Unieke camping met trekkershutten Grimbergen

Een prachtige camping met trekkershutten bij Grimbergen

 Diepvennen, de beste camping met trekkershutten met zwemparadijs knap gesitueerd in de omgeving van Grimbergen

1 toplocatie voor een fantastische vakantie in de nabije omgeving van Grimbergen: camping met trekkershutten Diepvennen. Wij hebben werkelijk alles in ons arsenaal om u een geweldig verblijf te bezorgen. uitrusten, al die dingen kunnen op de camping met trekkershutten uitgerust met zwem- en visvijver en bovendien gelokaliseerd in de interessante en fraaie omgevingskader bij Grimbergen. De allerkleinsten kunnen altijd op de terreinen van onze camping met trekkershutten zich uitleven op de speeltuin of het populaire kinderbad. Uiteraard voorzien we ook animatie op maat, een goed horeca-assortiment en vlak naast de camping is er een heerlijke omgeving te verkennen nabij Grimbergen.

Lees meer

Een camping met trekkershutten met goede accommodatie en topanimatie in een mooie omgeving vlakbij Grimbergen

Aan eet- en drankgelegenheden absoluut geen tekort in camping met trekkershutten Diepvennen, want naast onze 2 taverne/restaurants staan er zowel snack- als drankautomaten die 24/24 goed gevuld en beschikbaar staan. De heerlijke keuken in ons knusse restaurant ”Ter Wilgen” is van topkwaliteit. Enthousiaste recreatieverenigingen verwennen onze gasten met een enorm tof animatieluik waarbij zowel de jeugd als de volwassenen zich zullen vermaken. Toffe toestanden gegarandeerd. Voor uw dagelijkse boodschappen en inkopen hoeft u niet kilometers ver te lopen, want pal op het terrein van de camping met trekkershutten is er een goed uitgeruste minimarkt. Wanneer u niet op het terrein wilt eten, kan u enkele puike herbergen vinden op bewandelbare afstand. De wasfaciliteiten zijn bij Diepvennen netjes en prima onderhouden: zowel sanitair, warme douches en een wasserette zijn aanwezig op de camping met trekkershutten.

Met zowel vaste staanplaatsen op seizoens-of jaarbasis en degelijke toeristische kampeerplaatsen is Diepvennen een bijzonder veelzijdige camping met trekkershutten. Op het kampeerterrein zijn er twee trekkershutten, caravans en chalets te huur. Overal is er elektriciteit. Natuurlijk zijn ook waterputten beschikbaar. Geen beter uitgeruste camping met trekkershutten vindbaar in de buurt van Grimbergen!

Strategisch en centraal gesitueerde Diepvennen, camping met trekkershutten ideaal geschikt voor uitjes naar Grimbergen

U kunt Diepvennen, bij Grimbergen, vlot bereiken met de auto via de A12. Ook met per trein is de camping met trekkershutten makkelijk te bereiken. Gelegen op 2 à 3km van het centrum van Londerzeel en Willbebroek. Als u de busdienst van De Lijn raadpleegt, zult u zien dat bus 360 vlak aan de camping halt houdt.

De historische stad Mechelen bevindt zich op fietsafstand. Via een fameuze route door de natuur bent u zo in het stadscentrum van Mechelen. Nog verdere oorden bezoeken is ook een optie als u graag fietst. De centra van de twee grootste steden van het land, Antwerpen en Brussel, liggen op geen 20km van de camping verwijderd en zijn de moeite waard als daguitstap. Tussen al die knappe topsteden valt ook heel wat natuurschoon te ontdekken. De grandioze natuur bij Grimbergen kunt&kan u fietsend of wandelend ontdekken.

Diepvennen, camping met trekkershutten zalige waterpretmogelijkheden in de veelzijdige recreatieplas bij Grimbergen

Onze recreatiewaterplas van liefst 3 ha groot is iets tussen een zwemvijver en een openluchtzwembad in. Het water is maximaal 2,5 meter diep en het ondiepe deel is afgespannen met een lint. In het gescheiden plonsbadje kunnen de kleintjes zich op een veilige manier uitleven. Op het terrein, vlakbij de plas, staan prima onderhouden en propere kleedhokjes en douches. De oever is omgevormd tot een zalig zandstrand. De redders houden continu een oogje in het zeil zodat iedereen zich volledig veilig mag voelen. Talrijke uurtjes waterplezier gegarandeerd in het grote buitenzwembad en het kinderbad. Het zwemgedeelte van het natuurbad haalt elk jaar weer de Europese Blauwe Vlag voor goede waterkwaliteit. Nuttige tip voor als het iets minder goed weer is en u toch wilt plonzen: op 1 km van het kampeerverblijfpark is er een groot overdekt tropisch zwembad.

Kortom, een succesformule voor een camping met trekkershutten bij Grimbergen!