Leuke camping met jaarplaatsen Buggenhout

Een kostelijke camping met jaarplaatsen bij Buggenhout

 Diepvennen, de ideale camping met jaarplaatsen met zwemparadijs beeldig gelegen op korte afstand van Buggenhout

Voor een zalige vakantieperiode voor de ganse familie vlakbij Buggenhout moet u echt bij Diepvennen aankloppen. In onze camping met jaarplaatsen die zeer veel in huis heeft, kunt u een betoverende vakantie meemaken. Tafelen, uitrusten, sporten, het kan allemaal op de camping met jaarplaatsen Diepvennen die uitgerust is met vis- en zwemvijver en bovendien gelegen in de interessante en betoverende buurt nabij Buggenhout. Het kinderbad, het speelparadijs en vele andere speelmogelijkheden staan er garant voor dat de kleintjes zich geen enkel moment vervelen op de camping met jaarplaatsen. Verder hebben we bij Diepvennen animatie, horeca, een betoverende setting, en een rustige sfeer.

Lees meer

Een camping met jaarplaatsen met topvoorzieningen en topanimatie in een prachtbuurt vlakbij Buggenhout

Met een tweetal tavernes/restaurants en een automatenhoek (drank- en snackautomaten) zult u op de %1 s van Diepvennen geen moment honger hebben. De heerlijke keuken in ons gezellige restaurant ‘Ter Wilgen’ is van enorm goede kwaliteit. Enthousiaste medewerkers van de recreatieverenigingen entertainen onze gasten met een enorm geslaagd animatieluik waarbij zowel de jongere mensen als de iets oudere mensen aan hun trekken komen. Dolle pret gegarandeerd. De supermarkt op de camping maakt dat u niet ver moet hollen voor de broodnodige aankopen. In de directe buurt vindt u bovendien een tweetal knusse herbergen. Daarbovenop kan u permanent gebruik maken van netjes hygiënisch sanitair, warme douches en een handige wasserette.

Met zowel vaste staanplaatsen op seizoens-of jaarbasis en zeer goede toeristische kampeerplaatsen is Diepvennen een bijzonder veelzijdige camping met jaarplaatsen. Bovendien verhuren wij op het terrein meerdere chalets, trekkershutten en caravans. Als gast kampeert u op ruime plaatsen waar aansluiting op het elektriciteitsnet mogelijk is. Uiteraard zijn ook waterputten beschikbaar. Geen beter uitgeruste camping met jaarplaatsen is er te vinden in de buurt van Buggenhout!

Centraal gesitueerde Diepvennen, camping met jaarplaatsen ideaal geschikt voor uitstapjes naar Buggenhout

U kunt Diepvennen, bij Buggenhout, vlot bereiken met de auto via de A12. Ook met per trein is de camping met jaarplaatsen makkelijk te bereiken. Gelegen op 2 à 3km van het centrum van Londerzeel en Willbebroek. De bus ‘Brussel-Boom’ (nr.360) stopt pal aan de camping (rijdt niet op zaterdag en zondag). De halte ‘Londerzeel-Brussel’ en het station bevinden zich in het centrum van Londerzeel op 2km van de camping.

Vanuit onze camping met jaarplaatsen kan u zeer vlot een fietstrip maken maar het mooie Mechelen. U fietst dan doorheen de velden en langs de weiden naar de prachtige monumenten. Nog verdere oorden opzoeken is ook een optie als u graag fietst. De centra van de twee grootste steden van het land, Antwerpen en Brussel, liggen op geen 20 km van de camping verwijderd en zijn de moeite waard als daguitstap. Tussen al die trotse topsteden valt ook heel wat natuurschoon te ontdekken. De sublieme natuur bij Buggenhout kunt&kan u fietsend of wandelend ontdekken.

Diepvennen, camping met jaarplaatsen eindeloze waterpretmogelijkheden in de veelzijdige recreatieplas bij Buggenhout

Onze recreatieplas van maar liefst 3 ha groot is iets tussen een zwemvijver en een openluchtzwembad in. Het water is maximaal 2,5 meter diep en het ondiepe deel is afgespannen met een lint. In het gescheiden plonsbadje kunnen de allerkleinsten zich op een veilige manier uitleven. Op het terrein, vlakbij de plas, staan prima onderhouden en propere kleedhokjes en douches. De oever is omgevormd tot een fraai zandstrand. De redders houden permanent een oogje in het zeil zodat iedereen zich volledig veilig kan voelen. Talrijke uurtjes waterplezier gegarandeerd in het grote buitenzwembad en het kinderbad. Het zwemgedeelte van het natuurbad haalt elk jaar weer de Europese Blauwe Vlag voor goede waterkwaliteit. Nuttige tip voor als het iets minder goed weer is en u toch wilt plonzen: op 1 km van het kampeerverblijfpark is er een groot overdekt tropisch zwembad.

Kortom, een succesformule voor een camping met jaarplaatsen bij Buggenhout!