Leuke camping met staanplaatsen Dendermonde

Een fantastische camping met staanplaatsen bij Dendermonde

 Diepvennen, de beste camping met staanplaatsen met zwemparadijs schitterend gesitueerd vlakbij Dendermonde

Eén goed adres voor een onovertroffen kampeervakantie in de buurt van Dendermonde: camping met staanplaatsen Diepvennen. We hebben absoluut alles in huis om ieder een geweldig verblijf te bezorgen. Op het camping met staanplaatsen in de omgeving van Dendermonde kan u een zwempje doen in de verkwikkende zwemvijver, vissen in de visvijver, u sportief uitleven op de sportvelden (tennisvelden, tafeltennis, petanque,… ) of gewoon zalig luieren. De actieve kinderen kunnen altijd op de terreinen van onze camping met staanplaatsen zich uitleven op de speeltuin of het goed onderhouden kinderbad. Voorts leveren we bij Diepvennen horeca, animatie, een fraaie buurt, en een gezellige sfeer.

Lees meer

Een camping met staanplaatsen met goede accommodatie en leuke animatie in een prachtbuurt nabij Dendermonde

Met een tweetal restaurant-tavernes en een automatenshop (snack- en drankautomaten) zult u op de %1 s in Diepvennen zeker geen honger hebben. De heerlijke keuken in het knusse restaurant ‘Ter Wilgen’ is van enorm goede kwaliteit. Tijdens het seizoen zorgen enthousiaste recreatieverenigingen voor de zeer welkome en aangename intermezzo’s dankzij een uiterst leuk animatieprogramma voor iedereen: jong of oud. Zodat u zich geen enkele minuut verveelt op onze camping met staanplaatsen. Voor uw dagelijks nodige inkopen en boodschappen hoeft u niet ver weg, want pal op het terrein zelf van de camping met staanplaatsen staat een uitstekend gesorteerde supermarkt. Indien u buiten de camping wilt tafelen, kunt u een paar prima gezellige herbergen vinden op bewandelbare afstand. Voorts kan u gebruik maken van netjes verzorgd sanitair, warme douches en een wasserette.

Met zowel vaste staanplaatsen op seizoens-of jaarbasis en uitstekende toeristische kampeerplaatsen is Diepvennen een bijzonder veelzijdige camping met staanplaatsen. Op het terrein staan er twee trekkershutten, caravans en chalets te huur. Als gast kampeert u op ruime plaatsen waar aansluiting op het elektriciteitsnet mogelijk is. Waterputten zijn op de kampeervelden aanwezig. Kortom, Diepvennen nabij Dendermonde is een prima toegeruste camping met staanplaatsen!

Strategisch en centraal gesitueerde Diepvennen, camping met staanplaatsen ideaal geschikt voor tripjes naar Dendermonde

U kan Diepvennen, bij Dendermonde, vlot bereiken met de wagen via de A12. Ook met het openbaar vervoer is Diepvennen bij %2 heel goed bereikbaar. Het terrein ligt op 2 km van Londerzeel centrum en op 3 km van Willebroek centrum. Als u de busdienst van De Lijn raadpleegt, zult u zien dat bus 360 vlak aan de camping stopt.

Vanuit onze camping met staanplaatsen kan u perfect een fietstrip ondernemen maar het mooie Mechelen. U fietst dan doorheen de velden en langs de weiden naar de prachtige monumenten. Gaat u iets verder weg, dan zijn de mogelijkheden onbegrensd. Antwerpen en Brussel zijn enkele steden die zeker een bezoekje waard zijn op een doenbare afstand van 20km. Tussen al dat stadsgeweld bevindt zich ook veel goed verscholen natuurschoon. De oogverblindende natuur bij Dendermonde kunt&kan u fietsend of wandelend ontdekken.

Diepvennen, camping met staanplaatsen zalige waterpretmogelijkheden in de veelzijdige recreatieplas bij Dendermonde

Onze recreatieplas van maar liefst 3 hectare groot is iets tussen een zwemvijver en een openluchtzwembad in. Het water is maximaal 2,5 meter diep en het ondiepe deel is afgespannen met een lint. In het gescheiden plonsbadje kunnen de kleine kinderen zich op een veilige manier uitleven. Op het terrein, vlakbij de plas, staan goed onderhouden en nette kleedhokjes en douches. De oever is omgevormd tot een zalig zandstrand. De redders houden continu een oogje in het zeil zodat iedereen zich helemaal veilig kan voelen. Vele uurtjes waterplezier gegarandeerd in het grote buitenzwembad en het kinderbad. Het zwemgedeelte van het natuurbad haalt ieder jaar weer de Europese Blauwe Vlag voor goede waterkwaliteit. Leuke tip voor als het iets minder goed weer is en u toch wilt plonzen: op 1 km van het kampeerverblijfpark is er een groot overdekt tropisch zwembad.

Kortom, een succesformule voor een camping met staanplaatsen bij Dendermonde!