Leuke camping met zwemvijver Sint-Amands

Een prachtige camping met zwemvijver bij Sint-Amands

 Diepvennen, de perfecte camping met zwemvijver met zwemparadijs wondermooi gesitueerd vlakbij Sint-Amands

Slechts één goed adres voor een fabuleuze kampeerperiode in de nabije omgeving van Sint-Amands: camping met zwemvijver Diepvennen. In de camping met zwemvijver die zeer wat dingen in huis heeft, kan u een fantastische kampeervakantie beleven. In de camping met zwemvijver in de omgeving van Sint-Amands kan u zich aan een zwampartij wagen in de verkwikkende zwemvijver, een hengel uitgooien in de rustgevende visvijver, genieten van de sportvelden (tennisveld, petanque, tafeltennis,… ) of gewoon zalig luieren. Kinderen kunnen als ze willen op de terreinen van onze camping met zwemvijver zich uitleven in de speeltuin of het populaire kinderbad. Uiteraard bieden we ook animatie, een zeer goed horeca-aanbod en buiten de kampeerterreinen is er een ronduit prachtige buurt te ontdekken vlakbij Sint-Amands.

Lees meer

Een camping met zwemvijver met degelijke faciliteiten en leuke animatie in een mooie omgeving vlakbij Sint-Amands

Met een tweetal tavernes/restaurants en een automatenshop (drank- en snackautomaten) zult u op de %1 s van Diepvennen zeker geen honger lijden. De topkeuken in ons sfeervolle restaurant Ter Wilgen is van enorm goede kwaliteit. Gedurende het seizoen zorgen recreatieverenigingen voor de immer aangename intermezzo’s door middel van een uiterst leuk animatieprogramma voor iedereen: jong of oud. Dat alles zodat u zich geen enkele minuut verveelt op de camping met zwemvijver. Voor uw dagelijkse inkopen en boodschappen hoeft u niet ver te lopen, want pal op het terrein zelf van de camping met zwemvijver is er een uitstekend gesorteerde minimarkt/supermarkt. In de nabije omgeving vindt u bovendien een paar herbergen. De wasinfrastructuur is bij ons netjes en prima onderhouden: zowel toiletten, sanitair en wasserettes zijn tot uw beschikking op de camping met zwemvijver.

Met zowel vaste staanplaatsen op seizoens-of jaarbasis en zeer goede toeristische kampeerplaatsen is Diepvennen een heel veelzijdige camping met zwemvijver. Op het terrein zijn er 2 trekkershutten, chalets en caravans te huur. Overal is er elektriciteit. Natuurlijk zijn ook waterputten beschikbaar. Kortom, Diepvennen nabij Sint-Amands is een zeer goed uitgeruste camping met zwemvijver!

Centraal gelokaliseerde Diepvennen, camping met zwemvijver perfect geschikt voor tripjes naar Sint-Amands

U kunt Diepvennen, bij Sint-Amands, vlot bereiken met de wagen via de A12. Ook met tram, trein of bus is Diepvennen nabij %2 heel goed bereikbaar. Het terrein ligt op 2 km van Londerzeel centrum en op 3 km van Willebroek centrum. De bus ‘Brussel-Boom’ (nr.360) stopt vlak aan de camping (rijdt niet op zaterdag en zondag). De halte ‘Londerzeel-Brussel’ en het station bevinden zich in het centrum van Londerzeel op 2km van de camping.

De statige stad Mechelen bevindt zich op fietsafstand. U fietst dan doorheen de velden en langs de weiden naar de prachtige monumenten. Nog verdere oorden opzoeken is ook een optie indien u graag fietst. Antwerpen en Brussel zijn enkele steden die zeker een bezoekje waard zijn op een doenbare afstand van 20km. Tussen al dat stadsgeweld ligt ook veel goed verscholen natuurschoon. De prachtige natuur bij Sint-Amands kunt&kan u fietsend of wandelend ontdekken.

Diepvennen, camping met zwemvijver eindeloze mogelijkheden voor waterpret in de veelzijdige recreatieplas bij Sint-Amands

Onze recreatiewaterplas van maar liefst 3 hectare groot is iets tussen een zwemvijver en een openluchtzwembad in. Het water is maximaal 2,5 meter diep en het ondiepe deel is afgespannen met een lint. In het afgescheiden plonsbad kunnen de kleintjes zich op een veilige manier uitleven. Op het terrein, vlakbij de plas, staan goed onderhouden en nette kleedhokjes en douches. De oever is omgevormd tot een mooi zandstrand. De redders houden altijd een oogje in het zeil zodat iedereen zich volledig veilig voelt. Talrijke uurtjes waterpret gegarandeerd in het grote buitenzwembad en het kinderbad. Het zwemgedeelte van het natuurbad haalt ieder jaar weer de Europese Blauwe Vlag voor goede waterkwaliteit. Handige tip voor als het iets minder goed weer is en u toch wilt plonzen: op 1km van het kampeerverblijfpark is er een groot overdekt tropisch zwembad.

Kortom, een succesformule voor een camping met zwemvijver bij Sint-Amands!