Fantastische camping met trekkershutten Mechelen

Een magnifieke camping met trekkershutten bij Mechelen

 Diepvennen, de ideale camping met trekkershutten met zwemparadijs prachtig gesitueerd in de omgeving van Mechelen

1 toplocatie voor een geweldige kampeertijd nabij Mechelen: het camping met trekkershutten Diepvennen. In de camping met trekkershutten die heel veel in huis heeft, kan u een fameuze vakantieperiode doormaken. Op het camping met trekkershutten in de buurt van Mechelen kunt u een zwempje doen in de verkwikkende zwemvijver, vissen in de rustgevende visvijver, u sportief uitleven op de sportvelden (tennisveld, ping pong,… ) of simpelweg lekker luieren. Kinderen kunnen op onze camping met trekkershutten zich uitleven op de mooie speeltuin of het propere kinderbad. Natuurlijk voorzien wij eveneens animatie voor jong en oud, een zeer ruim horeca-assortiment en buiten de camping is er een schitterende buurt te verkennen vlakbij Mechelen.

Lees meer

Een camping met trekkershutten met topvoorzieningen en topanimatie in een prachtomgeving nabij Mechelen

Met een tweetal restaurants/tavernes en een paar automaten (snack- en drankautomaten) zal u op onze %1 s van Diepvennen geen honger hebben. In ons restaurant ”Ter Wilgen” kunt u rustig genieten van heerlijke schotels. Medewerkers van de recreatieploeg entertainen alle kampeerders met een geweldig gevuld animatie-aanbod waarbij zowel de jeugd als de iets oudere mensen zich zullen amuseren. Pret gegarandeerd. Voor uw dagelijkse inkopen hoeft u niet ver weg, want op de kampeerterreinen van de camping met trekkershutten staat er een goed uitgeruste minimarkt/supermarkt. In de nabije omtrek vindt u verder een tweetal knusse herbergen. Bovendien kan u gebruik maken van zeer goed verzorgd sanitair, lekker warme douches en een wasserette.

Met zowel vaste staanplaatsen op seizoens-of jaarbasis en degelijke toeristische kampeerplaatsen is Diepvennen een heel veelzijdige camping met trekkershutten. Verder verhuren wij op het kampeerterrein meerdere trekkershutten, caravans en chalets. Als gast kampeert u op zeer ruime plaatsen waar aansluiting op het elektriciteitsnet mogelijk is. Waterputten zijn op de kampeerterreinen aanwezig. Geen beter uitgeruste camping met trekkershutten vindbaar in de omgeving van Mechelen!

Centraal gelegen Diepvennen, camping met trekkershutten perfect geschikt voor uitstapjes naar Mechelen

U kunt Diepvennen, vlakbij Mechelen, vlot bereiken met de wagen via de A12. Ook met tram, trein of bus is Diepvennen nabij %2 supervlot bereikbaar. Het kampeerterrein ligt op 2 km van Londerzeel centrum en op 3 km van Willebroek centrum. De bus ‘Brussel-Boom’ (nr.360) stopt pal aan de camping (rijdt niet op zaterdag en zondag). De halte ‘Londerzeel-Brussel’ en het station bevinden zich in het centrum van Londerzeel op 2km van de camping.

De statige stad Mechelen bevindt zich op fietsafstand. Via een heerlijke route door de natuur bent u zo in het stadscentrum van Mechelen. Gaat u even verder weg, dan zijn de mogelijkheden onbegrensd. Antwerpen en Brussel zijn twee steden die zeker een tripje waard zijn op een doenbare afstand van 20km. Tussen al die trotse topsteden valt ook heel wat natuurschoon te ontdekken. De fabuleuze natuur bij Mechelen kunt&kan u fietsend of wandelend ontdekken.

Diepvennen, camping met trekkershutten eindeloze kansen tot waterpret in de veelzijdige recreatieplas bij Mechelen

Onze recreatiewaterplas van maar liefst 3 ha groot is iets tussen een zwemvijver en een openluchtzwembad in. Het water is maximaal 2,5 meter diep en het ondiepe deel is afgespannen met een lint. In het gescheiden plonsbadje kunnen de kleine kinderen zich op een veilige manier uitleven. Op het terrein, vlakbij de plas, staan goed onderhouden en propere kleedhokjes en douches. De oever is omgevormd tot een subliem zandstrand. De redders houden permanent een oogje in het zeil zodat iedereen zich helemaal veilig voelt. Talrijke uurtjes waterpret gegarandeerd in het grote buitenzwembad en het kinderbad. Het zwemgedeelte van het natuurbad haalt elk jaar weer de Europese Blauwe Vlag voor goede waterkwaliteit. Leuke tip voor als het iets minder goed weer is en u toch wilt plonzen: op 1km van het kampeerverblijfpark is er een groot overdekt tropisch zwembad.

Kortom, een succesformule voor een camping met trekkershutten bij Mechelen!