Unieke camping met toeristische plaatsen Sint-Katelijne-Waver

Een oogverblindende camping met toeristische plaatsen bij Sint-Katelijne-Waver

 Diepvennen, de beste camping met toeristische plaatsen met zwemparadijs prachtig gelegen in de buurt van Sint-Katelijne-Waver

Voor een mooie vakantietijd voor de hele familie in de omgeving van Sint-Katelijne-Waver moet je echt bij Diepvennen aankloppen. We hebben absoluut alles in petto om u een formidabel logement aan te bieden. In de camping met toeristische plaatsen bij Sint-Katelijne-Waver kunt u zwemmen in de zwemvijver, vissen in de rustgevende visvijver, afreageren op de sportvelden (tennisterrein, petanque of tafeltennis,… ) of doodeenvoudig aangenaam relaxen. Kinderen kunnen op de terreinen van onze camping met toeristische plaatsen hun hartje ophalen in de speeltuin of het populaire kinderbad. Uiteraard bieden we ook animatie op maat, een top horeca-aanbod en buiten de camping is er een schitterende omgeving te ontdekken rondom Sint-Katelijne-Waver.

Lees meer

Een camping met toeristische plaatsen met goede accommodatie en animatie voor jong en oud in een leuke buurt bij Sint-Katelijne-Waver

Aan gelegenheden voor drank en eten is er geen tekort bij camping met toeristische plaatsen Diepvennen, want bovenop onze twee restaurant-taverenes bieden we zowel snack- als drankautomaten die constant goed gevuld en beschikbaar staan. In ons gezellige restaurant ”Ter Wilgen” kunt u genieten van overheerlijke schotels. Gedurende het vakantieseizoen zorgen gespecialiseerde verenigingen voor de zeer welkome en aangename ontspanning met een heel gevarieerd animatie-aanbod voor alle leeftijden. Plezier gegarandeerd. De supermarkt op de kampeerterreinen maakt dat u niet ver hoeft te zoeken voor de dagelijkse boodschappen. Als u buiten de campingplaats wilt eten, kunt u enkele uitstekende herbergen uitproberen op bewandelbare afstand. De wasfaciliteiten zijn op onze camping proper en uitstekend onderhouden: zowel sanitair, warme douches en een wasserette zijn tot uwer beschikking op de camping met toeristische plaatsen.

De prima toegeruste camping met toeristische plaatsen Diepvennen heeft uitstekende toeristische kampeerplaatsen en vaste staanplaatsen op jaar- of seizoensbasis met alle wensbare luxe. Op het kampeerterrein staan er 2 trekkershutten, caravans en chalets te huur. Als gast kampeert u op zeer ruime plaatsen waar aansluiting op het elektriciteitsnet mogelijk is. Waterputten zijn op de kampeerterreinen aanwezig. Geen beter uitgeruste camping met toeristische plaatsen vindbaar in de ruime omgeving van Sint-Katelijne-Waver!

Strategisch en centraal gelokaliseerde Diepvennen, camping met toeristische plaatsen perfect geschikt voor uitstapjes naar Sint-Katelijne-Waver

Onze camping met toeristische plaatsen, strategisch gelegen in het land, bij Sint-Katelijne-Waver is zeer goed bereikbaar via autosnelweg de A12. Ook met het openbaar vervoer is de camping met toeristische plaatsen makkelijk te bereiken. Gelegen op 2 à 3km van het centrum van Londerzeel en Willbebroek. Als u de busdienst van De Lijn checkt, zult u zien dat bus 360 vlak aan de camping halt houdt.

De mooie stad Mechelen bevindt zich op fietsafstand. U fietst dan doorheen de velden en langs de weiden naar de machtige monumenten. Gaat u iets verder weg, dan zijn de mogelijkheden onbegrensd. Antwerpen en Brussel zijn enkele steden die absoluut een tripje waard zijn op een doenbare afstand van 20km. Tussen al dat stadsgeweld bevindt zich ook heel wat goed verscholen natuurschoon. De nabije omgeving van Sint-Katelijne-Waver is één van de groenste stukjes van de provincie en u kan al wandelend, lopend of fietsend de mooie, lichtjes glooiende natuurlandschappen ontdekken.

Diepvennen, camping met toeristische plaatsen eindeloze kansen tot waterpret in de veelzijdige recreatieplas bij Sint-Katelijne-Waver

Onze recreatiewaterplas van liefst 3 hectare groot is iets tussen een zwemvijver en een openluchtzwembad in. Het water is maximaal 2,5 meter diep en het ondiepe deel is afgespannen met een lint. In het gescheiden plonsbad kunnen de kleine kinderen zich op een veilige manier uitleven. Op het terrein, vlakbij de plas, staan prima onderhouden en nette kleedhokjes en douches. De oever is omgevormd tot een subliem zandstrand. De redders houden continu een oogje in het zeil zodat iedereen zich volledig veilig mag voelen. Vele uurtjes waterplezier gegarandeerd in het grote buitenzwembad en het kinderbad. Het zwemgedeelte van het natuurbad haalt elk jaar weer de Europese Blauwe Vlag voor goede waterkwaliteit. Leuke tip voor als het iets minder goed weer is en u toch wilt plonzen: op 1km van het kampeerverblijfpark bevindt zich een groot overdekt tropisch zwembad.

Kortom, een succesformule voor een camping met toeristische plaatsen bij Sint-Katelijne-Waver!