Unieke camping met stacaravans Zemst

Een prachtige camping met stacaravans bij Zemst

 Diepvennen, de allerbeste camping met stacaravans met zwemparadijs knap gesitueerd in de omgeving van Zemst

Voor een geweldige kampeervakantie voor het ganse gezin in de omgeving van Zemst moet u bij Diepvennen langskomen. In onze camping met stacaravans die heel veel in huis heeft, kan u een fantastische vakantieperiode doormaken. Op het camping met stacaravans vlakbij Zemst kan u zich aan een zwempartijtje wagen in de verkwikkende zwemvijver, vissen in de visvijver, genieten van de sportterreinen (tennisveld, petanque,… ) of gewoon zalig rusten. De allerkleinsten kunnen als ze willen op de terreinen van de camping met stacaravans zich uitleven op de mooie speeltuin of het kleurrijke kinderband. Verder leveren wij animatie, horeca, middenin een grandioze setting, aangename sfeer.

Lees meer

Een camping met stacaravans met degelijke faciliteiten en animatie op maat in een prachtbuurt vlakbij Zemst

Met twee taverne-restaurtants en een automatenhoek (snack- en drankautomaten) zal u op onze %1 s in Diepvennen geen honger lijden. In ons fijne restaurant ‘Ter Wilgen’ kan u genieten van lekkere gastronomie. Tijdens het kampeerseizoen zorgen enthousiaste mensen van recreatieverenigingen voor de nodige intermezzo’s met een enorm leuk animatieprogramma voor alle leeftijden. Vermaak gegarandeerd. Voor uw nodige inkopen hoeft u niet kilometers ver weg, want op het terrein van de camping met stacaravans staat er een degelijk gesorteerde minimarkt. Wanneer u buiten het terrein wilt tafelen, kunt u een paar prima herbergen vinden op korte afstand. De wasfaciliteiten zijn op onze camping proper en goed onderhouden: zowel toiletten, warme douches en een wasserette zijn tot uwer beschikking op de camping met stacaravans.

De goed toegeruste camping met stacaravans Diepvennen heeft prima toeristische kampeerplaatsen en vaste staanplaatsen op jaar- of seizoensbasis met alle nodige comfort. Op het terrein zijn er 2 trekkershutten, chalets en caravans te huur. Als gast kampeert u op zeer ruime plaatsen waar aansluiting op het elektriciteitsnet mogelijk is. Waterputten zijn op de kampeerterreinen aanwezig. Kortom, Diepvennen nabij Zemst is een prima toegeruste camping met stacaravans!

Strategisch en centraal gelokaliseerde Diepvennen, camping met stacaravans ideaal geschikt voor tripjes naar Zemst

Onze camping met stacaravans, centraal gesitueerd in het land, bij Zemst is heel goed bereikbaar via autosnelweg de A12. Ook met per trein is de camping met stacaravans makkelijk te bereiken. Het kampeerterrein ligt op 2 km van Londerzeel centrum en op 3 km van Willebroek centrum. De bus ‘Brussel-Boom’ (nr.360) stopt pal aan de camping (rijdt niet op zaterdag en zondag). De halte ‘Londerzeel-Brussel’ en het station bevinden zich in het centrum van Londerzeel op 2km van de camping.

De historische stad Mechelen bevindt zich op fietsafstand. Via een fabuleuze route door de natuur bent u zo in het stadscentrum van Mechelen. Gaat u even verder weg, dan zijn de mogelijkheden onbegrensd. Brussel en Antwerpen zijn twee steden die zeker een tripje waard zijn op een doenbare afstand van 20km. Tussen al die trotse topsteden valt ook heel wat natuurschoon te ontdekken. De directe omgeving van Zemst is één van de groenste stukjes van de provincie en u kunt al wandelend, lopend of fietsend de mooie, lichtjes glooiende natuurlandschappen ontdekken.

Diepvennen, camping met stacaravans onbegrensd kansen tot waterpret in de veelzijdige recreatieplas bij Zemst

Onze recreatieplas van maar liefst 3 ha groot is iets tussen een zwemvijver en een openluchtzwembad in. Het water is maximaal 2,5 meter diep en het ondiepe deel is afgespannen met een lint. In het gescheiden plonsbad kunnen de allerkleinsten zich op een veilige manier uitleven. Op het terrein, vlakbij de plas, staan goed onderhouden en nette kleedhokjes en douches. De oever is omgevormd tot een fraai zandstrand. De redders houden permanent een oogje in het zeil zodat iedereen zich volledig veilig kan voelen. Vele uurtjes waterpret gegarandeerd in het grote buitenzwembad en het kinderbad. Het zwemgedeelte van het natuurbad haalt elk jaar weer de Europese Blauwe Vlag voor goede waterkwaliteit. Leuke tip voor als het iets minder goed weer is en u toch wilt plonzen: op 1 km van het kampeerverblijfpark bevindt zich een groot overdekt tropisch zwembad.

Kortom, een succesformule voor een camping met stacaravans bij Zemst!