Leuke camping met seizoensplaatsen Nieuwenrode

Een luisterrijke camping met seizoensplaatsen bij Nieuwenrode

 Diepvennen, de gedroomde camping met seizoensplaatsen met zwemparadijs mooi gelegen in de omgeving van Nieuwenrode

Voor een heuglijke kampeervakantie voor het ganse gezin vlakbij Nieuwenrode moet je echt bij Diepvennen langskomen. We hebben alles in petto om iedereen een geweldig verblijf aan te bieden. In het camping met seizoensplaatsen niet ver van Nieuwenrode kan u een zwempje doen in de verkwikkende zwemvijver, een hengel uitgooien in de rustgevende visvijver, afreageren op de sportvelden (tennisterrein, tafeltennis of petanque,… ) of gewoon zalig niksen. Het kinderbad, het speelparadijs en talloze mogelijke vormen van kinderentertainment verzekeren dat de ‘kids’ zich geen enkel moment vervelen op de camping met seizoensplaatsen. Natuurlijk garanderen we daarnaast ook animatie op maat, een geweldig horeca-assortiment en naast de camping valt er een wondermooie buurt te verkennen op korte afstand van Nieuwenrode.

Lees meer

Een camping met seizoensplaatsen met prima voorzieningen en animatie op maat in een topomgeving bij Nieuwenrode

Aan mogelijkheden om te eten en te drinken is er geen gebrek in camping met seizoensplaatsen Diepvennen, want naast onze 2 taverne/restaurants bieden we snack- en drankautomaten die constant beschikbaar zijn. De heerlijke keuken in het knusse restaurant Ter Wilgen is van hoge kwaliteit. Tijdens het seizoen zorgen recreatieverenigingen voor de zeer welkome en aangename ontspanning met een uiterst tof animatie-aanbod voor alle leeftijden. Dolle pret gegarandeerd. De winkel op onze kampeerterreinen maakt dat u niet ver hoeft te gaan voor de onmisbare boodschappen. Indien u buiten het terrein wilt tafelen, kunt u een tweetal degelijke herbergen vinden op korte afstand. Bovendien kunt u gebruik maken van prima in orde gehouden sanitair, warme douches en een handige wasserette.

De goed uitgeruste camping met seizoensplaatsen Diepvennen biedt prima toeristische kampeerplaatsen en vaste staanplaatsen op seizoens- of jaarbasis met alle wensbare comfort. Op het kampeerterrein staan er 2 trekkershutten, chalets en caravans te huur. Als gast kampeert u op zeer ruime plaatsen waar aansluiting op het elektriciteitsnet mogelijk is. Waterputten zijn op de terreinen aanwezig. Kortom, Diepvennen nabij Nieuwenrode is een uitstekend toegeruste camping met seizoensplaatsen!

Centraal gelokaliseerde Diepvennen, camping met seizoensplaatsen ideaal geschikt voor uitjes naar Nieuwenrode

U kunt Diepvennen, bij Nieuwenrode, vlot bereiken met de wagen via de A12. Ook met per trein is de camping met seizoensplaatsen makkelijk te bereiken. Gelegen op 2 à 3km van het centrum van Londerzeel en Willbebroek. De bus ‘Brussel-Boom’ (nr.360) stopt vlak aan de camping (rijdt niet op zaterdag en zondag). De halte ‘Londerzeel-Brussel’ en het station bevinden zich in het centrum van Londerzeel op 2km van de camping.

Vanuit onze camping met seizoensplaatsen kunt u zeer vlot een fietstripje ondernemen maar het mooie Mechelen. Via een oogverblindende route door de natuur bent u zo in het stadscentrum van Mechelen. Gaat u iets verder weg, dan zijn de mogelijkheden onbegrensd. De centra van de 2 grootste steden van het land, Antwerpen en Brussel, liggen op geen 20 km van de camping verwijderd en zijn zeer de moeite waard als daguitstap. Tussen al die knappe topsteden valt ook heel wat natuurschoon te ontdekken. De directe omgeving van Londerzeel is één van de groenste stukjes van de provincie en u kan al wandelend, lopend of fietsend de prachtige, lichtjes glooiende natuurlandschappen ontdekken.

Diepvennen, camping met seizoensplaatsen onbegrensd mogelijkheden voor waterpret in de veelzijdige recreatieplas bij Nieuwenrode

Onze recreatiewaterplas van maar liefst 3 ha groot is iets tussen een zwemvijver en een openluchtzwembad in. Het water is maximaal 2,5 meter diep en het ondiepe deel is afgespannen met een lint. In het gescheiden plonsbadje kunnen de kleintjes zich op een veilige manier uitleven. Op het terrein, vlakbij de plas, staan goed onderhouden en nette kleedhokjes en douches. De oever is omgevormd tot een fraai zandstrand. De redders houden permanent een oogje in het zeil zodat iedereen zich volledig veilig kan voelen. Vele uurtjes waterpret gegarandeerd in het grote buitenzwembad en het kinderbad. Het zwemgedeelte van het natuurbad haalt elk jaar weer de Europese Blauwe Vlag voor goede waterkwaliteit. Nuttige tip voor als het iets minder goed weer is en u toch wilt plonzen: op 1km van het kampeerverblijfpark is er een groot overdekt tropisch zwembad.

Kortom, een succesformule voor een camping met seizoensplaatsen bij Nieuwenrode!