Leuke camping met chalets Bornem

Een oogverblindende camping met chalets bij Bornem

 Diepvennen, de ideale camping met chalets met zwemparadijs knap gelegen vlakbij Bornem

Voor een onvergetelijke vakantieperiode voor de ganse familie in de omgeving van Bornem moet je echt bij camping met chalets Diepvennen langskomen. Op de camping met chalets die heel wat dingen in huis heeft, kan u een schitterende kampeertijd doormaken. Sporten, tafelen of uitrusten, dat alles kan op onze camping met chalets Diepvennen uitgerust met visvijver en zwemvijver en bovendien gelokaliseerd in de kansrijke en wondermooie setting van Bornem. Het kinderbad, de speeltuin en talrijke andere kindervermaak verzekeren dat de jongste kinderen zich geen seconde vervelen op de camping met chalets. Daarbovenop hebben wij horeca, animatie, een grandioze locatie, en een aangename sfeer.

Lees meer

Een camping met chalets met goede accommodatie en topanimatie in een mooie omgeving nabij Bornem

Aan gelegenheden voor drank en eten is er absoluut geen tekort bij camping met chalets Diepvennen, want bovenop onze twee taverne/restaurants staan er drank- en snackautomaten die permanent beschikbaar staan. In het fijne restaurant Ter Wilgen kan u genieten van fijne schotels. Tijdens het volledige seizoen zorgen enthousiaste recreatieverenigingen voor de nodige intermezzo’s met een zeer leuk animatieprogramma voor jong en oud. Plezier gegarandeerd. Voor de dagelijks nodige inkopen hoeft u niet ver weg, want pal op het terrein van de camping met chalets staat een prima uitgeruste supermarkt. In de directe omgeving vindt u daarbovenop een tweetal herbergen. Bovendien kan u op ieder moment van de dag gebruik maken van goed hygiënisch sanitair, lekker warme douches en een handige wasserette.

De prima toegeruste camping met chalets Diepvennen biedt prima toeristische kampeerplaatsen en vaste staanplaatsen op seizoens- of jaarbasis met alle nodige comfort. Bovendien verhuren wij op het terrein meerdere trekkershutten, chalets en caravans. Op heel het terrein is er elektriciteit. Waterputten zijn op de terreinen aanwezig. Geen beter uitgeruste camping met chalets is er te vinden in de omgeving van Bornem!

Strategisch en centraal gelegen Diepvennen, camping met chalets ideaal geschikt voor uitjes naar Bornem

Onze camping met chalets, centraal gelegen in het land, vlakbij Bornem is zeer vlot bereikbaar via autosnelweg de A12. Ook met per trein is de camping met chalets makkelijk te bereiken. Gelegen op 2 à 3km van het centrum van Londerzeel en Willbebroek. De bus ‘Brussel-Boom’ (nr.360) stopt vlak aan de camping (rijdt niet op zaterdag en zondag). De halte ‘Londerzeel-Brussel’ en het station bevinden zich in het centrum van Londerzeel op 2km van de camping.

De supermooie stad Mechelen bevindt zich op fietsafstand. U fietst dan tussen de velden en langs de weiden naar de machtige monumenten. Gaat u even verder weg, dan zijn de mogelijkheden onbegrensd. Brussel en Antwerpen zijn twee steden die zeker een tripje waard zijn op een doenbare afstand van 20km. Tussen al dat stadsgeweld ligt ook veel goed verscholen natuurschoon. De beeldige natuur bij Bornem kunt&kan u fietsend of wandelend ontdekken.

Diepvennen, camping met chalets zalige mogelijkheden voor waterpret in de veelzijdige recreatieplas bij Bornem

Onze recreatieplas van maar liefst 3 ha groot is iets tussen een zwemvijver en een openluchtzwembad in. Het water is maximaal 2,5 meter diep en het ondiepe deel is afgespannen met een lint. In het gescheiden plonsbadje kunnen de kleintjes zich op een veilige manier uitleven. Op het terrein, vlakbij de plas, staan prima onderhouden en nette kleedhokjes en douches. De oever is omgevormd tot een fraai zandstrand. De redders houden altijd een oogje in het zeil zodat iedereen zich volledig veilig mag voelen. Vele uurtjes waterpret gegarandeerd in het grote buitenzwembad en het kinderbad. Het zwemgedeelte van het natuurbad haalt elk jaar weer de Europese Blauwe Vlag voor goede waterkwaliteit. Leuke tip voor als het iets minder goed weer is en u toch wilt plonzen: op 1km van het kampeerverblijfpark is er een groot overdekt tropisch zwembad.

Kortom, een succesformule voor een camping met chalets bij Bornem!