Leuke camping met trekkershutten Nieuwenrode

Een oogverblindende camping met trekkershutten bij Nieuwenrode

 Diepvennen, de allerbeste camping met trekkershutten met zwemparadijs beeldig gesitueerd op korte afstand van Nieuwenrode

Eén topadres voor een fabuleuze vakantie nabij Nieuwenrode: camping met trekkershutten Diepvennen. We hebben alles in (ons gastvrije) huis om u een geweldig verblijf aan te bieden. In het camping met trekkershutten bij Nieuwenrode kan u zwemmen in de verkwikkende zwemvijver, een hengel uitgooien in de rustgevende visvijver, afreageren op de sportvelden (tennisvelden, petanque, tafeltennis,… ) of gewoon zalig niksen. De actieve kinderen kunnen altijd op de camping met trekkershutten zich uitleven op de mooie speeltuin of het kinderbad. Natuurlijk bieden wij daarnaast ook animatie, een top horeca-assortiment en buiten de kampeerterreinen is er een sublieme buurt te verkennen vlakbij Nieuwenrode.

Lees meer

Een camping met trekkershutten met topvoorzieningen en topanimatie in een prachtbuurt bij Nieuwenrode

Aan drank- en eetgelegenheden geen tekort in camping met trekkershutten Diepvennen, want naast onze 2 restaurant-taverenes bieden we zowel snack- als drankautomaten die constant goed gevuld en beschikbaar zijn. De keuken in het restaurant ”Ter Wilgen” is van onbetwiste topkwaliteit. Gedurende het seizoen zorgen gespecialiseerde recreatieverenigingen voor de zeer welkome en aangename intermezzo’s dankzij een heel tof animatie-aanbod voor oud en jong. Zodat u zich geen enkele seconde verveelt op onze camping met trekkershutten. De supermarkt/minimarkt op de kampeerterreinen maakt dat u niet ver moet zoeken voor de broodnodige boodschappen. In de nabije buurt vindt u trouwens twee knusse herbergen. De wasinfrastructuur is bij ons proper en goed onderhouden: zowel warme douches, sanitair en een wasserette zijn aanwezig op de camping met trekkershutten.

Met zowel vaste staanplaatsen op seizoens-of jaarbasis en zeer goede toeristische kampeerplaatsen is Diepvennen een heel veelzijdige camping met trekkershutten. Op het terrein zijn er twee trekkershutten, chalets en caravans te huur. Als gast kampeert u op zeer ruime plaatsen waar aansluiting op het elektriciteitsnet mogelijk is. Waterputten zijn op de terreinen aanwezig. Geen beter gefaciliteerde camping met trekkershutten is er te vinden in de omgeving van Nieuwenrode!

Centraal gesitueerde Diepvennen, camping met trekkershutten perfect geschikt voor uitjes naar Nieuwenrode

U kan Diepvennen, bij Nieuwenrode, vlot bereiken met de auto via de A12. Ook met het openbaar vervoer is de camping met trekkershutten makkelijk te bereiken. Gelegen op 2 à 3km van het centrum van Londerzeel en Willbebroek. Als u de busdienst van De Lijn raadpleegt, zult u zien dat bus 360 vlak aan de camping halt houdt.

Vanuit onze camping met trekkershutten kunt u zeer vlot een fietstrip maken maar het mooie Mechelen. U fietst dan doorheen de velden en langs de weiden naar de prachtige monumenten. Nog verdere oorden bezoeken is ook een optie als u graag fietst. De centra van de twee grootste steden van het land, Brussel en Antwerpen, liggen op geen 20 km van de camping verwijderd en zijn de moeite waard als daguitstap. Tussen al dat stadsgeweld ligt ook veel goed verscholen natuurschoon. De heerlijke natuur bij Nieuwenrode kunt&kan u fietsend of wandelend ontdekken.

Diepvennen, camping met trekkershutten eindeloze mogelijkheden voor waterpret in de veelzijdige recreatieplas bij Nieuwenrode

Onze recreatiewaterplas van liefst 3 ha groot is iets tussen een zwemvijver en een openluchtzwembad in. Het water is maximaal 2,5 meter diep en het ondiepe deel is afgespannen met een lint. In het gescheiden plonsbadje kunnen de kleintjes zich op een veilige manier uitleven. Op het terrein, vlakbij de plas, staan prima onderhouden en nette kleedhokjes en douches. De oever is omgevormd tot een zalig zandstrand. De redders houden continu een oogje in het zeil zodat iedereen zich volledig veilig voelt. Vele uurtjes waterplezier gegarandeerd in het grote buitenzwembad en het kinderbad. Het zwemgedeelte van het natuurbad haalt ieder jaar weer de Europese Blauwe Vlag voor goede waterkwaliteit. Handige tip voor als het iets minder goed weer is en u toch wilt plonzen: op 1km van het kampeerverblijfpark is er een groot overdekt tropisch zwembad.

Kortom, een succesformule voor een camping met trekkershutten bij Nieuwenrode!