

 Diepvennen, de allerbeste camping met toeristische plaatsen met zwemparadijs schitterend gesitueerd bij Sint-Amands

Eén goed adres voor een fantastische kampeerperiode in de buurt van Sint-Amands: het camping met toeristische plaatsen Diepvennen. Wij hebben alles in petto om ieder een fantastisch logement te geven. Relaxen sporten en tafelen, dat alles kan op de camping met toeristische plaatsen Diepvennen die voorzien is van vijver om in te zwemmen en vijver om in te vissen en gesitueerd in de veelzijdige en aangename setting nabij Sint-Amands. Kinderen kunnen altijd op de terreinen van onze camping met toeristische plaatsen zich uitleven op de mooie speeltuin of het propere kinderbad. Vanzelfsprekend bieden wij daarnaast ook animatie voor jong en oud, een top horeca-assortiment en naast de camping valt er een sublieme omgeving te ontdekken rondom Sint-Amands.

Lees meer

Een camping met toeristische plaatsen met goede accommodatie en animatie op maat in een prachtbuurt bij Sint-Amands

Met een tweetal restaurant-tavernes en een automatenshop (drank- en snackautomaten) zal u op onze %1 s van Diepvennen absoluut geen honger lijden. In ons gezellige restaurant ”Ter Wilgen” kunt u genieten van fijne gerechten. Tijdens het seizoen zorgen gespecialiseerde verenigingen voor de immer aangename ontspanning door middel van een heel leuk animatie-aanbod voor oud en jong. Met als doel dat u zich geen enkele minuut verveelt op de camping met toeristische plaatsen. Voor uw nodige inkopen hoeft u niet ver weg, want pal op het terrein van de camping met toeristische plaatsen is een degelijk gesorteerde supermarkt/minimarkt. In de nabije omgeving vindt u verder een tweetal sfeervolle herbergen. De wasfaciliteiten zijn op onze camping schoon en prima onderhouden: zowel een wasserette, warme douches en toiletten zijn voorzien op de camping met toeristische plaatsen.

Met zowel vaste staanplaatsen op seizoens-of jaarbasis en uitstekende toeristische kampeerplaatsen is Diepvennen een bijzonder veelzijdige camping met toeristische plaatsen. Voorts verhuren wij op het terrein verschillende chalets, trekkershutten en caravans. Als gast kampeert u op zeer ruime plaatsen waar aansluiting op het elektriciteitsnet mogelijk is. Waterputten zijn op de kampeerterreinen aanwezig. Kortom, Diepvennen nabij Sint-Amands is een prima uitgeruste camping met toeristische plaatsen!

Centraal gelegen Diepvennen, camping met toeristische plaatsen ideaal geschikt voor uitjes naar Sint-Amands

Onze camping met toeristische plaatsen, strategisch gelegen in het land, vlakbij Sint-Amands is heel goed bereikbaar via autosnelweg de A12. Ook met het openbaar vervoer is Diepvennen nabij %2 vlot bereikbaar. Het kampeerterrein ligt op 2 km van Londerzeel centrum en op 3 km van Willebroek centrum. De bus ‘Brussel-Boom’ (nr.360) stopt vlak aan de camping (rijdt niet op zaterdag en zondag). De halte ‘Londerzeel-Brussel’ en het station bevinden zich in het centrum van Londerzeel op 2km van de camping.

Vanuit onze camping met toeristische plaatsen kunt u perfect een fietstripje maken maar het magistrale Mechelen. Via een fabuleuze route door de natuur bent u zo in het stadscentrum van Mechelen. Gaat u even verder weg, dan zijn de mogelijkheden onbegrensd. Antwerpen en Brussel zijn enkele steden die absoluut een tripje waard zijn op een doenbare afstand van 20km. Tussen al die fiere topsteden valt ook heel wat natuurschoon te ontdekken. De fameuze natuur bij Sint-Amands kunt&kan u fietsend of wandelend ontdekken.

Diepvennen, camping met toeristische plaatsen onbegrensd mogelijkheden voor waterpret in de veelzijdige recreatieplas bij Sint-Amands

Onze recreatiewaterplas van liefst 3 ha groot is iets tussen een zwemvijver en een openluchtzwembad in. Het water is maximaal 2,5 meter diep en het ondiepe deel is afgespannen met een lint. In het gescheiden plonsbad kunnen de allerkleinsten zich op een veilige manier uitleven. Op het terrein, vlakbij de plas, staan prima onderhouden en propere kleedhokjes en douches. De oever is omgevormd tot een mooi zandstrand. De redders houden continu een oogje in het zeil zodat iedereen zich helemaal veilig voelt. Vele uurtjes waterplezier gegarandeerd in het grote buitenzwembad en het kinderbad. Het zwemgedeelte van het natuurbad haalt ieder jaar weer de Europese Blauwe Vlag voor goede waterkwaliteit. Nuttige tip voor als het iets minder goed weer is en u toch wilt plonzen: op 1 km van het kampeerverblijfpark is er een groot overdekt tropisch zwembad.

Kortom, een succesformule voor een camping met toeristische plaatsen bij Sint-Amands!