Fantastische camping met trekkershutten Dendermonde

Een kostelijke camping met trekkershutten bij Dendermonde

 Diepvennen, de perfecte camping met trekkershutten met zwemparadijs knap gelegen in de buurt van Dendermonde

Voor een fantastische kampeervakantie voor het ganse gezin vlakbij Dendermonde moet u echt bij camping met trekkershutten Diepvennen aankloppen. Op de camping met trekkershutten die enorm wat dingen te bieden heeft, kunt u een wondermooie campingtijd doormaken. Sporten, relaxen, zwemmen, al dat kan in onze camping met trekkershutten uitgerust met visvijver en zwemvijver en gelokaliseerd in de inspirerende en betoverende setting bij Dendermonde. De speeltuin, het kinderbad en talloze mogelijke vormen van kinderentertainment zorgen ervoor dat de kleintjes zich geen seconde zullen vervelen op de camping met trekkershutten. Voorts leveren we bij Diepvennen horeca, animatie, een sublieme omgeving, en een rustige sfeer.

Lees meer

Een camping met trekkershutten met prima voorzieningen en leuke animatie in een prachtomgeving vlakbij Dendermonde

Met een tweetal taverne-restaurtants en een automatenshop (drank- en snackautomaten) zal u op onze %1 s van Diepvennen geen honger hebben. De topkeuken in het knusse restaurant ‘Ter Wilgen’ is van enorm goede kwaliteit. Gedurende het kampeerseizoen zorgen enthousiaste recreatieverenigingen voor de nodige ontspanning dmv een zeer tof animatieprogramma voor iedereen: jong of oud. Dat alles zodat u zich geen enkel ogenblik verveelt op onze camping met trekkershutten. Voor uw dagelijkse boodschappen en inkopen hoeft u niet ver weg, want pal op de kampeerterreinen van de camping met trekkershutten is een prima geëquipeerde supermarkt. In de directe buurt vindt u trouwens twee gezellige herbergen. De was- en sanitaire voorzieningen zijn bij Diepvennen schoon en prima onderhouden: zowel toiletten, warme douches en een wasserette zijn tot uwer beschikking op de camping met trekkershutten.

Met zowel vaste staanplaatsen op seizoens-of jaarbasis en degelijke toeristische kampeerplaatsen is Diepvennen een zeer veelzijdige camping met trekkershutten. Op het terrein zijn er twee trekkershutten, caravans en chalets te huur. Als gast kampeert u op zeer ruime plaatsen waar aansluiting op het elektriciteitsnet mogelijk is. Uiteraard zijn ook waterputten beschikbaar. Geen beter uitgeruste camping met trekkershutten vindbaar in de buurt van Dendermonde!

Strategisch en centraal gelokaliseerde Diepvennen, camping met trekkershutten ideaal geschikt voor tripjes naar Dendermonde

U kan Diepvennen, bij Dendermonde, vlot bereiken met de auto via de A12. Ook met per trein is de camping met trekkershutten makkelijk te bereiken. Gelegen op 2 à 3km van het centrum van Londerzeel en Willbebroek. De bus ‘Brussel-Boom’ (nr.360) stopt vlak aan de camping (rijdt niet op zaterdag en zondag). De halte ‘Londerzeel-Brussel’ en het station bevinden zich in het centrum van Londerzeel op 2km van de camping.

Vanuit onze camping met trekkershutten kunt u perfect een fietstrip maken maar het magistrale Mechelen. U fietst dan doorheen de velden en langs de weiden naar de prachtige monumenten. Gaat u even verder weg, dan zijn de mogelijkheden onbegrensd. Antwerpen en Brussel zijn twee steden die absoluut een tripje waard zijn op een doenbare afstand van 20km. Tussen al dat stadsgeweld ligt ook veel goed verscholen natuurschoon. De schilderachtige natuur bij Dendermonde kunt&kan u fietsend of wandelend ontdekken.

Diepvennen, camping met trekkershutten onbegrensd waterpretmogelijkheden in de veelzijdige recreatieplas bij Dendermonde

Onze recreatiewaterplas van maar liefst 3 hectare groot is iets tussen een zwemvijver en een openluchtzwembad in. Het water is maximaal 2,5 meter diep en het ondiepe deel is afgespannen met een lint. In het gescheiden plonsbadje kunnen de allerkleinsten zich op een veilige manier uitleven. Op het terrein, vlakbij de plas, staan prima onderhouden en nette kleedhokjes en douches. De oever is omgevormd tot een heerlijk zandstrand. De redders houden continu een oogje in het zeil zodat iedereen zich volledig veilig mag voelen. Talrijke uurtjes waterplezier gegarandeerd in het grote buitenzwembad en het kinderbad. Het zwemgedeelte van het natuurbad haalt elk jaar weer de Europese Blauwe Vlag voor goede waterkwaliteit. Handige tip voor als het iets minder goed weer is en u toch wilt plonzen: op 1 km van het kampeerverblijfpark is er een groot overdekt tropisch zwembad.

Kortom, een succesformule voor een camping met trekkershutten bij Dendermonde!