Unieke camping met trekkershutten Rumst

Een magnifieke camping met trekkershutten bij Rumst

 Diepvennen, de gedroomde camping met trekkershutten met zwemparadijs knap gesitueerd op korte afstand van Rumst

Voor een zalige vakantietijd voor de ganse familie in de omgeving van Rumst moet u bij onze camping met trekkershutten aankloppen. Op de camping met trekkershutten die enorm veel te bieden heeft, kan u een beeldige kampeervakantie beleven. Tafelen, uitrusten, sporten, het kan allemaal bij onze camping met trekkershutten Diepvennen die voorzien is van visvijver en zwemvijver en gelokaliseerd in de kansrijke en sublieme omgevingskader bij Rumst. De allerkleinsten kunnen altijd op de terreinen van onze camping met trekkershutten hun hartje ophalen in de mooie speeltuin of het kleurrijke kinderband. Daarenboven bieden wij animatie en horeca, middenin een betoverende buurt, en een rustige sfeer.

Lees meer

Een camping met trekkershutten met degelijke faciliteiten en leuke animatie in een leuke buurt vlakbij Rumst

Met 2 restaurants/tavernes en een automatenhoek (drank- en snackautomaten) zult u op de %1 s van Diepvennen zeker geen honger hebben. In ons sfeervolle restaurant ”Ter Wilgen” kan u ten volle genieten van overheerlijke gastronomie. Gespecialiseerde recreatieteams amuseren alle kampeergasten met een geweldig gevuld animatieluik waarbij zowel de jeugd als de iets oudere mensen zich zullen amuseren. Vermaak gegarandeerd. De minimarkt op de kampeerterreinen zorgt ervoor dat u niet ver hoeft te hollen voor de broodnodige inkopen. In de directe omtrek vindt u verder enkele knusse herbergen. De wasinfrastructuur is bij ons netjes en zeer goed onderhouden: zowel sanitair, een wasserette en warme douches zijn tot uwer beschikking op de camping met trekkershutten.

De prima uitgeruste camping met trekkershutten Diepvennen biedt uitstekende toeristische kampeerplaatsen en vaste staanplaatsen op jaar- of seizoensbasis met alle wensbare comfort. Op het kampeerterrein zijn er 2 trekkershutten, caravans en chalets te huur. Overal is er elektriciteit. Waterputten zijn op de kampeervelden aanwezig. Geen beter uitgeruste camping met trekkershutten vindbaar in de omgeving van Rumst!

Strategisch en centraal gelokaliseerde Diepvennen, camping met trekkershutten ideaal geschikt voor uitstapjes naar Rumst

Onze camping met trekkershutten, strategisch gesitueerd in het land, bij Rumst is heel goed bereikbaar via autosnelweg de A12. Ook met tram, trein of bus is Diepvennen bij %2 heel goed bereikbaar. Het terrein ligt op 2 km van Londerzeel centrum en op 3 km van Willebroek centrum. Als u de busdienst van De Lijn checkt, zult u zien dat bus 360 vlak aan de camping stopt.

De statige stad Mechelen bevindt zich op fietsafstand. U fietst dan doorheen de velden en langs de weiden naar de mooie monumenten. Nog verdere oorden bezoeken is ook een optie als u graag fietst. Antwerpen en Brussel zijn twee steden die absoluut een bezoekje waard zijn op een doenbare afstand van 20km. Tussen al die fiere topsteden valt ook heel wat natuurschoon te ontdekken. De directe omgeving van Londerzeel is één van de groenste stukjes van de provincie en u kan al wandelend, lopend of fietsend de mooie, lichtjes glooiende natuurlandschappen ontdekken.

Diepvennen, camping met trekkershutten onbegrensd mogelijkheden voor waterpret in de veelzijdige recreatieplas bij Rumst

Onze recreatiewaterplas van liefst 3 hectare groot is iets tussen een zwemvijver en een openluchtzwembad in. Het water is maximaal 2,5 meter diep en het ondiepe deel is afgespannen met een lint. In het gescheiden plonsbad kunnen de kleine kinderen zich op een veilige manier uitleven. Op het terrein, vlakbij de plas, staan prima onderhouden en propere kleedhokjes en douches. De oever is omgevormd tot een fraai zandstrand. De redders houden continu een oogje in het zeil zodat iedereen zich helemaal veilig kan voelen. Vele uurtjes waterpret gegarandeerd in het grote buitenzwembad en het kinderbad. Het zwemgedeelte van het natuurbad haalt elk jaar weer de Europese Blauwe Vlag voor goede waterkwaliteit. Nuttige tip voor als het iets minder goed weer is en u toch wilt plonzen: op 1km van het kampeerverblijfpark bevindt zich een groot overdekt tropisch zwembad.

Kortom, een succesformule voor een camping met trekkershutten bij Rumst!