Unieke camping met chalets Sint-Katelijne-Waver

Een fantastische camping met chalets bij Sint-Katelijne-Waver

 Diepvennen, de ideale camping met chalets met zwemparadijs schitterend gelegen op korte afstand van Sint-Katelijne-Waver

1 perfecte locatie voor een heerlijke kampeerperiode in de nabije omgeving van Sint-Katelijne-Waver: het camping met chalets Diepvennen. We hebben werkelijk alles in ons arsenaal om ieder een fantastisch logement te bezorgen. Relaxen, tafelen of sporten, al die dingen kunnen in de camping met chalets die voorzien is van visvijver en zwemvijver en gelokaliseerd in de uitmuntende en schilderachtige buurt in de buurt van Sint-Katelijne-Waver. De speeltuin, het kinderbad en talloze mogelijke kinderamusement zoals gezelschapsspellen bij slecht weer staan er garant voor dat de allerkleinsten zich geen seconde zullen vervelen op de camping met chalets. Daarbovenop hebben wij animatie en horeca, middenin een schitterende buurt, en een aangename sfeer.

Lees meer

Een camping met chalets met prima voorzieningen en animatie op maat in een prachtbuurt vlakbij Sint-Katelijne-Waver

Aan eet-en drankmogelijkheden geen tekort bij camping met chalets Diepvennen, want naast de twee restaurant-taverenes staan er zowel snack- als drankautomaten die altijd beschikbaar staan. In het gezellige restaurant ”Ter Wilgen” kunt u genieten van heerlijke gastronomie. Gedurende het volledige seizoen zorgen gespecialiseerde recreatieverenigingen voor de nodige ontspanning dmv een uiterst afwisselend animatieprogramma voor iedereen: jong of oud. Dat alles zodat u zich geen enkele seconde verveelt op onze camping met chalets. Voor uw dagelijkse inkopen en boodschappen hoeft u niet ver weg, want op het terrein zelf van de camping met chalets staat een uitstekend uitgeruste minimarkt. Wanneer u buiten de camping wilt tafelen, kunt u een paar puike gezellige herbergen uitproberen op bewandelbare afstand. De wasfaciliteiten zijn bij ons schoon en uitstekend onderhouden: zowel sanitair, een wasserette en warme douches zijn voorzien op de camping met chalets.

De prima uitgeruste camping met chalets Diepvennen heeft prima toeristische kampeerplaatsen en vaste staanplaatsen op seizoens- of jaarbasis met alle nodige comfort. Verder verhuren wij op het terrein meerdere trekkershutten, chalets en caravans. Als gast kampeert u op ruime plaatsen waar aansluiting op het elektriciteitsnet mogelijk is. Daarnaast zijn ook waterputten beschikbaar. Kortom, Diepvennen nabij Sint-Katelijne-Waver is een zeer goed uitgeruste camping met chalets!

Strategisch en centraal gelokaliseerde Diepvennen, camping met chalets perfect geschikt voor uitjes naar Sint-Katelijne-Waver

Onze camping met chalets, centraal gesitueerd in het land, vlakbij Sint-Katelijne-Waver is heel goed bereikbaar via autosnelweg de A12. Ook met tram, trein of bus is Diepvennen nabij %2 supervlot bereikbaar. Gelegen op 2 à 3km van het centrum van Londerzeel en Willbebroek. De bus ‘Brussel-Boom’ (nr.360) stopt pal aan de camping (rijdt niet op zaterdag en zondag). De halte ‘Londerzeel-Brussel’ en het station bevinden zich in het centrum van Londerzeel op 2km van de camping.

De mooie stad Mechelen bevindt zich op fietsafstand. U fietst dan tussen de velden en langs de weiden naar de prachtige monumenten. Nog verdere oorden opzoeken is ook een optie als u graag fietst. De centra van de twee grootste steden van het land, Antwerpen en Brussel, liggen op geen 20km van de camping verwijderd en zijn zeer de moeite waard als daguitstap. Tussen al die fiere topsteden valt ook heel wat natuurschoon te ontdekken. De nabije omgeving van Sint-Katelijne-Waver is één van de groenste stukjes van de provincie en u kunt al wandelend, lopend of fietsend de mooie, lichtjes glooiende natuurlandschappen ontdekken.

Diepvennen, camping met chalets zalige kansen tot waterpret in de veelzijdige recreatieplas bij Sint-Katelijne-Waver

Onze recreatieplas van liefst 3 ha groot is iets tussen een zwemvijver en een openluchtzwembad in. Het water is maximaal 2,5 meter diep en het ondiepe deel is afgespannen met een lint. In het gescheiden plonsbadje kunnen de kleine kinderen zich op een veilige manier uitleven. Op het terrein, vlakbij de plas, staan prima onderhouden en nette kleedhokjes en douches. De oever is omgevormd tot een zalig zandstrand. De redders houden permanent een oogje in het zeil zodat iedereen zich helemaal veilig kan voelen. Vele uurtjes waterpret gegarandeerd in het grote buitenzwembad en het kinderbad. Het zwemgedeelte van het natuurbad haalt ieder jaar weer de Europese Blauwe Vlag voor goede waterkwaliteit. Nuttige tip voor als het iets minder goed weer is en u toch wilt plonzen: op 1km van het kampeerverblijfpark bevindt zich een groot overdekt tropisch zwembad.

Kortom, een succesformule voor een camping met chalets bij Sint-Katelijne-Waver!