Unieke camping met jaarplaatsen Merchtem

Een unieke camping met jaarplaatsen bij Merchtem

 Diepvennen, de allerbeste camping met jaarplaatsen met zwemparadijs mooi gesitueerd bij Merchtem

Eén adres voor een heerlijke kampeervakantie in de buurt van Merchtem: het camping met jaarplaatsen Diepvennen. We hebben absoluut alles in petto om u een geweldig verblijf te verschaffen. Op het camping met jaarplaatsen nabij Merchtem kunt u zich aan een zwempartijtje wagen in de zwemvijver, vissen in de visvijver, genieten van de sportterreinen (tennisveld, tafeltennis of petanque,… ) of gewoon heerlijk nietsdoen. De speeltuin, het kinderbad en vele andere kinderamusement zoals gezelschapsspellen bij slecht weer maken dat de jongste kinderen zich geen enkel moment zullen vervelen op de camping met jaarplaatsen. Voorts leveren wij horeca en animatie, in een schitterende omgeving, aangename sfeer.

Lees meer

Een camping met jaarplaatsen met topvoorzieningen en topanimatie in een prachtbuurt nabij Merchtem

Aan mogelijkheden om te eten en te drinken absoluut geen tekort bij camping met jaarplaatsen Diepvennen, want naast de 2 taverne/restaurants staan er drank- en snackautomaten die 24/24 goed gevuld en beschikbaar staan. In ons restaurant ”Ter Wilgen” kan u genieten van fijne gerechten. Tijdens het seizoen zorgen gespecialiseerde verenigingen voor de immer aangename intermezzo’s door middel van een enorm tof animatieprogramma voor enerzijds kinderen en anderzijds volwassenen. Fun en plezier gegarandeerd. De supermarkt/minimarkt op de camping maakt dat u niet ver moet zoeken voor de nodige inkopen. Wanneer u niet op de campingplaats wilt eten, kan u een tweetal prima herbergen uitproberen op wandelafstand. Daarbovenop kunt u dag en nacht gebruik maken van goed in orde gehouden sanitair, lekker warme douches en een wasserette.

Met zowel vaste staanplaatsen op seizoens-of jaarbasis en zeer goede toeristische kampeerplaatsen is Diepvennen een bijzonder veelzijdige camping met jaarplaatsen. Op het terrein staan er twee trekkershutten, chalets en caravans te huur. Als gast kampeert u op ruime plaatsen waar aansluiting op het elektriciteitsnet mogelijk is. Uiteraard zijn ook waterputten beschikbaar. Kortom, Diepvennen nabij Merchtem is een uitstekend uitgeruste camping met jaarplaatsen!

Strategisch en centraal gelokaliseerde Diepvennen, camping met jaarplaatsen ideaal geschikt voor tripjes naar Merchtem

Onze camping met jaarplaatsen, centraal gelegen in het land, bij Merchtem is zeer vlot bereikbaar via autosnelweg de A12. Ook met het openbaar vervoer is de camping met jaarplaatsen makkelijk te bereiken. Het terrein ligt op 2 km van Londerzeel centrum en op 3 km van Willebroek centrum. Als u de busdienst van De Lijn checkt, zult u zien dat bus 360 vlak aan de camping stopt.

Vanuit onze camping met jaarplaatsen kan u zeer vlot een fietstrip maken maar het mooie Mechelen. U fietst dan tussen de velden en langs de weiden naar de prachtige monumenten. Gaat u even verder weg, dan zijn de mogelijkheden onbegrensd. Brussel en Antwerpen zijn enkele steden die zeker een bezoekje waard zijn op een doenbare afstand van 20km. Tussen al dat stadsgeweld ligt ook heel wat goed verscholen natuurschoon. De directe omgeving van Londerzeel is een van de groenste stukjes van de provincie en u kunt al wandelend, lopend of fietsend de mooie, lichtjes glooiende natuurlandschappen ontdekken.

Diepvennen, camping met jaarplaatsen eindeloze kansen tot waterpret in de veelzijdige recreatieplas bij Merchtem

Onze recreatieplas van maar liefst 3 ha groot is iets tussen een zwemvijver en een openluchtzwembad in. Het water is maximaal 2,5 meter diep en het ondiepe deel is afgespannen met een lint. In het gescheiden plonsbad kunnen de kleine kinderen zich op een veilige manier uitleven. Op het terrein, vlakbij de plas, staan prima onderhouden en propere kleedhokjes en douches. De oever is omgevormd tot een subliem zandstrand. De redders houden permanent een oogje in het zeil zodat iedereen zich helemaal veilig mag voelen. Vele uurtjes waterpret gegarandeerd in het grote buitenzwembad en het kinderbad. Het zwemgedeelte van het natuurbad haalt ieder jaar weer de Europese Blauwe Vlag voor goede waterkwaliteit. Nuttige tip voor als het iets minder goed weer is en u toch wilt plonzen: op 1km van het kampeerverblijfpark bevindt zich een groot overdekt tropisch zwembad.

Kortom, een succesformule voor een camping met jaarplaatsen bij Merchtem!