Unieke camping Lebbeke

Een fantastische camping bij Lebbeke

 Diepvennen, de perfecte camping met zwemparadijs knap gelegen op korte afstand van Lebbeke

Voor een fantastische vakantie voor het hele gezin in de omgeving van Lebbeke moet je echt bij camping Diepvennen langskomen. Op onze camping die heel veel in huis heeft, kan u een schilderachtige vakantieperiode meemaken. Op de camping niet ver van Lebbeke kunt u zich aan een zwampartij wagen in de verkwikkende zwemvijver, vissen in de visvijver, afreageren op de sportterreinen (tennisveld, petanque of tafeltennis,… ) of zorgeloos aangenaam relaxen. De speeltuin, het kinderbad en vele andere kinderamusement zoals gezelschapsspellen bij slecht weer verzekeren dat de allerkleinsten zich geen enkele seconde zullen vervelen op de camping. Voorts leveren we bij Diepvennen horeca en animatie, middenin een fameuze setting, en een rustige sfeer.

Lees meer

Een camping met goede accommodatie en animatie voor jong en oud in een prachtomgeving bij Lebbeke

Met 2 tavernes/restaurants en een automatenshop (snack- en drankautomaten) zult u op onze %1 s in Diepvennen zeker geen honger lijden. In ons restaurant ‘Ter Wilgen’ kunt u genieten van lekkere gerechten. Gedurende het kampeerseizoen zorgen gespecialiseerde recreatieverenigingen voor de immer aangename ontspanning door middel van een zeer leuk animatie-aanbod voor oud en jong. Dat alles zodat u zich geen ogenblik verveelt op de camping. Voor uw nodige boodschappen en inkopen hoeft u niet kilometers ver te lopen, want pal op de kampeerterreinen van de camping is een uitstekend gesorteerde supermarkt. Wanneer u buiten de camping wilt eten, kan u een tweetal degelijke gezellige herbergen vinden op korte afstand. De wasinfrastructuur is op onze camping proper en goed onderhouden: zowel warme douches, toiletten en een wasserette zijn tot uw beschikking op de camping.

De goed uitgeruste camping Diepvennen biedt uitstekende toeristische kampeerplaatsen en vaste staanplaatsen op seizoens- of jaarbasis met alle wensbare comfort. Op het kampeerterrein staan er twee trekkershutten, chalets en caravans te huur. Op heel het terrein is er elektriciteit. Waterputten zijn op de kampeervelden aanwezig. Kortom, Diepvennen nabij Lebbeke is een uitstekend uitgeruste camping!

Centraal gelegen Diepvennen, camping ideaal geschikt voor uitstapjes naar Lebbeke

Onze camping, strategisch gelegen in het land, vlakbij Lebbeke is zeer vlot bereikbaar via autosnelweg de A12. Ook met per trein is de camping makkelijk te bereiken. Gelegen op 2 à 3km van het centrum van Londerzeel en Willbebroek. Als u de busdienst van De Lijn raadpleegt, zult u zien dat bus 360 vlak aan de camping stopt.

De mooie stad Mechelen bevindt zich op fietsafstand. U fietst dan doorheen de velden en langs de weiden naar de prachtige monumenten. Gaat u iets verder weg, dan zijn de mogelijkheden onbegrensd. Antwerpen en Brussel zijn enkele steden die absoluut een tripje waard zijn op een doenbare afstand van 20km. Tussen al die trotse topsteden valt ook heel wat natuurschoon te ontdekken. De nabije omgeving van Londerzeel is één van de groenste stukjes van de provincie en u kunt al wandelend, lopend of fietsend de mooie, lichtjes glooiende natuurlandschappen ontdekken.

Diepvennen, camping zalige kansen tot waterpret in de veelzijdige recreatieplas bij Lebbeke

Onze recreatiewaterplas van maar liefst 3 hectare groot is iets tussen een zwemvijver en een openluchtzwembad in. Het water is maximaal 2,5 meter diep en het ondiepe deel is afgespannen met een lint. In het gescheiden plonsbadje kunnen de kleine kinderen zich op een veilige manier uitleven. Op het terrein, vlakbij de plas, staan prima onderhouden en propere kleedhokjes en douches. De oever is omgevormd tot een heerlijk zandstrand. De redders houden altijd een oogje in het zeil zodat iedereen zich volledig veilig mag voelen. Talrijke uurtjes waterpret gegarandeerd in het grote buitenzwembad en het kinderbad. Het zwemgedeelte van het natuurbad haalt elk jaar weer de Europese Blauwe Vlag voor goede waterkwaliteit. Leuke tip voor als het iets minder goed weer is en u toch wilt plonzen: op 1km van het kampeerverblijfpark bevindt zich een groot overdekt tropisch zwembad.

Kortom, een succesformule voor een camping bij Lebbeke!