Fantastische camping met trekkershutten Ruisbroek

Een kostelijke camping met trekkershutten bij Ruisbroek

 Diepvennen, de allerbeste camping met trekkershutten met zwemparadijs geweldig gelegen op korte afstand van Ruisbroek

Voor een mooie vakantieperiode voor het ganse gezin in de buurt van Ruisbroek moet u echt bij onze camping met trekkershutten langskomen. Op onze camping met trekkershutten die zeer veel in huis heeft, kan u een schitterende vakantieperiode beleven. Sporten, tafelen of uitrusten, het kan allemaal bij onze camping met trekkershutten voorzien van vis- en zwemvijver en gesitueerd in de interessante en betoverende buurt bij Ruisbroek. De actieve kinderen kunnen als ze willen op de camping met trekkershutten hun hartje ophalen op de mooie speeltuin of het kinderbad. Uiteraard garanderen we daarnaast ook animatie op maat, een mooi horeca-assortiment en naast de camping valt er een wondermooie buurt te ontdekken op korte afstand van Ruisbroek.

Lees meer

Een camping met trekkershutten met topvoorzieningen en animatie voor jong en oud in een prachtbuurt vlakbij Ruisbroek

Met een tweetal restaurants/tavernes en een paar automaten (snack- en drankautomaten) zal u op onze %1 s in Diepvennen absoluut geen honger lijden. De keuken in ons gezellige restaurant ‘Ter Wilgen’ is van onbetwiste topkwaliteit. Gespecialiseerde recreatieteams entertainen onze kampeergasten met een enorm leuk animatieluik waarbij zowel de jongere mensen als de volwassenen zich zullen amuseren. Dolle pret gegarandeerd. De minimarkt op onze camping maakt dat u niet ver moet zoeken voor de broodnodige inkopen. Als u buiten het kampeerterrein wilt tafelen, kunt u een tweetal puike herbergen uitproberen op korte afstand. De wasfaciliteiten zijn bij ons proper en uitstekend onderhouden: zowel warme douches, sanitair en een wasserette zijn voorzien op de camping met trekkershutten.

Met zowel vaste staanplaatsen op seizoens-of jaarbasis en zeer goede toeristische kampeerplaatsen is Diepvennen een bijzonder veelzijdige camping met trekkershutten. Op het terrein staan er twee trekkershutten, caravans en chalets te huur. Op heel het terrein is er elektriciteit. Natuurlijk zijn ook waterputten beschikbaar. Geen beter uitgeruste camping met trekkershutten vindbaar in de ruime omgeving van Ruisbroek!

Centraal gelegen Diepvennen, camping met trekkershutten perfect geschikt voor tripjes naar Ruisbroek

Onze camping met trekkershutten, centraal gesitueerd in het land, vlakbij Ruisbroek is zeer vlot bereikbaar via autosnelweg de A12. Ook met het openbaar vervoer is Diepvennen nabij %2 heel goed bereikbaar. Het kampeerterrein ligt op 2 km van Londerzeel centrum en op 3 km van Willebroek centrum. Als u de busdienst van De Lijn checkt, zult u zien dat bus 360 vlak aan de camping halt houdt.

Vanuit onze camping met trekkershutten kan u zeer vlot een fietstripje ondernemen maar het mooie Mechelen. U fietst dan doorheen de velden en langs de weiden naar de mooie monumenten. Gaat u iets verder weg, dan zijn de mogelijkheden onbegrensd. Brussel en Antwerpen zijn twee steden die zeker een bezoekje waard zijn op een doenbare afstand van 20km. Tussen al die knappe topsteden valt ook heel wat natuurschoon te ontdekken. De schilderachtige natuur bij Ruisbroek kunt&kan u fietsend of wandelend ontdekken.

Diepvennen, camping met trekkershutten eindeloze kansen tot waterpret in de veelzijdige recreatieplas bij Ruisbroek

Onze recreatieplas van liefst 3 ha groot is iets tussen een zwemvijver en een openluchtzwembad in. Het water is maximaal 2,5 meter diep en het ondiepe deel is afgespannen met een lint. In het afgescheiden plonsbadje kunnen de kleine kinderen zich op een veilige manier uitleven. Op het terrein, vlakbij de plas, staan prima onderhouden en nette kleedhokjes en douches. De oever is omgevormd tot een knap zandstrand. De redders houden continu een oogje in het zeil zodat iedereen zich helemaal veilig kan voelen. Talrijke uurtjes waterpret gegarandeerd in het grote buitenzwembad en het kinderbad. Het zwemgedeelte van het natuurbad haalt elk jaar weer de Europese Blauwe Vlag voor goede waterkwaliteit. Nuttige tip voor als het iets minder goed weer is en u toch wilt plonzen: op 1 km van het kampeerverblijfpark is er een groot overdekt tropisch zwembad.

Kortom, een succesformule voor een camping met trekkershutten bij Ruisbroek!