Prachtige camping met seizoensplaatsen Vilvoorde

Een kostelijke camping met seizoensplaatsen bij Vilvoorde

 Diepvennen, de ideale camping met seizoensplaatsen met zwemparadijs schitterend gesitueerd in de buurt van Vilvoorde

Eén goed adres voor een fantastische kampeertijd bij Vilvoorde: camping met seizoensplaatsen Diepvennen. In onze camping met seizoensplaatsen die zeer wat dingen te bieden heeft, kan u een heerlijke campingtijd doormaken. In het camping met seizoensplaatsen in de buurt van Vilvoorde kan u een zwempje doen in de zwemvijver, vissen in de visvijver, genieten van de sportterreinen (tennisveld, tafeltennis, petanque,… ) of zorgeloos aangenaam rusten. De allerkleinsten kunnen als ze willen op de terreinen van onze camping met seizoensplaatsen hun hartje ophalen op de veilige speeltuin of het kinderbad. Natuurlijk voorzien wij eveneens animatie voor jong en oud, een zeer goed horeca-aanbod en buiten de camping is er een beeldige buurt te ontdekken nabij Vilvoorde.

Lees meer

Een camping met seizoensplaatsen met degelijke faciliteiten en animatie op maat in een topomgeving vlakbij Vilvoorde

Aan drank- en eetgelegenheden absoluut geen gebrek in camping met seizoensplaatsen Diepvennen, want naast de twee restaurant/tavernes voorzien we snack- en drankautomaten die altijd goed gevuld en beschikbaar staan. De keuken in het restaurant ”Ter Wilgen” is van onbetwiste topkwaliteit. Tijdens het seizoen zorgen enthousiaste mensen van recreatieverenigingen voor de nodige intermezzo’s dmv een enorm tof animatieprogramma voor oud en jong. Vermaak gegarandeerd. Voor de dagelijkse boodschappen hoeft u niet ver te lopen, want pal op de kampeerterreinen van de camping met seizoensplaatsen staat er een goed gesorteerde supermarkt/minimarkt. Als u niet op de campingplaats wilt eten, kunt u enkele uitstekende gezellige herbergen vinden op korte afstand. Bovendien kan u dag en nacht gebruik maken van netjes onderhouden sanitair, lekker warme douches en een wasserette.

De goed toegeruste camping met seizoensplaatsen Diepvennen biedt prima toeristische kampeerplaatsen en vaste staanplaatsen op jaar- of seizoensbasis met alle nodige luxe. Bovendien verhuren wij op het terrein meerdere trekkershutten, caravans en chalets. Als gast kampeert u op ruime plaatsen waar aansluiting op het elektriciteitsnet mogelijk is. Natuurlijk zijn ook waterputten beschikbaar. Kortom, Diepvennen nabij Vilvoorde is een zeer goed toegeruste camping met seizoensplaatsen!

Strategisch en centraal gesitueerde Diepvennen, camping met seizoensplaatsen ideaal geschikt voor uitstapjes naar Vilvoorde

Onze camping met seizoensplaatsen, centraal gesitueerd in het land, bij Vilvoorde is zeer goed bereikbaar via autosnelweg de A12. Ook met per trein is de camping met seizoensplaatsen makkelijk te bereiken. Het kampeerterrein ligt op 2 km van Londerzeel centrum en op 3 km van Willebroek centrum. Als u de busdienst van De Lijn checkt, zult u zien dat bus 360 vlak aan de camping halt houdt.

Vanuit onze camping met seizoensplaatsen kunt u perfect een fietstripje maken maar het mooie Mechelen. U fietst dan doorheen de velden en langs de weiden naar de prachtige monumenten. Gaat u even verder weg, dan zijn de mogelijkheden onbegrensd. De centra van de twee grootste steden van het land, Antwerpen en Brussel, liggen op geen 20 km van de camping verwijderd en zijn de moeite waard als daguitstap. Tussen al dat stadsgeweld bevindt zich ook veel goed verscholen natuurschoon. De schitterende natuur bij Vilvoorde kunt&kan u fietsend of wandelend ontdekken.

Diepvennen, camping met seizoensplaatsen zalige waterpretmogelijkheden in de veelzijdige recreatieplas bij Vilvoorde

Onze recreatiewaterplas van maar liefst 3 hectare groot is iets tussen een zwemvijver en een openluchtzwembad in. Het water is maximaal 2,5 meter diep en het ondiepe deel is afgespannen met een lint. In het afgescheiden plonsbadje kunnen de kleintjes zich op een veilige manier uitleven. Op het terrein, vlakbij de plas, staan prima onderhouden en propere kleedhokjes en douches. De oever is omgevormd tot een magistraal zandstrand. De redders houden permanent een oogje in het zeil zodat iedereen zich helemaal veilig mag voelen. Vele uurtjes waterplezier gegarandeerd in het grote buitenzwembad en het kinderbad. Het zwemgedeelte van het natuurbad haalt ieder jaar weer de Europese Blauwe Vlag voor goede waterkwaliteit. Handige tip voor als het iets minder goed weer is en u toch wilt plonzen: op 1km van het kampeerverblijfpark bevindt zich een groot overdekt tropisch zwembad.

Kortom, een succesformule voor een camping met seizoensplaatsen bij Vilvoorde!