Fantastische camping met zwemvijver Nieuwenrode

Een fraaie camping met zwemvijver bij Nieuwenrode

 Diepvennen, de perfecte camping met zwemvijver met zwemparadijs knap gesitueerd op korte afstand van Nieuwenrode

Voor een mooie vakantie voor het ganse gezin vlakbij Nieuwenrode moet u echt bij Diepvennen langskomen. Wij hebben absoluut alles in (ons gastvrije) huis om u een geweldig logement te bezorgen. Relaxen sporten en tafelen, al die dingen kunnen op de camping met zwemvijver voorzien van zwemvijver en visvijver en genesteld in de uitmuntende en fraaie omgeving in de buurt van Nieuwenrode. Kinderen kunnen op onze camping met zwemvijver zich uitleven in de speeltuin of het kleurrijke kinderband. Uiteraard voorzien we ook animatiemogelijkheden, een zeer ruim horeca-aanbod en naast de camping is er een betoverende omgeving te ontdekken vlakbij Nieuwenrode.

Lees meer

Een camping met zwemvijver met prima voorzieningen en topanimatie in een prachtomgeving nabij Nieuwenrode

Met een tweetal tavernes/restaurants en een automatenhoek (drank- en snackautomaten) zult u op de %1 s van Diepvennen geen honger lijden. De heerlijke keuken in ons restaurant ”Ter Wilgen” is van zeer hoge kwaliteit. Gedurende het volledige seizoen zorgen gespecialiseerde recreatieverenigingen voor de nodige ontspanning dmv een enorm afwisselend animatie-aanbod voor oud en jong. Dat alles zodat u zich geen minuut verveelt op onze camping met zwemvijver. Voor de dagelijks nodige inkopen hoeft u niet kilometers ver te lopen, want pal op het terrein zelf van de camping met zwemvijver is een uitstekend uitgeruste minimarkt/supermarkt. Wanneer u niet op het terrein wilt eten, kunt u een paar prima gezellige herbergen vinden op bewandelbare afstand. Verder kan u gebruik maken van goed in orde gehouden toiletten, hete douches en een handige wasserette.

Met zowel vaste staanplaatsen op seizoens-of jaarbasis en degelijke toeristische kampeerplaatsen is Diepvennen een bijzonder veelzijdige camping met zwemvijver. Verder verhuren wij op het kampeerterrein verschillende trekkershutten, chalets en caravans. Overal is er elektriciteit. Uiteraard zijn ook waterputten beschikbaar. Kortom, Diepvennen nabij Nieuwenrode is een zeer goed uitgeruste camping met zwemvijver!

Strategisch en centraal gesitueerde Diepvennen, camping met zwemvijver ideaal geschikt voor tripjes naar Nieuwenrode

Onze camping met zwemvijver, centraal gesitueerd in het land, bij Nieuwenrode is heel goed bereikbaar via autosnelweg de A12. Ook met tram, trein of bus is Diepvennen bij %2 vlot bereikbaar. Het kampeerterrein ligt op 2 km van Londerzeel centrum en op 3 km van Willebroek centrum. De bus ‘Brussel-Boom’ (nr.360) stopt vlak aan de camping (rijdt niet op zaterdag en zondag). De halte ‘Londerzeel-Brussel’ en het station bevinden zich in het centrum van Londerzeel op 2km van de camping.

Vanuit onze camping met zwemvijver kan u zeer vlot een fietstripje maken maar het mooie Mechelen. Via een mooie route door de natuur bent u zo in het stadscentrum van Mechelen. Gaat u iets verder weg, dan zijn de mogelijkheden onbegrensd. Brussel en Antwerpen zijn twee steden die zeker een bezoekje waard zijn op een doenbare afstand van 20km. Tussen al die knappe topsteden valt ook heel wat natuurschoon te ontdekken. De betoverende natuur bij Nieuwenrode kunt&kan u fietsend of wandelend ontdekken.

Diepvennen, camping met zwemvijver zalige mogelijkheden voor waterpret in de veelzijdige recreatieplas bij Nieuwenrode

Onze recreatieplas van maar liefst 3 hectare groot is iets tussen een zwemvijver en een openluchtzwembad in. Het water is maximaal 2,5 meter diep en het ondiepe deel is afgespannen met een lint. In het afgescheiden plonsbadje kunnen de kleintjes zich op een veilige manier uitleven. Op het terrein, vlakbij de plas, staan prima onderhouden en propere kleedhokjes en douches. De oever is omgevormd tot een fraai zandstrand. De redders houden permanent een oogje in het zeil zodat iedereen zich helemaal veilig mag voelen. Vele uurtjes waterplezier gegarandeerd in het grote buitenzwembad en het kinderbad. Het zwemgedeelte van het natuurbad haalt ieder jaar weer de Europese Blauwe Vlag voor goede waterkwaliteit. Nuttige tip voor als het iets minder goed weer is en u toch wilt plonzen: op 1 km van het kampeerverblijfpark bevindt zich een groot overdekt tropisch zwembad.

Kortom, een succesformule voor een camping met zwemvijver bij Nieuwenrode!